Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Digitenne-abonnees krijgen van KPN gratis Eredivisie voetbal

  Wie bij KPN een Digitenne-abonnement afsluit, krijgt vanaf vandaag het hoofdkanaal van betaalzender ESPN zonder extra te betalen erbij.
  Jarco Kriek
  1 januari 2023
  comments 0
  Digitenne-abonnees krijgen van KPN gratis Eredivisie voetbal
  Foto Getty Images

  ESPN 1 is al enige tijd in het basispakket beschikbaar voor KPN-abonnees met Interactieve TV. Digitenne-abonnees kunnen vanaf 1 januari ook zonder meerkosten naar het hoofdkanaal van de betaalzender kijken. Op ESPN 1 zijn elke speelronde minimaal twee wedstrijden van de Nederlandse voetbalcompetitie Eredivisie live te zien. Ook zijn wedstrijden van de Nederlandse voetbalclubs in de Europese voetbalcompetities Europa League en Conference League op ESPN 1 veelal live te bekijken.

   

  Meer sport

  Het kanalenaanbod van ESPN Compleet wordt gelijktijdig uitgebreid, want ook het kanaal ESPN 3 is nu via Digitenne beschikbaar. Omdat KPN alle beschikbare bandbreedte voor Digitenne volledig heeft gebruikt, wordt door de komst van ESPN 3 muziekzender Xite uit het zenderaanbod geschrapt. Xite werd door KPN als bonuszender geleverd bij Digitenne. Digitenne-abonnees die het aanvullende ESPN-abonnement afnemen zijn er door de komst van ESPN 3 van verzekerd dat ze alle gespeelde Eredivisiewedstrijden live kunnen bekijken.

  KPNDigitenneDVB-T2tvtelevisieetherethertelevisievoetbalEredivisiezenderaanbodabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Run Hide Fight

  Run Hide Fight
  RTL 7 om 20:25 uur
  De zeventienjarige Zoe (Isabel May) heeft het moeilijk met de dood van haar moeder. Ze heeft een slechte relatie met haar vader (Thomas Jane) die ex-militair is. Hij heeft haar wel overlevingsvaardigheden geleerd. Die heeft ze hard nodig als vier gewapende scholieren een bloedbad aanrichten in haar school en dat livestreamen. Ze vecht terug.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Yolanda uit Capelle aan den IJssel is wat je noemt een echte ketting­roker. Ze rookt zelfs zo veel, dat haar hoogbejaarde buurvrouw Corry door de rookwalmen niet meer buiten kan zitten. Jolanda vindt het geklaag van haar buurvrouw maar gezanik; op haar eigen balkon mag ze zoveel roken als ze wil. En als Corry er echt zoveel last van heeft, gaat ze maar een blokje om. Omdat de dames elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien, worden Viktor en inval-rechter Bart Beuvink opgetrommeld.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)