Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Disney komt met goedkoper abonnement Disney+’

  Diverse Amerikaanse media melden dat The Walt Disney Company nog voor het einde van dit jaar met een goedkopere Disney+ abonnementsvorm op de markt komt.
  Jarco Kriek
  21 mei 2022
  comments 4
  ‘Disney komt met goedkoper abonnement Disney+’
  Foto Getty Images

  Het gaat hierbij om een abonnement waarbij de gekozen content wordt onderbroken door reclames. Het huidige reclamevrije abonnement van Disney+ kost in Nederland bij afname van een jaarabonnement €7,50 per maand (met jaarlijkse vooruitbetaling van €89,99) of €8,99 per maand. Het nieuwe abonnement gaat enkele euro's per maand minder kosten. Een exacte prijs is echter nog niet bekend.

   

  Reclame

  Volgens onder meer The Wall Street Journal wil The Walt Disney Company bijna zeven procent van de tijd reclame bij het nieuwe abonnement gaan aanbieden. Dit komt neer op vier minuten bij ieder uur dat streamingdienst Disney+ wordt gebruikt. Disney stelt wel voorwaarden aan bedrijven die willen adverteren. Zo moet de reclame familievriendelijk zijn. Om deze reden wordt onder meer geen reclame voor alcohol gemaakt. Daarnaast wordt reclame van concurrerende streamingdiensten geweigerd.

   

  Onduidelijk

  The Walt Disney Company wil het nieuwe Disney+ abonnement met reclame in ieder geval in Amerika nog voor het einde van dit jaar introduceren. Het is onduidelijk of deze nieuwe abonnementsvorm wereldwijd beschikbaar komt, en zo ja op welke termijn. Eerder maakte Netflix al bekend dat het werkt aan een goedkoper abonnement inclusief reclame. In Amerika komen steeds meer streamingdiensten beschikbaar die een abonnementsvorm hebben waarbij reclame wordt aangeboden. Dit is onder meer het geval bij de diensten Peacock en Paramount+ in Amerika. In Europa zijn deze twee online diensten samengevoegd in SkyShowtime. De Nederlandse marktintroductie van deze streamingdienst wordt later dit jaar of anders in 2023 verwacht.

   

  Wat biedt Disney+?

  In Disney+ komt content van diverse bedrijfsonderdelen van The Walt Disney Company bij elkaar. Het gaat onder meer om films, series en documentaires van ABC, Walt Disney, Pixar, Marvel en Star Wars.

  The Walt Disney CompanyDisneyDisney+filmsseriesonlineOTTstreamingdienstabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Find It, Fix It, Sell It

  Find It, Fix It, Sell It
  Discovery Channel om 19:30 uur
  Wat de American Pickers doen in Amerika, doen Henry Cole en Simon O’Brien aan de overkant van Het Kanaal. De energieke Britten reizen stad en land af en gaan in muffe schuurtjes en bedompte kelders op zoek naar vergeten spulletjes die ze op hun eigen unieke wijze kunnen pimpen en voor de hoofdprijs kunnen verkopen.

  TV-TIP Hunted VIPS

  Hunted VIPS
  NPO 3 om 20:25 uur
  Terwijl het oliedomme gedrag van de vloggende zangeres Famke Louise en haar vriend, de niet veel slimmere oud-profvoetballer Denzel Slager, hen al binnen 24 uur in de armen van de hunters dreef, loopt een aantal bekende koppels nog vrij rond. Zij proberen tijdens de finale het extractiepunt te bereiken voordat ze alsnog in de kladden worden gegrepen. Zijn ze op tijd?

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)