Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Eerste prijsverhoging tv en internet 2023 aangekondigd: fors meer betalen

  Alles belangrijke levensbehoeften worden duurder. Zo ook tv en internet. De eerste prijsverhoging van 2023 voor deze vaste diensten is inmiddels aangekondigd.
  Jarco Kriek
  16 november 2022
  comments 9
  Eerste prijsverhoging tv en internet 2023 aangekondigd: fors meer betalen
  Foto Getty Images

  Het is niet een van de grotere aanbieders van vaste diensten - zoals Ziggo, KPN en T-Mobile - die als eerste een prijsverhoging aankondigt. De kleinere en lokale aanbieder Kabelnoord laat als eerste weten dat de prijzen van de belangrijkste vaste diensten omhoog gaan. Het basis tv-abonnement zonder internet gaat vanaf 1 januari €26,50 per maand kosten.

   

  Internet

  De Interactieve TV-abonnementen, waarbij een internetverbinding van Kabelnoord noodzakelijk is, stijgen tussen de een en twee euro per maand. Daarnaast wordt ook de prijs van het internetabonnement verhoogd. Het gaat hierbij om een forse verhoging van tussen de €2,50 en €3,50 per maand. De prijsverhoging voor abonnees die het snelste internetabonnement met het meest uitgebreide tv-abonnement combineren bedraagt hierdoor €5,50 per maand. De prijs van premiumabonnementen zoals ESPN, Ziggo Sport Totaal en Film1 verandert niet.

  Kabelnoordtvtelevisieinternetprijsverhoginginflatie

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Bob Sikkes

   De Moeite Waard?!

   Terwijl Kopen zonder Kijken nog loopt, is Bouwkundige des Vaderlands Bob Sikkes (57) alweer aan een nieuw project begonnen: De Moeite Waard?!, waarin landgenoten huizen kopen, verbouwen en direct weer verkopen.
   Reacties0 reactie(s)