Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Einde HBO Max en discovery+ nabij

  Het klinkt gek maar na vijf maanden na de marktintroductie in Nederland is het einde van streamingdienst HBO Max al aangekondigd.
  Jarco Kriek
  5 augustus 2022
  comments 4
  Einde HBO Max en discovery+ nabij
  Foto Getty Images

  De eigenaar van de streamingdienst Warner Bros. Discovery heeft dit bekendgemaakt tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers. Warner Bros. Discovery is het fusiebedrijf dat is ontstaan na het samengaan van WarnerMedia en Discovery Inc. HBO Max is de streamingdienst van WarnerMedia. Discovery Inc. heeft met discovery+ eveneens een streamingdienst. Deze streamingdiensten worden op dit moment afzonderlijk van elkaar aangeboden.

   

  Samenvoeging

  Warner Bros. Discovery heeft aangekondigd dat de streamingdiensten samengevoegd worden in een geheel nieuwe dienst waarvan de naam op dit moment onbekend is. Wel is duidelijk dat deze streamingdienst technisch op het discovery+ ecosysteem en platform gebaseerd is. De keuze hiervoor is gemotiveerd door de aanhoudende technische problemen bij de HBO Max-app. De app van discovery+ werkt nagenoeg probleemloos.

   

  Content

  De fusie heeft volgens Warner Bros. Discovery CEO David Zaslav geen gevolgen voor nieuwe HBO Max-content. Ook gonsde het de afgelopen weken van geruchten in Amerikaanse media dat nieuwe HBO Max-titels na het samenvoegen van de streamingdiensten zouden worden geannuleerd. Het plotseling annuleren van de film Batgirl voedde deze geruchtenstroom, mede omdat de film vrijwel af was. Maar Zaslav laat weten dat hij HBO Max een sterk merk vindt dat wordt geassocieerd met kwaliteit. Er zijn volgens de huidige berichten dus geen plannen om nieuwe HBO Max-content op grote schaal te annuleren.

  Warner Bros. DiscoveryWarnerMediaDiscovery Inc.fusieHBO Maxdiscovery+OTTonlinestreamingdienst

  Reacties

 1. TV-TIP I Want Your Song

  I Want Your Song
  SBS 6 om 20:30 uur
  Met nummers als Ik wil zwemmen (in Bacardi Lemon) en Bieber van de kroeg heeft de Leidse vibratokoning Mart Hoogkamer de ­polonaise aan zijn kont hangen.

  TV-TIP The Beach

  The Beach
  Net 5 om 20:30 uur
  Een jonge Amerikaan heeft genoeg van zijn technologische omgeving. Door naar Thailand af te reizen probeert hij de sleur van alledag te doorbreken en de zin van zijn bestaan terug te vinden. In Thailand maakt hij kennis met een eigenaardige man die hem vertelt over een wonderbaarlijk mooi strand. Dit strand zou een paradijs op aarde moeten zijn.

  Interview

  • *

   Anita Witzier

   Festival van de liefde

   Anita Witzier en Edson da Graça gaan op zoek naar de mooiste liefdesverhalen en helpen de liefde een handje.
   Reacties0 reactie(s)