Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Eigenaar Canal Digitaal breidt kosteloos uit met drie Ultra HD-zenders

  M7 Group is onder meer de eigenaar van de aanbieders Canal Digitaal, Online.nl en TV Vlaanderen. Het bedrijf heeft voor de Duitse zakelijke markt het zenderaanbod met drie Ultra HD (UHD) zenders uitgebreid.
  Jarco Kriek
  5 juni 2019
  comments 6
  Eigenaar Canal Digitaal breidt kosteloos uit met drie Ultra HD-zenders

  Het nieuwe UHD-pakket bestaat uit de zenders Insight 4K, Love Nature 4K en Fashion One 4K. Het wordt in Duitsland zonder extra kosten geleverd aan kabel- en IPTV-aanbieders die bij M7 Group tv-diensten inkopen. Deze kunnen de UHD-zenders daarna via eigen netwerken aan klanten leveren. Gelijktijdig met de presentatie van het nieuwe UHD-pakket op een bijeenkomst van ANGA in Duitsland werd ook de Smart TV App voor dezelfde Duitse zakelijke gebruikers gepresenteerd. Dit alles past bij de hybride weg die M7 Group is ingeslagen in alle Europese markten waar het actief is.

   

  Canal Digitaal

  Het nu aangekondigde UHD-pakket is niet beschikbaar voor Nederlandse klanten van Canal Digitaal en Online.nl alsmede Belgische klanten van TV Vlaanderen en TeleSAT. Op de satelliet zijn wel enkele ongecodeerde UHD-zenders te ontvangen. Deze zijn in de zenderlijsten van Canal Digitaal, TV Vlaanderen en TeleSAT opgenomen. M7 Group werd eind mei gekocht door Vivendi-poot Canal+. De Europese Commissie moet de koopovereenkomst nog wel goedkeuren. Canal+ heeft M7 Group onder dit voorbehoud van de Franse investeerder Astorg gekocht.

  M7 GroupCanal DigitaalTV VlaanderenTeleSATOnline.nlsatellietUltra HDUHD4KInsight 4KLove Nature 4KFashion One 4KzenderaanbodtvtelevisiekabelIPTVSmart TV Apphybride

  Reacties

 1. TV-TIP Endeavour Morse

  Endeavour Morse
  RTL 8 om 20:25 uur
  Een kunstenaar komt om bij een brand en Morse denkt dat het vuur is aangestoken, waardoor het een moordonderzoek wordt. Hij heeft tegelijkertijd zijn handen vol aan een chantagezaak. Een groepje activisten chanteert een supermarkt met vergiftigde voedingsmiddelen en het duurt niet lang voordat er een dode valt. Tijdens het onderzoek ontdekt de jonge rechercheur dat beide zaken iets met elkaar te maken hebben, want de kunstenaar had een connectie met de groep.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  SBS9 om 20:30 uur
  Het duurde eventjes, maar met Star Trek: Picard kreeg Jean-Luc Picard eindelijk zijn eigen sciencefictionserie. De populaire kapitein uit Star Trek: The Next Generation is in de spin-off Picard al jaren met pensioen. Jean-Luc renteniert op de wijngaard van zijn familie wanneer hij bezoek krijgt van een mysterieuze vrouw genaamd Dahj. Zij heeft een connectie met iemand uit zijn verleden, ­waardoor Jean-Luc Picard besluit haar te helpen.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)