Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Eigen politiek jongerenprogramma Ziggo in aanloop naar verkiezingen

    VodafoneZiggo gaat in aanloop naar de komende Tweede Kamer-verkiezingen een eigen politiek jongerenprogramma maken. Dit wordt uitgezonden bij kabelbedrijf Ziggo op Ziggo Kanaal 13.
    Jarco Kriek
    17 january 2017
    comments 1
    Eigen politiek jongerenprogramma Ziggo in aanloop naar verkiezingen
    Foto ANP

    Voor het dagelijks tv-programma werkt VodafoneZiggo samen met RTV West en The Dutch Filmers Academy. Het mediabedrijf geeft aan dat het studenten en jonge professionals in concrete werksituaties de kans wil geven ervaring op te doen. Het tv-programma is op de komende verkiezingen gericht en wordt vanuit de kelders van politiek perscentrum Nieuwspoort – nabij de Tweede Kamer – uitgezonden. De eerste aflevering is op 1 februari op Ziggo Kanaal 13 te zien.

     

    Deels exclusieve content

    Het tv-programma is deels als exclusieve content alleen voor Ziggo-klanten te bekijken. Elke werkdag is een nieuwe aflevering om 17.30 uur bij Ziggo te zien. Voor abonnees van andere aanbieders is het politieke jongerenprogramma deels bij regionale omroep TV West te zien. De jongeren worden bij het maken van het tv-programma door twee ervaren eindredacteuren en deskundigen uit de tv-wereld ondersteund.

    ZiggoVodafoneZiggoverkiezinvverkiezingenTweede KamerNieuwspoortDen HaagRTV WestTV WestOmroep Westexclusieve contentregionale omroep

    Reacties

  1. Doe mee en win!

    • *

      Win de streamstart van The Witches

      De visueel vernieuwende film The Witches geeft aan het geliefde boek van Dahl een nieuwe invulling voor een hedendaags publiek. Het hartverwarmende verhaal vol zwarte humor gaat over een jonge weesjongen die samen met zijn lieve oma met een aantal charmante, maar duivelse heksen in aanraking komt. Totaal TV geeft vijf Google Play-streamstarts van deze avonturenfilm weg.

    TV-TIP Kidnapping Freddy Heineken

    Kidnapping Freddy Heineken
    RTL 7 om 20:30 uur
    In 1983 werden biermagnaat Freddy Heineken en zijn chauffeur door Willem Holleeder en Cor van Hout ontvoerd.

    TV-TIP Mega metro

    Mega metro
    RTL Z om 20:30 uur
    In Sydney moest de halve stad op de schop voor de realisatie van een 66 kilometer lang nieuw metronetwerk.

    Interview

    • Tom Hanks in News of the World

      Tom Hanks

      News of the World

      Met meer dan zestig films op zijn cv kun je Tom Hanks gerust een Hollywoodveteraan noemen. Toch stak hij op de set van western News of the World nog iets op van zijn elfjarige collega Helena.
      Reacties0 reactie(s)