Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Eerste Nederlandse HBO Max original

  HBO Max ontwikkelt op dit moment hun eerste Nederlandse Max Original. Na het succes van FBoy Island in Amerika breidt de datingshow nu onder andere naar Nederland uit.
  Remco Kuijpers
  3 mei 2022
  comments 0
  Eerste Nederlandse HBO Max original
  Linda Stulic

  HBO Max is pas sinds 8 maart in Nederland, maar kondigt nu al hun eerste Nederlandse Max Original aan. In FBoy Island reizen drie vrouwen naar een tropisch eiland, waar zij worden vergezeld door zestien mannen – acht zelfverklaarde nice guys op zoek naar de liefde, en acht zelfbenoemde ‘FBoys’. Met als grote vraag: bij wie vinden de vrouwen de liefde? Cabaretier en zangeres Lisa Loeb geeft aan ontzettend vereerd en trots te zijn dat zij als presentatrice is gekozen. “Ik ben gek op datingshows en deze is wel heel bijzonder; het is een komische show en er zitten allerlei heerlijke twists in. Ik kijk dan ook uit naar de opnames.”

   

  Nederlandse versie FBoy Island

  Na de successen van Nederlandse Netflix Originals als Ferry en Undercover was het slechts een kwestie van tijd voordat streamingsdienst HBO Max met een Nederlandse original zou komen. Sinds het begin van de streamingdienst is de Amerikaanse versie van FBoy Island het meest succesvol geweest van alle Max Originals. Het is dus niet gek dat er gekozen is om juist déze serie internationaal te laten gaan. Naast een Nederlandse versie, staan er ook een Spaanse, Zweedse en Deense versie op de rol.

  HBO MaxLisa LoebFBoy IslandHBO Max Original
 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)