Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Disney+ wil meer abonnees en stunt met abonnementsprijs

  De komende dagen kan een goedkoop maandabonnement van Disney+ gekocht worden. De streamingdienst wil op deze manier het abonneebestand uitbreiden.
  Jarco Kriek
  8 november 2021
  comments 8
  Disney+ wil meer abonnees en stunt met abonnementsprijs
  Foto ProShots

  Normaal kost een maandabonnement van Disney+ €8,99. Wie tot en met 14 november abonnee wordt, betaalt de eerste maand slechts €1,99. De actie geldt alleen voor nieuwe klanten en de korting is alleen gedurende de eerste maand van toepassing. Disney wil op deze manier meer Nederlanders laten kennismaken met streamingdienst Disney+. De concurrentie op de Nederlandse markt wordt in 2022 groter door onder meer de komst van de streamingdiensten Viaplay en HBO Max.

   

  Disney+ Day

  Het is geen toeval dat juist deze week een Disney+ abonnement met korting gekocht kan worden. Aankomende vrijdag (12 november) is het de zogenaamde Disney+ Day. Op die dag worden nieuwe films en programma’s van Disney, Pixar, Marvel, Start Wars en National Geographic aan Disney+ klanten beschikbaar gesteld. Op deze dag introduceert Disney de eigen streamingdienst ook in Azië-Pacific en presenteert moederbedrijf The Walt Disney Company de jaarcijfers. Inmiddels heeft The Walt Disney Company laten doorschemeren dat het aantal Disney+ abonnees minder snel groeit dan van tevoren werd gedacht.

  The Walt Disney CompanyDisneyDisney+filmsseriesprogramma'sdocumentairesabonnementkorting

  Meer over dit onderwerp

  Reacties