Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Eddy Keur langer landelijk op FM en DAB+

  Eddy Keur blijft behouden op de landelijke radiozenders van publieke omroep NPO. De dj verlengde de overeenkomst met PowNed.
  Jarco Kriek
  4 december 2023
  comments 0
  Eddy Keur langer landelijk op FM en DAB+
  Foto ProShots

  Het contract van Eddy Keur bij PowNed is met een jaar verlengd. Hierdoor blijft Keur zijn programma’s op NPO 3FM en NPO Radio 2 ook in de komende maanden maken. Op NPO 3FM is de dj iedere vrijdagmiddag te beluisteren met het programma Keur in de middag. In de nacht van vrijdag op zaterdag is de studio van NPO Radio 2 het werkdomein van Keur. Hij presenteert dan Eddy’s Nachtwacht. Daarnaast is Eddy Keur de vaste vervanger van het middagprogramma van Ruud de Wild op NPO Radio 2.

   

  Geweldig

  De inmiddels 65-jarige Eddy Keur over zijn langere verblijf op de Nederlandse landelijke radio: “Het is een geweldige eer om deel uit te maken van de NPO-radiofamilie en ik ben dankbaar dat PowNed mij de kans biedt om het avontuur op NPO 3FM en NPO Radio 2 voort te zetten. Bij deze jonge, brutale omroep voelde ik mij vanaf het begin al helemaal thuis. Ook aan al mijn lieve radiovriendjes zeg ik, bedankt voor jullie steun. We blijven er een feestje van maken!”

  NPOpublieke omroepradioFMDAB+onlinePowNedEddy KeurNPO 3FMNPO Radio 2

  Reacties

 1. TV-TIP Erin Brockovich

  Erin Brockovich
  Net5 om 20:00 uur
  Erin Brockovich (Julia Roberts) werkt als assistent op een advocatenkantoor. Ze ontdekt dat een groot bedrijf gif loost in het drinkwater. Erin stelt advocaat Ed Masry (Albert Finney) op de hoogte, maar hij is huiverig om het bedrijf met een beurswaarde van 28 miljard aan te klagen. Daarom besluit Erin zelf een zaak aan te spannen.

  TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:24 uur
  Het thema van de aflevering is ‘oost west, thuis best’ en dat uit zich in een handvol uitdagende opdrachten. Als eerst moeten de thuisbakkers een fruitmand van botercrème maken. Wie deze opdracht op zijn sloffen uit kan voeren, heeft een voordeel bij de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelsloffen worden gebakken. Wie dan nog niet uit z’n slof is geschoten, mag aan de slag met de grootste uitdaging van de avond: een ‘bak je droomhuis’-spektakelstuk. De bakkers die dit voor elkaar krijgen, hoeven nog niet naar huis.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)