Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Eerste prijsverhoging tv en internet 2023 aangekondigd: fors meer betalen

  Alles belangrijke levensbehoeften worden duurder. Zo ook tv en internet. De eerste prijsverhoging van 2023 voor deze vaste diensten is inmiddels aangekondigd.
  Jarco Kriek
  16 november 2022
  comments 9
  Eerste prijsverhoging tv en internet 2023 aangekondigd: fors meer betalen
  Foto Getty Images

  Het is niet een van de grotere aanbieders van vaste diensten - zoals Ziggo, KPN en T-Mobile - die als eerste een prijsverhoging aankondigt. De kleinere en lokale aanbieder Kabelnoord laat als eerste weten dat de prijzen van de belangrijkste vaste diensten omhoog gaan. Het basis tv-abonnement zonder internet gaat vanaf 1 januari €26,50 per maand kosten.

   

  Internet

  De Interactieve TV-abonnementen, waarbij een internetverbinding van Kabelnoord noodzakelijk is, stijgen tussen de een en twee euro per maand. Daarnaast wordt ook de prijs van het internetabonnement verhoogd. Het gaat hierbij om een forse verhoging van tussen de €2,50 en €3,50 per maand. De prijsverhoging voor abonnees die het snelste internetabonnement met het meest uitgebreide tv-abonnement combineren bedraagt hierdoor €5,50 per maand. De prijs van premiumabonnementen zoals ESPN, Ziggo Sport Totaal en Film1 verandert niet.

  Kabelnoordtvtelevisieinternetprijsverhoginginflatie

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten

  WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten
  NPO 1 om 15:50 uur
  Nederland neemt het vandaag in de achtste finale van het WK op tegen de Verenigde Staten. De groepsfase zorgde voor niet al te veel weerstand dus nou moeten de Oranje leeuwen laten zien wat ze in huis hebben. Laten we hopen dat Virgil van Dijk de mannen naar een overwinning kan leiden, anders houdt het WK hier op voor Oranje.

  TV-TIP Klaas Kan Alles

  Klaas Kan Alles
  NPO 3 om 18:33 uur
  Klaas kan een hoop, maar niet alles. In de afgelopen jaren ging hij bijvoorbeeld bijna koppie onder toen hij tijdens zijn missie ‘150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof’ de hemelpoort al op een kier zag staan. Maar van verliezen, nee, daar houdt Klaas niet van. Dit keer wordt hij uitgedaagd om een boot, vliegtuig én auto op afstand te besturen. Omdat een van de drie voortuigen op ware grootte moet zijn, vertrekt hij naar Oxford waar een bedrijf driftig sleutelt aan een zelfrijdende auto.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)