Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Drie maanden gratis HBO Max bij KPN

  KPN is begonnen met het aanbieden van HBO Max-abonnementen. Alle klanten kunnen de eerste drie maanden gratis naar de streamingdienst kijken.
  Jarco Kriek
  17 oktober 2022
  comments 0
  Drie maanden gratis HBO Max bij KPN

  Totaal TV meldde enkele weken geleden dat KPN een samenwerkingsovereenkomst met Warner Bros. Discovery had beklonken over het aanbieden van streamingdienst HBO Max. Het eerste deel van de overeenkomst is operationeel geworden. Dit is de wederverkoop van HBO Max-abonnementen door KPN. Het verschuldigde abonnementsbedrag wordt dan maandelijks aan de KPN-rekening toegevoegd. De volgende stap die in de directe toekomst wordt verwacht is de komst van de HBO Max-app op de nieuwste bruikleendecoders van KPN Interactieve TV. Onlangs bracht KPN een update voor bruikleendecoders uit waardoor volgens eigen zeggen de weg is vrijgemaakt voor het toevoegen van nieuwe apps.

   

  Kadootje van KPN

  Met HBO Max kunnen KPN-klanten voordelig genieten tijdens de donkere maanden. Zij krijgen drie maanden HBO Max cadeau. Zo viert KPN samen met bestaande klanten de komst van HBO Max bij KPN. Sinds vorige week is de streamingdienst via KPN beschikbaar voor 3,6 miljoen huishoudens in Nederland. 

   

  Veel content

  “Na de aankondiging van de samenwerking zagen we dat klanten nauwelijks konden wachten om HBO Max te kijken,” zegt Robin Clements, EVP Marketing en Products van KPN. “Dat geduld willen we nu belonen en daarom doen we klanten drie maanden HBO Max cadeau. Nu de dagen korter worden, kunnen we langer genieten van het beste entertainment.” HBO Max biedt Nederlandse kijkers het beste entertainment voor het hele gezin. Met iconische content van Warner Bros. zoals The Batman, Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore en Dune, HBO-series waaronder Succession en Euphoria, Max Originals zoals The Staircase, Hacks en The Flight Attendant, en kidscontent zoals Teen Titans Go! en Looney Tunes-cartoons. En de favoriete originele HBO-serie, House of the Dragon, 200 jaar vóór de gebeurtenissen van Game of Thrones.

   

  HBO Max Standaard

  KPN-klanten kunnen sinds deze maand een HBO Max Standaardabonnement toevoegen aan hun Internet, TV of Mobiel abonnement. Daarmee kunnen ze op drie apparaten tegelijk streamen, vijf persoonlijke profielen aanmaken en maximaal dertig films of series downloaden. Het abonnement kost €7,99 per maand. Combineert een klant KPN Internet, Mobiel en HBO Max, dan krijgt hij of zij bovendien ook nog eens maandelijks 5 euro Entertainmentkorting. HBO Max kan eenvoudig online, via de klantenservice, in de winkel of gewoon via de MijnKPN app toegevoegd worden aan het KPN Internet, TV of Mobiel abonnement. Tot 17 november kan het HBO Max cadeau in de app en online geactiveerd worden.

   

  Entertainment bij KPN

  “Met de toevoeging van HBO Max in ons aanbod, ben je bij KPN verzekerd van het beste entertainment”, voegt Clements toe. “Bovendien wordt het hiermee voor klanten nog leuker om hun entertainment op een voordelige manier te combineren.” Naast de drie maanden HBO Max cadeau zijn er ook alternatieven of kunnen klanten kiezen om het Opnemen Pakket drie maanden gratis te activeren. Het volledige aanbod is te zien in de MijnKPN app.

  KPNInteractieve TVHBO MaxOTTonlinestreamingdienstabonnement

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Bob Sikkes

   De Moeite Waard?!

   Terwijl Kopen zonder Kijken nog loopt, is Bouwkundige des Vaderlands Bob Sikkes (57) alweer aan een nieuw project begonnen: De Moeite Waard?!, waarin landgenoten huizen kopen, verbouwen en direct weer verkopen.
   Reacties0 reactie(s)