Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Einde HBO Max en discovery+ nabij

  Het klinkt gek maar na vijf maanden na de marktintroductie in Nederland is het einde van streamingdienst HBO Max al aangekondigd.
  Jarco Kriek
  5 augustus 2022
  comments 4
  Einde HBO Max en discovery+ nabij
  Foto Getty Images

  De eigenaar van de streamingdienst Warner Bros. Discovery heeft dit bekendgemaakt tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers. Warner Bros. Discovery is het fusiebedrijf dat is ontstaan na het samengaan van WarnerMedia en Discovery Inc. HBO Max is de streamingdienst van WarnerMedia. Discovery Inc. heeft met discovery+ eveneens een streamingdienst. Deze streamingdiensten worden op dit moment afzonderlijk van elkaar aangeboden.

   

  Samenvoeging

  Warner Bros. Discovery heeft aangekondigd dat de streamingdiensten samengevoegd worden in een geheel nieuwe dienst waarvan de naam op dit moment onbekend is. Wel is duidelijk dat deze streamingdienst technisch op het discovery+ ecosysteem en platform gebaseerd is. De keuze hiervoor is gemotiveerd door de aanhoudende technische problemen bij de HBO Max-app. De app van discovery+ werkt nagenoeg probleemloos.

   

  Content

  De fusie heeft volgens Warner Bros. Discovery CEO David Zaslav geen gevolgen voor nieuwe HBO Max-content. Ook gonsde het de afgelopen weken van geruchten in Amerikaanse media dat nieuwe HBO Max-titels na het samenvoegen van de streamingdiensten zouden worden geannuleerd. Het plotseling annuleren van de film Batgirl voedde deze geruchtenstroom, mede omdat de film vrijwel af was. Maar Zaslav laat weten dat hij HBO Max een sterk merk vindt dat wordt geassocieerd met kwaliteit. Er zijn volgens de huidige berichten dus geen plannen om nieuwe HBO Max-content op grote schaal te annuleren.

  Warner Bros. DiscoveryWarnerMediaDiscovery Inc.fusieHBO Maxdiscovery+OTTonlinestreamingdienst

  Reacties

 1. TV-TIP Last Christmas

  Last Christmas
  Net5 om 20:30 uur
  Hoewel ze weinig met Kerst heeft, zit Kate (Emilia Clarke) er continu middenin. Ze werkt in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Logisch dus dat ze het er niet naar haar zin heeft. Daar komt verandering in als de charmante Tom (Henry Golding) de winkel binnenstapt. Hij leert Kate weer van het leven en Kerst te genieten.

  TV-TIP Het grote 30 tellen tv-toernooi

  Het grote 30 tellen tv-toernooi
  NPO 1 om 20:33 uur
  Water links van Nederland! De eerste mensen op aarde! De vorige president van de Verenigde Staten! In Het grote 30 tellen tv-toernooi, zeg maar de tv-variant van het immens populaire spel 30 Seconds, zetten Isa Hoes, Jochem van Gelder en Berget Lewis zich, met versterking van familieleden, in voor het Liliane Fonds. Welk team weet binnen dertig tellen de meeste antwoorden te verzamelen? Giovanca Ostiana en Bert van Leeuwen presenteren.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)