Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Stéphane Kox stop bij Viaplay Formule 1

  Viaplay moet het Nederlandse team dat de Formule 1-uitzendingen verzorgt noodgedwongen wijzigen. De streamingdienst moet op zoek naar een andere pitreporter.
  Jarco Kriek
  1 januari 2023
  comments 2
  Stéphane Kox stop bij Viaplay Formule 1

  Stéphane Kox heeft zelf besloten om niet meer terug te keren als Nederlandse pitreporter bij Viaplay. Kox zegt het afgelopen jaar haar werkzaamheden voor de streamingdienst met veel plezier te hebben gedaan in samenwerking met een leuk team. Zij kiest er echter voor om verder te gaan met haar rechtenstudie en het zelf racen. Net voordat Kox bij Viaplay begon, was zij bezig met haar master in de rechten. Deze studie wil ze weer geen oppakken. Ook wil ze weer meer zelf actief gaan racen. Viaplay had aangegeven ook in 2023 verder te willen gaan met Stéphane Kox als pitreporter.

   

  Vervanging

  Wie Kox als pitreporter bij Viaplay gaat vervangen, wordt in de komende weken bekend. De streamingdienst heeft hierover nog geen besluit genomen. De analisten en commentatoren van Viaplay kregen het afgelopen seizoen veel kritiek op sociale media te verduren. Ook werden enkelen van hen zelfs bedreigd. Ook op het werk van Stéphane Kox kwam kritiek, al was deze milder dan bij andere medewerkers binnen het Nederlandse Viaplay Formule 1-team.

  ViaplayViaplay GroupFormule 1OTTonlinestreamingdienst

  Reacties

 1. TV-TIP Kopen of Slopen

  Kopen of Slopen
  RTL 4 om 20:30 uur
  Ahmed en Maaike hebben flink wat woonwensen op hun verlanglijstje staan, maar met twee kinderen en een klap speelgoed is het in de Vianense 23-onder-een-kapper van het stel nu al flink behelpen. Er is niet eens ruimte voor Ahmeds computer, laat staan voor de door Maaike zo gewenste gezinsuitbreiding. Maar ja, de boel verbouwen is ook zo wat. Terwijl Britta tóch haar schetsboek uit de kast pakt, gaat Alex op zoek naar een woning met meer ruimte. Maar vindt hij die ook binnen de negentig dagen?

  TV-TIP Juno

  Juno
  Paramount Network om 20:30 uur
  Terwijl haar klasgenoten zich bezighouden met typische puberdingen, heeft Juno (Elliot Page) iets anders aan haar hoofd: ze is zwanger. Ze besluit haar kind ter adoptie af te staan en gaat op zoek naar geschikte ouders. Die lijkt ze gevonden te hebben in Vanessa en Mark, maar voor Juno de knoop doorhakt, wil ze hen beter leren kennen.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)