Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  EMM verlengt overeenkomst delen ESPN-beelden Eredivisie

  Eredivisie Media & Marketing (EMM) heeft een overeenkomst met uitgeverij PXR over het delen van beelden van ESPN van het betaald voetbal.
  Jarco Kriek
  7 februari 2024
  comments 0
  EMM verlengt overeenkomst delen ESPN-beelden Eredivisie
  Foto Getty Images

  Door de nieuwe overeenkomst tussen EMM en PXR blijven beelden van betaalzender ESPN tot medio 2025 op de websites van de voetbaltitels Voetbal International en VoetbalPrimeur te zien. Beide partijen werken sinds 2016 samen. Belangrijk onderdeel van EMM is ESPN, het platform waar alle Eredivisiewedstrijden live worden uitgezonden. Ook de TOTO KNVB Beker, Keuken Kampioen Divisie en Azerion Vrouwen Eredivisie zijn te zien op ESPN. Korte beeldverslagen van wedstrijden uit de door ESPN uitgezonden betaald voetbalcompetities zijn dus ook het komende voetbalseizoen bij de PXR voetbaltitels te zien.

   

  Samenwerking gaat door

  Wout Stravers, operationeel directeur van PXR: “De beelden van ESPN, zowel van de actualiteit als uit het verleden, worden enorm gewaardeerd door onze bezoekers. Het is mooi dat we die dankzij de verlengde samenwerking kunnen blijven aanbieden." Frank Rutten - Managing Director van Eredivisie Media & Marketing – vult aan: “We zijn blij onze langlopende samenwerking met PXR een verder vervolg te mogen geven. De basis van ons succesvolle partnership ligt in de logische combinatie van onze merken en de wijze waarop die elkaar op relevante wijze versterken. Samen staan we al 7 jaar voor een waardevolle samenwerking en daar gaan we nu met veel enthousiasme mee verder.”

  Eredivisie Media & MarketingEMMESPNvoetbalEredivisie

  Reacties

 1. TV-TIP Papillon

  Papillon
  RTL 7 om 22:00 uur
  Henri Charrière (Charlie Hunnam) kraakt kluizen, maar hij zou nooit iemand vermoorden. Toch belandt hij na een onterechte veroordeling voor een moord die hij niet heeft gepleegd op gevangeniseiland Duivelseiland. Hij sluit een deal met medegevangene Louis Dega (Rami Malek): in ruil voor bescherming van Charrière helpt Dega hem ontsnappen.

  TV-TIP De Kist

  De Kist
  NPO 2 om 23:53 uur
  De laatste gast van het seizoen is Lucille Werner en de Lingo-presentatrice, die een tijdje in de Tweede Kamer heeft gezeten voor het CDA, heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Als klein meisje werd zij vanwege haar handicap letterlijk op handen gedragen door haar vader. Het was daarom een grote schok toen hij uit het leven stapte. Dit heeft een grote indruk achtergelaten op Lucille, die zich dagelijks inzet voor mensen met een beperking.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)