Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Eerste providers verhogen prijs tv en internet fors, wat gaan Ziggo en KPN doen?

  De eerste reeks prijsverhogingen van abonnementen voor tv en internet zijn bekendgemaakt. Daaruit blijkt dat er fors meer betaald moet worden.
  Jarco Kriek
  30 november 2022
  comments 6
  Eerste providers verhogen prijs tv en internet fors, wat gaan Ziggo en KPN doen?
  Foto Getty Images

  Providers moeten hun abonnees minimaal een maand vooraf op de hoogte brengen van een prijsaanpassing. Daardoor weten we nu al dat in eerste instantie alleen Kabelnoord en Delta op 1 januari de prijen van abonnementen op vaste diensten gaan verhogen. Bij Kabelnoord kan de prijsverhoging tot meer dan vijf euro per maand oplopen. Delta houdt de prijsverhoging weliswaar onder de vijf euro per maand, maar toch kunnen we de stijging fors noemen.

   

  Kosten

  Hoewel het natuurlijk nooit prettig is om voor dezelfde diensten meer te moeten betalen, zijn de nu aangekondigde prijsverhogingen begrijpelijk. Ook providers hebben te maken met stijgende kosten. Het gaat hierbij niet alleen om stijgende energieprijzen, maar ook bijvoorbeeld stijgende loonkosten.

   

  Wie volgt?

  Het grootste deel van de Nederlanders krijgt de komende maanden nog niet te maken met stijgende kosten voor tv en internet. Ziggo en KPN passen normaliter hun abonnementsprijzen pas op 1 juli aan. Er zijn geen aanwijzingen dat deze providers wegens de huidige economische omstandigheden de prijzen eerder gaan aanpassen. T-Mobile past de prijzen in het eerste kwartaal aan. Abonnees van deze provider kunnen binnenkort dus wel een melding verwachten van een prijsstijging voor de door T-Mobile geleverde diensten.

  ZiggoVodafoneZiggoKPNT-MobileKabelnoordDeltaDelta Fiberrvtelevisieinternetprijsverhoginginflatie

  Reacties

 1. TV-TIP Last Christmas

  Last Christmas
  Net5 om 20:30 uur
  Hoewel ze weinig met Kerst heeft, zit Kate (Emilia Clarke) er continu middenin. Ze werkt in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Logisch dus dat ze het er niet naar haar zin heeft. Daar komt verandering in als de charmante Tom (Henry Golding) de winkel binnenstapt. Hij leert Kate weer van het leven en Kerst te genieten.

  TV-TIP Het grote 30 tellen tv-toernooi

  Het grote 30 tellen tv-toernooi
  NPO 1 om 20:33 uur
  Water links van Nederland! De eerste mensen op aarde! De vorige president van de Verenigde Staten! In Het grote 30 tellen tv-toernooi, zeg maar de tv-variant van het immens populaire spel 30 Seconds, zetten Isa Hoes, Jochem van Gelder en Berget Lewis zich, met versterking van familieleden, in voor het Liliane Fonds. Welk team weet binnen dertig tellen de meeste antwoorden te verzamelen? Giovanca Ostiana en Bert van Leeuwen presenteren.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)