Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Eerste Nederlandse HBO Max original

  HBO Max ontwikkelt op dit moment hun eerste Nederlandse Max Original. Na het succes van FBoy Island in Amerika breidt de datingshow nu onder andere naar Nederland uit.
  Remco Kuijpers
  3 mei 2022
  comments 0
  Eerste Nederlandse HBO Max original
  Linda Stulic

  HBO Max is pas sinds 8 maart in Nederland, maar kondigt nu al hun eerste Nederlandse Max Original aan. In FBoy Island reizen drie vrouwen naar een tropisch eiland, waar zij worden vergezeld door zestien mannen – acht zelfverklaarde nice guys op zoek naar de liefde, en acht zelfbenoemde ‘FBoys’. Met als grote vraag: bij wie vinden de vrouwen de liefde? Cabaretier en zangeres Lisa Loeb geeft aan ontzettend vereerd en trots te zijn dat zij als presentatrice is gekozen. “Ik ben gek op datingshows en deze is wel heel bijzonder; het is een komische show en er zitten allerlei heerlijke twists in. Ik kijk dan ook uit naar de opnames.”

   

  Nederlandse versie FBoy Island

  Na de successen van Nederlandse Netflix Originals als Ferry en Undercover was het slechts een kwestie van tijd voordat streamingsdienst HBO Max met een Nederlandse original zou komen. Sinds het begin van de streamingdienst is de Amerikaanse versie van FBoy Island het meest succesvol geweest van alle Max Originals. Het is dus niet gek dat er gekozen is om juist déze serie internationaal te laten gaan. Naast een Nederlandse versie, staan er ook een Spaanse, Zweedse en Deense versie op de rol.

  HBO MaxLisa LoebFBoy IslandHBO Max Original
 1. TV-TIP Rachel en Elbert Passen Op

  Rachel en Elbert Passen Op
  NPO 3 om 18:32 uur
  Het werk van een boer is erg zwaar en gaat altijd door. Een boer heeft daardoor zelden tijd voor vakantie, maar gelukkig zijn Rachel Rosier en Elbert Smelt er om op de boerderij te passen. In dit jeugdprogramma trekken de twee hun kaplaarzen aan, zodat de boer met zijn gezin op vakantie kan. Het presentatieduo heeft alleen weinig ervaring met het boerenleven en ze moeten eerst nog het vak onder de knie zien te krijgen.

  TV-TIP Heathrow

  Heathrow
  RTL Z om 19:30 uur
  Met 76.000 medewerkers en meer dan 70 miljoen passagiers per jaar is London Heathrow Airport het grootste vliegveld van Europa en deze documentaireserie geeft een kijkje achter de schermen van het drukste vliegveld van Groot-Brittannië. We zien niet alleen de dagelijkse werkzaamheden, waardoor de vliegtuigen veilig kunnen opstijgen en landen, maar ook de problemen waar Heathrow mee te maken krijgt. Want ook dit gigantische vliegveld kampt met personeelstekort en dat heeft grote gevolgen.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)