Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Deze films kijk je vanavond tijdens de avondklok gratis

  Zonder abonnement op een streamingdienst als Netflix, Disney+, Videoland of Amazon Prime Video kan je met een lineair tv-abonnement toch naar films kijken.
  Jarco Kriek
  4 februari 2021
  comments 0
  Deze films kijk je vanavond tijdens de avondklok gratis

  Distributeurs als Ziggo, KPN, Canal Digitaal en T-Mobile leveren in het goedkoopste digitale tv-abonnement tientallen zenders waar zonder extra kosten dagelijks naar een reeks aan films gekeken kan worden. Bij commerciële zenders worden de films echter wel voor reclame onderbroken. Bij films uitgezonden bij publieke omroepen als NPO, VRT en BBC is dit echter niet het geval.

   

  De lineaire filmaanraders voor 4 februari

  • 20.30 uur – Blade II (SBS9)
  • 20.30 uur – Jackass: The Movie (Spike)
  • 20.30 uur – Pitch Perfect (Net5)
  • 20.30 uur – Sleepless (RTL 7)
  • 22.25 uur – Revenge Of The Green Dragon (RTL 7)
  • 22.40 uur – Ons moederland (NPO 2 / reclamevrij)
  • 22.45 uur – Daredevil (SBS9)
  • 22.45 uur – Sex Tape (Net5)
  tvtelevisiefilms

  Reacties

 1. TV-TIP Beste Kijkers

  Beste Kijkers
  RTL 4 om 21:35 uur
  Ruben Nicolai staat te trappelen voor een nieuw seizoen Beste Kijkers, het tiende alweer. Je schakelt in voor het commentaar op de grappigste filmpjes van de afgelopen week, maar blijft hangen voor Ruben, Tijl Beckand en Jeroen van Koningsbrugge die elkaar én hun team­leden in de maling nemen. Het programma leek een beetje uit de gratie, maar keerde in 2023 terug op tv. Nog geen jaar later loeren we al naar het derde seizoen sinds de break.

  TV-TIP Spooked: Ireland

  Spooked: Ireland
  discovery om 22:30 uur
  Na zijn spoken­expeditie in Schotland springt medium Chris Fleming het Noorderkanaal over. In Spooked: Ireland bezoekt hij de meest afgelegen kastelen en spookhuizen, op zoek naar para­normale verschijnselen. Chris wordt bijgestaan door de Ierse reality-ster en presentatrice Vogue Williams. Het duo bezoekt beruchte Ierse griezel­locaties als Charleville Castle, Leap Castle en de lugubere Wicklow-gevangenis, ook wel bekend als ‘de poorten van de hel’.

  Interview