Database error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 's, %' OR CONCAT(nieuws_keywords, ', ') LIKE '%documentaires, %' OR CONCAT(n...' at line 1Disney+ wil meer abonnees en stunt met abonnementsprijs | Totaal TV
Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Disney+ wil meer abonnees en stunt met abonnementsprijs

  De komende dagen kan een goedkoop maandabonnement van Disney+ gekocht worden. De streamingdienst wil op deze manier het abonneebestand uitbreiden.
  Jarco Kriek
  8 november 2021
  comments 8
  Disney+ wil meer abonnees en stunt met abonnementsprijs
  Foto ProShots

  Normaal kost een maandabonnement van Disney+ €8,99. Wie tot en met 14 november abonnee wordt, betaalt de eerste maand slechts €1,99. De actie geldt alleen voor nieuwe klanten en de korting is alleen gedurende de eerste maand van toepassing. Disney wil op deze manier meer Nederlanders laten kennismaken met streamingdienst Disney+. De concurrentie op de Nederlandse markt wordt in 2022 groter door onder meer de komst van de streamingdiensten Viaplay en HBO Max.

   

  Disney+ Day

  Het is geen toeval dat juist deze week een Disney+ abonnement met korting gekocht kan worden. Aankomende vrijdag (12 november) is het de zogenaamde Disney+ Day. Op die dag worden nieuwe films en programma’s van Disney, Pixar, Marvel, Start Wars en National Geographic aan Disney+ klanten beschikbaar gesteld. Op deze dag introduceert Disney de eigen streamingdienst ook in Azië-Pacific en presenteert moederbedrijf The Walt Disney Company de jaarcijfers. Inmiddels heeft The Walt Disney Company laten doorschemeren dat het aantal Disney+ abonnees minder snel groeit dan van tevoren werd gedacht.

  The Walt Disney CompanyDisneyDisney+filmsseriesprogramma'sdocumentairesabonnementkorting

  Meer over dit onderwerp

  Reacties

 1. TV-TIP The Sommerdahl Murders

  The Sommerdahl Murders
  NPO 3 om 20:38 uur
  In een boot in de haven van Helsingør wordt een projectontwikkelaar dood aangetroffen.

  TV-TIP Eens Ging de Zee Hier Tekeer

  Eens Ging de Zee Hier Tekeer
  NPO 2 om 20:42 uur
  Nadat de laatste schroef in de Afsluitdijk was gedraaid, verwachtte men dat de voormalige kustplaatsjes snel zouden doodbloeden. Niets was minder waar.

  Interview

  • *

   Tom Waes

   Reizen Waes wereldsteden

   Alle vrouwen willen met hem trouwen, alle mannen willen hem zijn en alle kinderen willen hem worden. We hebben het over presentator Tom Waes. Wat is zijn geheim?
   Reacties0 reactie(s)