Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Eigen internetsite voor radiopiraten regio Den Haag

  Liefhebbers en volgers van radiopiraten in Nederland kunnen vanaf nu de situatie rond de illegale radiozenders in de regio Den Haag via een nieuwe internetsite volgen.
  Jarco Kriek
  3 januari 2022
  comments 0
  Eigen internetsite voor radiopiraten regio Den Haag

  Den Haag was in de hoogtijdagen van radiopiraten eind jaren ’80 samen met Amsterdam en Nijmegen één van de drie belangrijkste bolwerken. Nog steeds zijn diverse radiopiraten in Den Haag actief. Tijdens de afgelopen kerstdagen waren onder meer Hitradio Centraal, Radio Stad Den Haag, Smash FM en Dance Radio Den Haag in de hofstad actief. Toezichthouder Agentschap Telecom haalde net na kerstmis Dance Radio Den Haag uit de lucht.

   

  Heden en verleden

  Op de nieuwe internetsite www.haagseradio.nl is niet alleen actueel nieuws – inclusief ontvangstrapporten – te lezen. Ook zijn achtergrondartikelen te lezen over bekende radiopiraten die in het verleden in de regio Den Haag hebben uitgezonden. Op dit moment zijn onder meer achtergrondartikelen over Radio Centraal, Hitradio Centraal, Radio Balans en Radio Atletico op de internetsite te lezen.

  radiopiraatetherpiraatillegaalradioDen HaagtoezichthouderAgentschap TelecomAT

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)