Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Deze series worden exclusief toegevoegd streamingdienst aan discovery+

  Nederland heeft in de vorm van discovery+ een nieuwe streamngdienst erbij. Belangrijk onderdeel is het documentaire- en serie-aanbod Discovery Originals.
  Jarco Kriek
  18 januari 2021
  comments 1
  Deze series worden exclusief toegevoegd streamingdienst aan discovery+

  Abonnees van discovery+ kunnen in februari naar enkele nieuwe Nederlandse en buitenlandse documentaires en series kijken. Het gaat hierbij om exclusieve content die alleen met een abonnement van discovery+ te bekijken is. Totaal TV stelt alvast een deel van het nieuwe content aan u voor.

   

  Seks Tape

  In de eerste discovery+ Original serie Sex Tape duikt Bobbi Eden met achttien bekende en minder bekende koppels de slaapkamer in. Want wat weten we nou eigenlijk écht over het seksleven van andere koppels? In deze nieuwe serie zijn onder anderen realityster Michael van der Plas met zijn vriendin Naomi, oud Utopia-kandidaat Baldr met zijn vrouw Anna en zangeres Nathalie Makoma met haar vriend Jean-Claude te zien. In Sex Tape zien we per aflevering drie koppels die de opdracht krijgen om hun leven te filmen. De kijker krijgt alles te zien: de liefde, ruzie, jaloezie en natuurlijk de seks. Onder leiding van presentatrice Bobbi Eden en relatiedeskundige Jeremy Heshof kijken de koppels in een huiselijke setting, naar elkaars sex tape. Alles wordt besproken, niets is te gek. Does size matter? Hoe hou je je relatie spannend als je vier kinderen hebt? Wat betekent onzekerheid voor je seksleven? Op welk vlak zouden de koppels nog willen experimenteren in hun relatie en hoe communiceer je hierover met elkaar? Bobbi en Jeremy voorzien de stellen van de nodige tips en uiteraard kunnen de koppels elkaar inspireren. Wat hebben ze geleerd en met welk advies lopen ze de deur uit? Niks blijft onbesproken en Bobbi zorgt ervoor dat het taboe rondom seks wordt doorbroken. De eerste aflevering van Sex Tape is vanaf 6 februari te zien.

   

  Liverpool: The End Of The Storm

  Dertig jaar moesten ze erop wachten, maar toen was in 2020 voor Liverpool eindelijk het felbegeerde kampioenschap van de Premier League daar. Het 19e in de geschiedenis van de succesvolle club, maar eentje die extra gekoesterd wordt. Het was de ultieme bekroning van Liverpools terugkeer naar de wereldtop, nadat ze een jaar eerder ook al de Champions League en de Wereldcup wonnen. Hoe kwam dit grote succes tot stand? Wat was de rol van de charismatische Duitse trainer en tacticus Jürgen Klopp? De documentaire Liverpool: The End Of The Storm mocht het succesvolle 19/20-seizoen van dichtbij volgen en geeft een prachtige kijk achter de schermen van de historische club. Met interviews met Klopp en bepalende spelers als Virgil van Dijk, Alisson Becker, Sadio Mané en captain Jordan Henderson horen we hoe zij dit opmerkelijke seizoen beleefd hebben en wat het geheim van hun succes was. Ook zien we de impact die Liverpool buiten Engeland heeft met wereldwijd miljoenen fans die allemaal hun favoriete club zagen winnen. Van Auckland tot Rio en van Calcutta tot Cairo – allemaal volgden ze de stappen die Liverpool zette om een einde te maken aan die lange reeks zonder titel. Liverpool: The End Of The Storm is vanaf 1 februari bij discovery+ beschikbaar.

   

  Mary McCartney Serves it Up

  Mary McCartney is niet alleen ‘de dochter van’, ze is ook een getalenteerd fotografe, schrijfster en een vegetariër die geweldig kan koken. Hoe ze dat doet, is te zien in Mary McCartney Serves it Up. Voor een reeks beroemde gasten bereidt ze elke aflevering een even smaakvol als makkelijk te maken vegetarisch gerecht. Zo creëert ze ‘comfort food’ voor Liv Tyler, een ‘transatlantic brunch’ voor Cameron Diaz en Nicole Richie en ‘easy entertaining’ voor Kate Hudson. Ook de beroemdheden Dave Grohl, Mark Ronson en Gayle King mogen genieten van de culinaire kunsten van deze tijdelijke ‘sterrenkok’. En wij kunnen er op onze beurt weer een hoop van opsteken, want de gerechten zijn stuk voor stuk simpel, authentiek en beslist ‘foolproof’. Mary McCartney Serves it Up is vanaf 4 februari te zien.

   

  Ludacris Can’t Cook

  De succesvolle rapper en acteur Ludacris kan veel, maar één ding zeker niet: koken. Best lastig als je eigenaar bent van een restaurant. Daarom gaat hij in de leer om zijn kookkunsten naar een hoger niveau te tillen. Een eitje bakken lukt nog wel, maar nu wordt het tijd om het echte vak te leren. In de special Ludacris Can’t Cook volgen we zijn eerste stappen in de culinaire wereld. Kan hij naast zingen en acteren ook een topchef worden – of op zijn minst iemand die wél kan koken…? Deze serie wordt 25 februari aan discovery+ toegevoegd.

  DiscoveryDiscovery NetworksDiscovery Beneluxdiscovery+OTTonlinestreamenstreamingstreamingdienstcontentcontentaanbodseriesdocumentauresbingewatchen

  Reacties