Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Deze zenders zijn in mei tijdelijk gratis te bekijken in Nederland

  Diverse tv-providers in Nederland zetten maandelijks een zender uit een aanvullend zenderpakket in de schijnwerper om klanten hiermee kennis te laten maken.
  Jarco Kriek
  4 mei 2022
  comments 1
  Deze zenders zijn in mei tijdelijk gratis te bekijken in Nederland
  Foto Getty Images

  Het doel van deze zogenaamde zenders van de maand van tv-providers is om aanvullende zenderpakketten onder de aandacht te brengen en de verkoop hiervan te bevorderen. Klanten die bij de betreffende provider het instap-basispakket kopen, kunnen hierdoor maandelijks naar een wisselende extra zender kijken. Onder meer KPN, T-Mobile en Canal Digitaal bieden een dergelijke zender maandelijks aan. Grote uitzondering is Ziggo. Dit bedrijf zet wel regelmatig – maar niet maandelijks – één of meer zenders uit het aanvullend zenderpakket open voor alle klanten.

   

  Welke zenders zijn tijdelijk gratis?

  KPN zet in mei natuurzender Wild Earth in de etalage bij het tv-product Interactieve TV. Bij T-Mobile kunnen alle klanten die een tv-abonnement kopen, kijken naar de Franse nieuwszender France 24. Diverse andere kleinere providers zetten ook een zender in de etalage. Zo biedt Kabelnoord de ouderenzender ONS tijdelijk aan alle klanten aan. Satellietkijkers – en dus ook een groot deel van de abonnees van Canal Digitaal – hebben de meeste gratis zenders. Honderden tv- en radiozenders zijn namelijk ongecodeerd – en dus gratis – via de satelliet te ontvangen, waaronder een groot aanbod van Duitse en Britse zenders.

  KPNT-MobileCanal DigitaalKabelnoordzender van de maandsatellietglasvezel

  Reacties

 1. Win stapels
  dvd's en Blu-ray's

  Stapel's dvd's en Blu-rays

  Interview

  • *

   Janny van der Heijden

   Heel Holland Bakt

   Zó lang in hetzelfde programma, ja, dan maak je nogal wat mee. Heel Holland Bakt-veteraan Janny van der Heijden (68) blikt aan de vooravond van het tiende seizoen terug én vooruit. “Ik ben altijd de klos bij André.”
   Reacties0 reactie(s)