Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Dit zijn de meest bekeken programma’s via NPO Start

  Voor de vierde keer heeft NPO bekendgemaakt welke programma’s het meeste via streamingdienst NPO Start bekeken werden.
  Jarco Kriek
  7 december 2023
  comments 0
  Dit zijn de meest bekeken programma’s via NPO Start
  Foto Getty Images

  Het is voor de vierde jaar op rij dat NPO de zogenaamde NPO Start Awards uitreikt. De prijzen zijn in vier categorieën verdeeld. Dit zijn meest gestreamde serie, documentaire, jeugdprogramma en human interest.

   

  Prijswinnaars

  Uiteindelijk zijn na telling van het aantal streamstarts de prijzen uitgereikt aan de programma’s Oogappels, Selina: Op mijn manier, Lampje en Boer zoekt vrouw.

  NPOpublieke omroepNPO StartOTTonlinestreamingdienstseries

  Reacties

 1. TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:24 uur
  Het thema van de aflevering is ‘oost west, thuis best’ en dat uit zich in een handvol uitdagende opdrachten. Als eerst moeten de thuisbakkers een fruitmand van botercrème maken. Wie deze opdracht op zijn sloffen uit kan voeren, heeft een voordeel bij de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelsloffen worden gebakken. Wie dan nog niet uit z’n slof is geschoten, mag aan de slag met de grootste uitdaging van de avond: een ‘bak je droomhuis’-spektakelstuk. De bakkers die dit voor elkaar krijgen, hoeven nog niet naar huis.

  TV-TIP De Wereld van Chinezen

  De Wereld van Chinezen
  NPO 2 om 20:24 uur
  Alles lijkt weer zoals het was in Suriname, maar schijn bedriegt, want de invloed van China wordt steeds groter en groter. Maar liefst negentig procent van de winkels in de hoofdstad Paramaribo is in handen van Chinezen en Suriname heeft een torenhoge schuld bij China. Ruben Terlou brengt een bezoek aan Suriname en overal waar de journalist komt, ziet hij Chinese winkeliers, Chinese goud­zoekers en Chinese goudhandelaren. Ook ziet hij de negatieve invloed van China op de Surinaamse natuur.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)