Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Eerste Nederlandse HBO Max original

  HBO Max ontwikkelt op dit moment hun eerste Nederlandse Max Original. Na het succes van FBoy Island in Amerika breidt de datingshow nu onder andere naar Nederland uit.
  Remco Kuijpers
  3 mei 2022
  comments 0
  Eerste Nederlandse HBO Max original
  Linda Stulic

  HBO Max is pas sinds 8 maart in Nederland, maar kondigt nu al hun eerste Nederlandse Max Original aan. In FBoy Island reizen drie vrouwen naar een tropisch eiland, waar zij worden vergezeld door zestien mannen – acht zelfverklaarde nice guys op zoek naar de liefde, en acht zelfbenoemde ‘FBoys’. Met als grote vraag: bij wie vinden de vrouwen de liefde? Cabaretier en zangeres Lisa Loeb geeft aan ontzettend vereerd en trots te zijn dat zij als presentatrice is gekozen. “Ik ben gek op datingshows en deze is wel heel bijzonder; het is een komische show en er zitten allerlei heerlijke twists in. Ik kijk dan ook uit naar de opnames.”

   

  Nederlandse versie FBoy Island

  Na de successen van Nederlandse Netflix Originals als Ferry en Undercover was het slechts een kwestie van tijd voordat streamingsdienst HBO Max met een Nederlandse original zou komen. Sinds het begin van de streamingdienst is de Amerikaanse versie van FBoy Island het meest succesvol geweest van alle Max Originals. Het is dus niet gek dat er gekozen is om juist déze serie internationaal te laten gaan. Naast een Nederlandse versie, staan er ook een Spaanse, Zweedse en Deense versie op de rol.

  HBO MaxLisa LoebFBoy IslandHBO Max Original
 1. TV-TIP Assassin's Creed

  Assassin's Creed
  RTL 7 om 20:25 uur
  Callum (Michael Fassbender) wordt wegens moord ter dood veroordeeld. Het vonnis wordt nooit voltrokken: het bedrijf Abstergo laat Callum via een geavanceerde techniek in de huid van zijn vijftiende-eeuwse voorvader Aguilar kruipen. Als Aguilar moet hij de Tempeliers uitschakelen.

  TV-TIP Wheeler Dealers World Tour

  Wheeler Dealers World Tour
  discovery om 20:30 uur
  De Wheeler Dealers hebben er zó veel seizoenen opzitten, dat het programma inmiddels ‘klokje rond’ is gegaan. Marc en Elvis vertrekken naar Italië, waar ze relatief goedkoop een Ferrari 348 op de kop kunnen tikken. De combinatie ‘goedkoop’ en ‘Ferrari’ komt niet vaak voor, en er blijkt heel wat aan de auto te mankeren. Elvis moet flink tekeergaan in zijn garage om het racemonster weer terug in tiptop-conditie te brengen.

  Interview