Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Disney+ verhoogt opnieuw abonnementsprijs

  Worden streamingdiensten weer duurder? Disney+ lijkt voor de tweede keer dit jaar de abonnementsprijs te verhogen. Ook van Viaplay wordt gezegd dat een prijsverhoging aanstaande is.
  Jarco Kriek
  11 september 2023
  comments 1
  Disney+ verhoogt opnieuw abonnementsprijs
  Foto Getty Images

  Streamwijzer stuitte op de internetpagina van Disney+ op de tweede prijsverhoging binnen een jaar tijd. De nieuwe abonnementsprijs gaat gelden voor zowel nieuwe als oude klanten. Voor nieuwe klanten bedraagt de nieuwe prijs vanaf 1 november €10,99 per maand of €109,99 per jaar. Bestaande klanten worden vanaf 5 december met de nieuwe prijsstelling geconfronteerd. Dit is goed nieuws voor kijkers die vanaf het begin van de streamingdienst in Nederland een jaarabonnement kopen. Zij kunnen medio november het jaarabonnement nog met de huidige prijs van €99,99 verlengen. En besparen hierdoor dus tien euro uit.

   

  Providers

  Ook de prijs van het Disney+ abonnement dat via Ziggo of KPN loopt gaat in prijs omhoog. Feitelijk is het Disney+ abonnement via Ziggo of KPN afgesloten bij Disney en vindt alleen de facturatie via de maandelijkse rekening van de provider plaats.

  DisneyDisney+OTTonlinestreamingdienstfilmsseriesabonnementprijsverhoging

  Reacties