Database error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 's, %' OR CONCAT(nieuws_keywords, ', ') LIKE '%documentaires, %' OR CONCAT(n...' at line 1Disney+ wil meer abonnees en stunt met abonnementsprijs | Totaal TV
Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Disney+ wil meer abonnees en stunt met abonnementsprijs

  De komende dagen kan een goedkoop maandabonnement van Disney+ gekocht worden. De streamingdienst wil op deze manier het abonneebestand uitbreiden.
  Jarco Kriek
  8 november 2021
  comments 8
  Disney+ wil meer abonnees en stunt met abonnementsprijs
  Foto ProShots

  Normaal kost een maandabonnement van Disney+ €8,99. Wie tot en met 14 november abonnee wordt, betaalt de eerste maand slechts €1,99. De actie geldt alleen voor nieuwe klanten en de korting is alleen gedurende de eerste maand van toepassing. Disney wil op deze manier meer Nederlanders laten kennismaken met streamingdienst Disney+. De concurrentie op de Nederlandse markt wordt in 2022 groter door onder meer de komst van de streamingdiensten Viaplay en HBO Max.

   

  Disney+ Day

  Het is geen toeval dat juist deze week een Disney+ abonnement met korting gekocht kan worden. Aankomende vrijdag (12 november) is het de zogenaamde Disney+ Day. Op die dag worden nieuwe films en programma’s van Disney, Pixar, Marvel, Start Wars en National Geographic aan Disney+ klanten beschikbaar gesteld. Op deze dag introduceert Disney de eigen streamingdienst ook in Azië-Pacific en presenteert moederbedrijf The Walt Disney Company de jaarcijfers. Inmiddels heeft The Walt Disney Company laten doorschemeren dat het aantal Disney+ abonnees minder snel groeit dan van tevoren werd gedacht.

  The Walt Disney CompanyDisneyDisney+filmsseriesprogramma'sdocumentairesabonnementkorting

  Meer over dit onderwerp

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.

  TV-TIP Pak van mijn hart

  Pak van mijn hart
  SBS6 om 20:00 uur
  De broers Tom en Niek runnen een sinterklaascentrale. De aantrekkelijke Julia huurt de mannen in en deze klus verandert alles.

  TV-TIP Christmas in Evergreen: Letters to Santa

  Christmas in Evergreen: Letters to Santa
  RTL 8 om 20:00 uur
  Lisa bezoekt voor het eerst in jaren weer haar geboorteplaats Evergreen en schrikt als ze hoort dat de dorpswinkel moet sluiten.

  Interview

  • *

   Dionne Stax

   Droomhuis gezocht

   Het komende seizoen van Droomhuis gezocht kent een nieuw presentatieduo. Niet Carrie ten Napel en Sybrand Niessen maken hun opwachting, maar Carrie en Dionne Stax presenteren samen.
   Reacties0 reactie(s)