Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Stéphane Kox stop bij Viaplay Formule 1

  Viaplay moet het Nederlandse team dat de Formule 1-uitzendingen verzorgt noodgedwongen wijzigen. De streamingdienst moet op zoek naar een andere pitreporter.
  Jarco Kriek
  1 januari 2023
  comments 2
  Stéphane Kox stop bij Viaplay Formule 1

  Stéphane Kox heeft zelf besloten om niet meer terug te keren als Nederlandse pitreporter bij Viaplay" target="_blank">Viaplay. Kox zegt het afgelopen jaar haar werkzaamheden voor de streamingdienst met veel plezier te hebben gedaan in samenwerking met een leuk team. Zij kiest er echter voor om verder te gaan met haar rechtenstudie en het zelf racen. Net voordat Kox bij Viaplay begon, was zij bezig met haar master in de rechten. Deze studie wil ze weer geen oppakken. Ook wil ze weer meer zelf actief gaan racen. Viaplay had aangegeven ook in 2023 verder te willen gaan met Stéphane Kox als pitreporter.

   

  Vervanging

  Wie Kox als pitreporter bij Viaplay gaat vervangen, wordt in de komende weken bekend. De streamingdienst heeft hierover nog geen besluit genomen. De analisten en commentatoren van Viaplay kregen het afgelopen seizoen veel kritiek op sociale media te verduren. Ook werden enkelen van hen zelfs bedreigd. Ook op het werk van Stéphane Kox kwam kritiek, al was deze milder dan bij andere medewerkers binnen het Nederlandse Viaplay Formule 1-team.

  ViaplayViaplay GroupFormule 1OTTonlinestreamingdienst

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)