Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Disney+ wil meer abonnees en stunt met abonnementsprijs

  De komende dagen kan een goedkoop maandabonnement van Disney+ gekocht worden. De streamingdienst wil op deze manier het abonneebestand uitbreiden.
  Jarco Kriek
  8 november 2021
  comments 8
  Disney+ wil meer abonnees en stunt met abonnementsprijs
  Foto ProShots

  Normaal kost een maandabonnement van Disney+ €8,99. Wie tot en met 14 november abonnee wordt, betaalt de eerste maand slechts €1,99. De actie geldt alleen voor nieuwe klanten en de korting is alleen gedurende de eerste maand van toepassing. Disney wil op deze manier meer Nederlanders laten kennismaken met streamingdienst Disney+. De concurrentie op de Nederlandse markt wordt in 2022 groter door onder meer de komst van de streamingdiensten Viaplay" target="_blank">Viaplay en HBO Max.

   

  Disney+ Day

  Het is geen toeval dat juist deze week een Disney+ abonnement met korting gekocht kan worden. Aankomende vrijdag (12 november) is het de zogenaamde Disney+ Day. Op die dag worden nieuwe films en programma’s van Disney, Pixar, Marvel, Start Wars en National Geographic aan Disney+ klanten beschikbaar gesteld. Op deze dag introduceert Disney de eigen streamingdienst ook in Azië-Pacific en presenteert moederbedrijf The Walt Disney Company de jaarcijfers. Inmiddels heeft The Walt Disney Company laten doorschemeren dat het aantal Disney+ abonnees minder snel groeit dan van tevoren werd gedacht.

  The Walt Disney CompanyDisneyDisney+filmsseriesprogramma'sdocumentairesabonnementkorting

  Reacties

 1. TV-TIP Run Hide Fight

  Run Hide Fight
  RTL 7 om 20:25 uur
  De zeventienjarige Zoe (Isabel May) heeft het moeilijk met de dood van haar moeder. Ze heeft een slechte relatie met haar vader (Thomas Jane) die ex-militair is. Hij heeft haar wel overlevingsvaardigheden geleerd. Die heeft ze hard nodig als vier gewapende scholieren een bloedbad aanrichten in haar school en dat livestreamen. Ze vecht terug.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Yolanda uit Capelle aan den IJssel is wat je noemt een echte ketting­roker. Ze rookt zelfs zo veel, dat haar hoogbejaarde buurvrouw Corry door de rookwalmen niet meer buiten kan zitten. Jolanda vindt het geklaag van haar buurvrouw maar gezanik; op haar eigen balkon mag ze zoveel roken als ze wil. En als Corry er echt zoveel last van heeft, gaat ze maar een blokje om. Omdat de dames elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien, worden Viktor en inval-rechter Bart Beuvink opgetrommeld.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)