Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Duurder Videoland breidt aanbod verder uit

  Videoland is een streamingdienst van RTL Nederland en breidt zijn aanbod van films, series en programma’s in combinatie met live sport in juni verder uit.
  Jarco Kriek
  18 mei 2023
  comments 1
  Duurder Videoland breidt aanbod verder uit

  Videoland maakt op 20 juni de reclamevrije abonnementen een euro duurder. Deze gaan voor veel bestaande en alle nieuwe klanten €9,99 (standaard) en €11,99 (premium) kosten. Als reden wijst eigenaar RTL Nederland naar de hoge inflatie en kosten voor het maken van exclusieve content.

   

  Mocro Maffia

  Een van de exclusief voor Videoland gemaakte series is Mocro Maffia. Het vijfde seizoen wordt door de streamingdienst omschreven als ‘de hardste ooit’ en is vanaf 2 juni te bingewatchen. Een dag eerder, op 1 juni, worden meer dan dertig films aan het aanbod toegevoegd waaronder Source Code en The Last Witch Hunter. De door Humberto Tan gemaakte film De jacht op de jaguar is vanaf 21 juni te zien.

   

  Series

  Videoland voegt in juni meerdere nieuwe seizoenen van series aan het aanbod toe. Zo is het vijfde seizoen van New Amsterdam is vanaf 5 juni beschikbaar. De eerste vier seizoenen van de serie Mister Robot worden op 19 juni in het aanbod opgenomen.

   

  Sport

  Ook gaat Videoland in juni live sport richting abonnees streamen. Op 10 en 11 juni is de 24 uur van Le Mans volledig live te volgen. De MMA vechtsportcompetitie Bellator is met het 297e event voor het eerst op 16 juni live op Videoland te volgen. Het Glory Collision 5 kickboksfestival staat voor 17 juni in de agenda.

  VideolandOTTonlinestreamingdienstfilmsseriescontentsportlive streaming

  Reacties

 1. TV-TIP Boerderij van Dorst

  Boerderij van Dorst
  NPO 3 om 20:24 uur
  Het format van Boerderij van Dorst is even simpel als briljant: ergens aan de rand van Apeldoorn scharrelt Raven van Dorst rond in een vervallen boerderijtje dat langzaam in een oase van zelfvoorzienendheid verandert. Om al die noeste arbeid niet alleen te hoeven verzetten, nodigt Raven elke week twee bekende koppen uit, die hen tussen het schoffelen door het verbale vuur aan de schenen legt. De eerste gasten van dit seizoen: Nikkie de Jager en Roxeanne Hazes.

  TV-TIP Bureau Rotterdam

  Bureau Rotterdam
  RTL 4 om 20:30 uur
  Samen met agenten Lindsey en Wouter belandt Ewout midden in een heftige ruzie tussen dronken en hevig bloedende mannen. Keashia en Brian lossen na flink wat speurwerk een beroving op. Als een automobilist door de laaghangende avondzon een voetganger over het hoofd ziet, helpen Ulubat en Andrea deze gewonde vrouw. En Nadia en Joyce moeten een groep mensen die zwaar aan de drugs zit kalmeren.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)