Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Digitaal klagen bij Ziggo helpt: ‘geen omruilkosten decoder’

  Mondige Ziggo-klanten hoeven naar het blijkt toch niet eenmalig €19,95 te betalen voor de omruil van de oudere bruikleendecoder voor een nieuw, energiezuiniger model.
  Jarco Kriek
  26 september 2022
  comments 1
  Digitaal klagen bij Ziggo helpt: ‘geen omruilkosten decoder’

  De redactie van nieuwsbrief UP/DOWNLINK nam de proef op de som en klaagde via het digitale klachtenformulier over de doorberekende eenmalige kosten. In het betreffende geval wilde Ziggo de omruil van de Pace bruikleendecoder naar de Next Mini wel kosteloos uitvoeren. Maar omdat de klant in plaats van de Next Mini een Mediabox Next geleverd wilde krijgen, werd uiteindelijk toch €19,95 aan activatiekosten in rekening gebracht. Het is niet duidelijk waarom de Next Mini wel gratis geactiveerd kon worden en de Mediabox Next niet, temeer omdat de activatie bij beide modellen ogenschijnlijk hetzelfde is.

   

  Klagen helpt

  De redacteur van de nieuwsbrief klaagde digitaal via een formulier op de website van het kabelbedrijf over de in rekening gebrachte activatiekosten voor de Mediabox Next. Dat had succes: kort na zijn klacht ontving hij bericht van Ziggo dat de eenmalige activatiekosten niet zouden worden berekend. De afhandeling van de klacht past overigens in het beeld dat in de afgelopen weken is ontstaan. Mondige Ziggo-klanten krijgen hierbij meer voordeel ten opzichte van andere klanten. Dit willekeurbeleid is bijvoorbeeld ook zichtbaar bij door Ziggo aangeboden kortingen aam bestaande klanten die hun contractvrije abonnement willen inruilen voor een 12 maanden vast abonnement.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieMediabox NextNext Minienergieenergiecrisis

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten

  WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten
  NPO 1 om 15:50 uur
  Nederland neemt het vandaag in de achtste finale van het WK op tegen de Verenigde Staten. De groepsfase zorgde voor niet al te veel weerstand dus nou moeten de Oranje leeuwen laten zien wat ze in huis hebben. Laten we hopen dat Virgil van Dijk de mannen naar een overwinning kan leiden, anders houdt het WK hier op voor Oranje.

  TV-TIP Klaas Kan Alles

  Klaas Kan Alles
  NPO 3 om 18:33 uur
  Klaas kan een hoop, maar niet alles. In de afgelopen jaren ging hij bijvoorbeeld bijna koppie onder toen hij tijdens zijn missie ‘150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof’ de hemelpoort al op een kier zag staan. Maar van verliezen, nee, daar houdt Klaas niet van. Dit keer wordt hij uitgedaagd om een boot, vliegtuig én auto op afstand te besturen. Omdat een van de drie voortuigen op ware grootte moet zijn, vertrekt hij naar Oxford waar een bedrijf driftig sleutelt aan een zelfrijdende auto.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)