Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Eigenaar Ziggo 'bezuinigt' verder

  VodafoneZiggo – het moederbedrijf van Ziggo – bezuinigt op directieniveau. Het bedrijf schrapt één van de directeursfuncties in de dagelijkse leiding.
  Jarco Kriek
  17 augustus 2022
  comments 0
  Eigenaar Ziggo 'bezuinigt' verder
  Foto Getty Images

  Reden is het vertrek van Marcel de Groot naar Vodafone Duitsland. De Groot is al vele jaren in diverse leidinggevende functies – onder meer in Ierland – actief voor Vodafone Group. Toen Vodafone Group samen met Liberty Global de Nederlandse joint-venture in 2017 oprichtte werd De Groot aangesteld als Executive Director Consumentenmarkt. De Groot vervolgt zijn loopbaan bij Vodafone Duitsland, waar hij eveneens leiding gaat geven aan de consumentendivisie van het telecombedrijf.

   

  Vervanging

  De stoelendans binnen de directie van VodafoneZiggo wordt ingezet door Robin Kroes. Hij neemt op 1 september de functie van De Groot als Executive Director Consumentenmarkt over. Kroes is tot dat moment Executive Director Strategy, Insight & Integration. In deze functie was hij onder meer betrokken bij het tot stand komen van de nieuwe distributieovereenkomst met Eredivisie Media & Marketing CV met betrekking tot de kanalen van betaalzender ESPN. Verder speelde hij een cruciale rol bij het samenvoegen van Vodafone en Ziggo tot één bedrijf. De functie van Kroes wordt overgenomen door Fleur van Beem. Zij is op dit moment leidinggevende bij de afdeling Digital Transformation. Deze functie en de huidige functie van Kroes worden vanaf 1 september samengevoegd tot Strategy, Insight en Digital Transformation. Van Beem gaat als Executive Director de leiding over deze afdeling op zich nemen.

  ZiggoVodafoneZiggo

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)