Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Disney als streamingdienst groter dan Netflix

  Netflix is door The Walt Disney Company van de troon gestoten als grootste streamingbedrijf van de wereld. Dit blijkt uit kwartaalcijfers van beide bedrijven.
  Jarco Kriek
  14 augustus 2022
  comments 2
  Disney als streamingdienst groter dan Netflix
  Foto Getty Images

  Netflix is sinds de introductie van streamingtelevisie de mondiale marktleider. Aan dit leiderschap is eind juni een einde gekomen. The Walt Disney Company heeft namelijk meer abonnementen voor streamingabonnementen verkocht. Bij Netflix stopte de teller bij 220,7 miljoen abonnees. The Walt Disney Company verkocht 300.000 abonnementen meer en komt hierdoor op 221 miljoen uit.

   

  Meerdere diensten

  Waar Netflix al zijn abonnees met één streamingdienst wist te bereiken, heeft The Walt Disney Company hier meerdere streamingdiensten voor nodig. Dit zijn Disney+, ESPN+ en Hulu. In Nederland kunnen kijkers zich alleen abonneren op Disney+, waar wel diverse Hulu-titels in de catalogus zitten. Netflix laat Disney+ in Nederland wat betreft abonnee-aantal ver achter zich en blijft met ruime voorsprong de grootste streamingdienst.

  The Walt Disney CompanyDisneyDisney BeneluxDisney+NetflixOTTonlinestreamingdienstkwartaalcijfers

  Reacties

 1. TV-TIP You, Me and My Ex

  You, Me and My Ex
  TLC om 19:00 uur
  Als mensen vaak over hun ex praten zijn ze vaak nog niet helemaal over hun vorige relatie heen. Dat belet ze echter niet om een nieuwe vriend of vriendin te zoeken! You, Me and My Ex volgt vijf stellen, waarvan één iemand nog intensief contact heeft met zijn of haar ex. Elodie ontdekte tijdens haar prille relatie met De'Andre pas dat hij nog goed bevriend is met zijn ex Rowan, en dat zorgt voor veel stress. Helemaal omdat zijn moeder vurig hoopt dat De'Andre en Rowan weer terug bij elkaar komen.

  TV-TIP Harcore Pawn

  Harcore Pawn
  RTL 7 om 19:30 uur
  De spanning neemt toe in het pandhuis nadat eigenaar Les in elkaar is gezakt. Seth en Ashley proberen de tent samen te runnen, maar ze hebben allebei hele andere ideeën over hoe ze dat aanpakken. Als Les getuige is van het zoveelste conflict bedenkt hij een wedstrijd: degene die zijn werk het beste doet wordt zijn tijdelijke vervanger. Ondanks Les' plan wordt er nog heel wat afgeruzied in het tiende seizoen van Hardcore Pawn.

  Interview