Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Einde HBO Max en discovery+ nabij

  Het klinkt gek maar na vijf maanden na de marktintroductie in Nederland is het einde van streamingdienst HBO Max al aangekondigd.
  Jarco Kriek
  5 augustus 2022
  comments 4
  Einde HBO Max en discovery+ nabij
  Foto Getty Images

  De eigenaar van de streamingdienst Warner Bros. Discovery heeft dit bekendgemaakt tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers. Warner Bros. Discovery is het fusiebedrijf dat is ontstaan na het samengaan van WarnerMedia en Discovery Inc. HBO Max is de streamingdienst van WarnerMedia. Discovery Inc. heeft met discovery+ eveneens een streamingdienst. Deze streamingdiensten worden op dit moment afzonderlijk van elkaar aangeboden.

   

  Samenvoeging

  Warner Bros. Discovery heeft aangekondigd dat de streamingdiensten samengevoegd worden in een geheel nieuwe dienst waarvan de naam op dit moment onbekend is. Wel is duidelijk dat deze streamingdienst technisch op het discovery+ ecosysteem en platform gebaseerd is. De keuze hiervoor is gemotiveerd door de aanhoudende technische problemen bij de HBO Max-app. De app van discovery+ werkt nagenoeg probleemloos.

   

  Content

  De fusie heeft volgens Warner Bros. Discovery CEO David Zaslav geen gevolgen voor nieuwe HBO Max-content. Ook gonsde het de afgelopen weken van geruchten in Amerikaanse media dat nieuwe HBO Max-titels na het samenvoegen van de streamingdiensten zouden worden geannuleerd. Het plotseling annuleren van de film Batgirl voedde deze geruchtenstroom, mede omdat de film vrijwel af was. Maar Zaslav laat weten dat hij HBO Max een sterk merk vindt dat wordt geassocieerd met kwaliteit. Er zijn volgens de huidige berichten dus geen plannen om nieuwe HBO Max-content op grote schaal te annuleren.

  Warner Bros. DiscoveryWarnerMediaDiscovery Inc.fusieHBO Maxdiscovery+OTTonlinestreamingdienst

  Reacties

 1. TV-TIP Run Hide Fight

  Run Hide Fight
  RTL 7 om 20:25 uur
  De zeventienjarige Zoe (Isabel May) heeft het moeilijk met de dood van haar moeder. Ze heeft een slechte relatie met haar vader (Thomas Jane) die ex-militair is. Hij heeft haar wel overlevingsvaardigheden geleerd. Die heeft ze hard nodig als vier gewapende scholieren een bloedbad aanrichten in haar school en dat livestreamen. Ze vecht terug.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Yolanda uit Capelle aan den IJssel is wat je noemt een echte ketting­roker. Ze rookt zelfs zo veel, dat haar hoogbejaarde buurvrouw Corry door de rookwalmen niet meer buiten kan zitten. Jolanda vindt het geklaag van haar buurvrouw maar gezanik; op haar eigen balkon mag ze zoveel roken als ze wil. En als Corry er echt zoveel last van heeft, gaat ze maar een blokje om. Omdat de dames elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien, worden Viktor en inval-rechter Bart Beuvink opgetrommeld.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)