Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Duurder Videoland breidt aanbod verder uit

  Videoland is een streamingdienst van RTL Nederland en breidt zijn aanbod van films, series en programma’s in combinatie met live sport in juni verder uit.
  Jarco Kriek
  18 mei 2023
  comments 1
  Duurder Videoland breidt aanbod verder uit

  Videoland maakt op 20 juni de reclamevrije abonnementen een euro duurder. Deze gaan voor veel bestaande en alle nieuwe klanten €9,99 (standaard) en €11,99 (premium) kosten. Als reden wijst eigenaar RTL Nederland naar de hoge inflatie en kosten voor het maken van exclusieve content.

   

  Mocro Maffia

  Een van de exclusief voor Videoland gemaakte series is Mocro Maffia. Het vijfde seizoen wordt door de streamingdienst omschreven als ‘de hardste ooit’ en is vanaf 2 juni te bingewatchen. Een dag eerder, op 1 juni, worden meer dan dertig films aan het aanbod toegevoegd waaronder Source Code en The Last Witch Hunter. De door Humberto Tan gemaakte film De jacht op de jaguar is vanaf 21 juni te zien.

   

  Series

  Videoland voegt in juni meerdere nieuwe seizoenen van series aan het aanbod toe. Zo is het vijfde seizoen van New Amsterdam is vanaf 5 juni beschikbaar. De eerste vier seizoenen van de serie Mister Robot worden op 19 juni in het aanbod opgenomen.

   

  Sport

  Ook gaat Videoland in juni live sport richting abonnees streamen. Op 10 en 11 juni is de 24 uur van Le Mans volledig live te volgen. De MMA vechtsportcompetitie Bellator is met het 297e event voor het eerst op 16 juni live op Videoland te volgen. Het Glory Collision 5 kickboksfestival staat voor 17 juni in de agenda.

  VideolandOTTonlinestreamingdienstfilmsseriescontentsportlive streaming

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Bob Sikkes

   De Moeite Waard?!

   Terwijl Kopen zonder Kijken nog loopt, is Bouwkundige des Vaderlands Bob Sikkes (57) alweer aan een nieuw project begonnen: De Moeite Waard?!, waarin landgenoten huizen kopen, verbouwen en direct weer verkopen.
   Reacties0 reactie(s)