Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Deze zenders zijn in mei tijdelijk gratis te bekijken in Nederland

  Diverse tv-providers in Nederland zetten maandelijks een zender uit een aanvullend zenderpakket in de schijnwerper om klanten hiermee kennis te laten maken.
  Jarco Kriek
  4 mei 2022
  comments 1
  Deze zenders zijn in mei tijdelijk gratis te bekijken in Nederland
  Foto Getty Images

  Het doel van deze zogenaamde zenders van de maand van tv-providers is om aanvullende zenderpakketten onder de aandacht te brengen en de verkoop hiervan te bevorderen. Klanten die bij de betreffende provider het instap-basispakket kopen, kunnen hierdoor maandelijks naar een wisselende extra zender kijken. Onder meer KPN, T-Mobile en Canal Digitaal bieden een dergelijke zender maandelijks aan. Grote uitzondering is Ziggo. Dit bedrijf zet wel regelmatig – maar niet maandelijks – één of meer zenders uit het aanvullend zenderpakket open voor alle klanten.

   

  Welke zenders zijn tijdelijk gratis?

  KPN zet in mei natuurzender Wild Earth in de etalage bij het tv-product Interactieve TV. Bij T-Mobile kunnen alle klanten die een tv-abonnement kopen, kijken naar de Franse nieuwszender France 24. Diverse andere kleinere providers zetten ook een zender in de etalage. Zo biedt Kabelnoord de ouderenzender ONS tijdelijk aan alle klanten aan. Satellietkijkers – en dus ook een groot deel van de abonnees van Canal Digitaal – hebben de meeste gratis zenders. Honderden tv- en radiozenders zijn namelijk ongecodeerd – en dus gratis – via de satelliet te ontvangen, waaronder een groot aanbod van Duitse en Britse zenders.

  KPNT-MobileCanal DigitaalKabelnoordzender van de maandsatellietglasvezel

  Reacties

 1. TV-TIP Cast

  Cast
  NPO 3 om 21:18 uur
  De vlinders fladderen met een noodvaart de verkeerde kant op als blijkt dat Elise Schaap en Maarten Heijmans, het liefdeskoppel in een nieuwe romcom, elkaar weigeren te zoenen. Om de twee letterlijk nader tot elkaar te laten komen, wordt zelfbenoemd intimiteitscoördinator Kiki opgetrommeld. Ondertussen moet het castingbureau op zoek naar de hoofdrol voor een film over Willem van Oranje. En hoewel Willem een witte man was, zijn alle kleuren en genders welkom.

  TV-TIP 2Doc: Meneer Pastoor

  2Doc: Meneer Pastoor
  NPO 2 om 22:16 uur
  Ruim veertig jaar bestierde pastoor John van Oss de parochies van Schimmert en Gernhout, twee dorpjes in Zuid-Limburg. Inmiddels is het tijd voor een welverdiend pensioen. Zijn opvolgers, paters Stefan Musanai en Charles Leta, zijn niet alleen zo’n vijftig jaar jonger, maar ook geboren en getogen op het tropische eiland Flores in ­Indonesië. Maar dan blijkt dat de geliefde pastoor, in Limburg en omstreken ook bekend vanwege zijn indrukwekkende verzameling kerstballen, helemaal niet zo eenvoudig te vervangen is.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)