Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Eerste Nederlandse HBO Max original

  HBO Max ontwikkelt op dit moment hun eerste Nederlandse Max Original. Na het succes van FBoy Island in Amerika breidt de datingshow nu onder andere naar Nederland uit.
  Remco Kuijpers
  3 may 2022
  comments 0
  Eerste Nederlandse HBO Max original
  Linda Stulic

  HBO Max is pas sinds 8 maart in Nederland, maar kondigt nu al hun eerste Nederlandse Max Original aan. In FBoy Island reizen drie vrouwen naar een tropisch eiland, waar zij worden vergezeld door zestien mannen – acht zelfverklaarde nice guys op zoek naar de liefde, en acht zelfbenoemde ‘FBoys’. Met als grote vraag: bij wie vinden de vrouwen de liefde? Cabaretier en zangeres Lisa Loeb geeft aan ontzettend vereerd en trots te zijn dat zij als presentatrice is gekozen. “Ik ben gek op datingshows en deze is wel heel bijzonder; het is een komische show en er zitten allerlei heerlijke twists in. Ik kijk dan ook uit naar de opnames.”

   

  Nederlandse versie FBoy Island

  Na de successen van Nederlandse Netflix Originals als Ferry en Undercover was het slechts een kwestie van tijd voordat streamingsdienst HBO Max met een Nederlandse original zou komen. Sinds het begin van de streamingdienst is de Amerikaanse versie van FBoy Island het meest succesvol geweest van alle Max Originals. Het is dus niet gek dat er gekozen is om juist déze serie internationaal te laten gaan. Naast een Nederlandse versie, staan er ook een Spaanse, Zweedse en Deense versie op de rol.

  HBO MaxLisa LoebFBoy IslandHBO Max Original
 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Kopen zonder Kijken

  Kopen zonder Kijken
  RTL 4 om 20:30 uur
  Vera en Casper huren een flatje in de binnenstad van Leiden. Nu het tijd wordt om de vleugels uit te slaan, moet er een aantal knopen worden door­gehakt.

  TV-TIP Chateau Bijstand

  Chateau Bijstand
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het kostte heel wat gepuf, gesteun, geklaag en rollende ogen, maar voor de familie Meiland zit de maand afzien in de bijstand erop.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)