Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Deze zenders zijn in mei tijdelijk gratis te bekijken in Nederland

  Diverse tv-providers in Nederland zetten maandelijks een zender uit een aanvullend zenderpakket in de schijnwerper om klanten hiermee kennis te laten maken.
  Jarco Kriek
  4 mei 2022
  comments 1
  Deze zenders zijn in mei tijdelijk gratis te bekijken in Nederland
  Foto Getty Images

  Het doel van deze zogenaamde zenders van de maand van tv-providers is om aanvullende zenderpakketten onder de aandacht te brengen en de verkoop hiervan te bevorderen. Klanten die bij de betreffende provider het instap-basispakket kopen, kunnen hierdoor maandelijks naar een wisselende extra zender kijken. Onder meer KPN, T-Mobile en Canal Digitaal bieden een dergelijke zender maandelijks aan. Grote uitzondering is Ziggo. Dit bedrijf zet wel regelmatig – maar niet maandelijks – één of meer zenders uit het aanvullend zenderpakket open voor alle klanten.

   

  Welke zenders zijn tijdelijk gratis?

  KPN zet in mei natuurzender Wild Earth in de etalage bij het tv-product Interactieve TV. Bij T-Mobile kunnen alle klanten die een tv-abonnement kopen, kijken naar de Franse nieuwszender France 24. Diverse andere kleinere providers zetten ook een zender in de etalage. Zo biedt Kabelnoord de ouderenzender ONS tijdelijk aan alle klanten aan. Satellietkijkers – en dus ook een groot deel van de abonnees van Canal Digitaal – hebben de meeste gratis zenders. Honderden tv- en radiozenders zijn namelijk ongecodeerd – en dus gratis – via de satelliet te ontvangen, waaronder een groot aanbod van Duitse en Britse zenders.

  KPNT-MobileCanal DigitaalKabelnoordzender van de maandsatellietglasvezel

  Reacties

 1. TV-TIP Joanna Lumley's Specerijenroute

  Joanna Lumley's Specerijenroute
  NPO 2 om 18:30 uur
  Absolutely Fabulous-ster Joanna Lumley werd geboren in India, en is gefascineerd door verre streken en exotische keukens. Ze reist naar landen die barsten van de specerijen en kruiden, zoals Indonesië, India en Zanzibar. Ze geniet van het natuurschoon en de schitterende kleuren, maar staat ook stil bij de bloederige onderdrukking van de bevolking in de voormalige kolonies. In de eerste aflevering is Indonesië aan de beurt. Joanna bezoekt o.a. Banda, Jakarta en de Molukken, waar ze meer leert over de geschiedenis van nootmuskaat.

  TV-TIP Help, Mijn Man is Klusser!

  Help, Mijn Man is Klusser!
  RTL 5 om 19:00 uur
  De komende weken geniet je van seizoen 15 van het verbouwprogramma Help, Mijn Man is Klusser!. Een bijzondere reeks, want de meeste deelnemers zijn maar wat blij met de hulp van John Williams en zijn team. In de eerste aflevering dreigt Petra haar man te verlaten als hij de hulp van John niet accepteert, maar Joop blijkt de redelijkheid zelve te zijn. Later in het seizoen is het zelfs de man zélf die een beroep doet op John. Natuurlijk zijn er óók weer mokkende kandidaten die het klusteam het liefst weg zouden sturen.

  Interview