Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Eerste providers verhogen prijs tv en internet fors, wat gaan Ziggo en KPN doen?

  De eerste reeks prijsverhogingen van abonnementen voor tv en internet zijn bekendgemaakt. Daaruit blijkt dat er fors meer betaald moet worden.
  Jarco Kriek
  30 november 2022
  comments 6
  Eerste providers verhogen prijs tv en internet fors, wat gaan Ziggo en KPN doen?
  Foto Getty Images

  Providers moeten hun abonnees minimaal een maand vooraf op de hoogte brengen van een prijsaanpassing. Daardoor weten we nu al dat in eerste instantie alleen Kabelnoord en Delta op 1 januari de prijen van abonnementen op vaste diensten gaan verhogen. Bij Kabelnoord kan de prijsverhoging tot meer dan vijf euro per maand oplopen. Delta houdt de prijsverhoging weliswaar onder de vijf euro per maand, maar toch kunnen we de stijging fors noemen.

   

  Kosten

  Hoewel het natuurlijk nooit prettig is om voor dezelfde diensten meer te moeten betalen, zijn de nu aangekondigde prijsverhogingen begrijpelijk. Ook providers hebben te maken met stijgende kosten. Het gaat hierbij niet alleen om stijgende energieprijzen, maar ook bijvoorbeeld stijgende loonkosten.

   

  Wie volgt?

  Het grootste deel van de Nederlanders krijgt de komende maanden nog niet te maken met stijgende kosten voor tv en internet. Ziggo en KPN passen normaliter hun abonnementsprijzen pas op 1 juli aan. Er zijn geen aanwijzingen dat deze providers wegens de huidige economische omstandigheden de prijzen eerder gaan aanpassen. T-Mobile past de prijzen in het eerste kwartaal aan. Abonnees van deze provider kunnen binnenkort dus wel een melding verwachten van een prijsstijging voor de door T-Mobile geleverde diensten.

  ZiggoVodafoneZiggoKPNT-MobileKabelnoordDeltaDelta Fiberrvtelevisieinternetprijsverhoginginflatie

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)