Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Eerste Nederlandse HBO Max original

  HBO Max ontwikkelt op dit moment hun eerste Nederlandse Max Original. Na het succes van FBoy Island in Amerika breidt de datingshow nu onder andere naar Nederland uit.
  Remco Kuijpers
  3 may 2022
  comments 0
  Eerste Nederlandse HBO Max original
  Linda Stulic

  HBO Max is pas sinds 8 maart in Nederland, maar kondigt nu al hun eerste Nederlandse Max Original aan. In FBoy Island reizen drie vrouwen naar een tropisch eiland, waar zij worden vergezeld door zestien mannen – acht zelfverklaarde nice guys op zoek naar de liefde, en acht zelfbenoemde ‘FBoys’. Met als grote vraag: bij wie vinden de vrouwen de liefde? Cabaretier en zangeres Lisa Loeb geeft aan ontzettend vereerd en trots te zijn dat zij als presentatrice is gekozen. “Ik ben gek op datingshows en deze is wel heel bijzonder; het is een komische show en er zitten allerlei heerlijke twists in. Ik kijk dan ook uit naar de opnames.”

   

  Nederlandse versie FBoy Island

  Na de successen van Nederlandse Netflix Originals als Ferry en Undercover was het slechts een kwestie van tijd voordat streamingsdienst HBO Max met een Nederlandse original zou komen. Sinds het begin van de streamingdienst is de Amerikaanse versie van FBoy Island het meest succesvol geweest van alle Max Originals. Het is dus niet gek dat er gekozen is om juist déze serie internationaal te laten gaan. Naast een Nederlandse versie, staan er ook een Spaanse, Zweedse en Deense versie op de rol.

  HBO MaxLisa LoebFBoy IslandHBO Max Original
 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview