Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ESPN 1 voor iedereen scoort met klassieker Feyenoord - Ajax

  De actie ‘ESPN 1 voor iedereen’ van betaalzender ESPN werpt zijn vruchten af. Nog nooit eerder keken zoveel Nederlanders live naar een Eredivisie voetbalwedstrijd.
  Jarco Kriek
  23 januari 2023
  comments 3
  ESPN 1 voor iedereen scoort met klassieker Feyenoord - Ajax
  Foto Getty Images

  De enige echte voetbalklassieker van Nederland Feyenoord – Ajax lokte zondag 22 januari 2.102.000 kijkers naar ESPN 1. Nog nooit keken er meer dan twee miljoen mensen naar een live wedstrijd via een van de kanalen van betaalzender ESPN. De kijkers zagen de klassieker eindigen in een 1-1 gelijkspel.

   

  Basispakket

  De actie ‘ESPN 1 voor iedereen’ zorgt ervoor dat tot medio februari vrijwel alle Nederlanders met een traditioneel tv-abonnement zonder extra kosten naar ESPN 1 kunnen kijken. Bij aanbieders als Ziggo, KPN, T-Mobile en Canal Digitaal blijft ESPN 1 ook na medio februari in het basispakket beschikbaar. Nederlanders die via Delta of Caiway kijken moeten vanaf dat moment echter weer extra betalen om naar ESPN 1 en alle andere ESPN-kanalen te kijken. Tele2 biedt ESPN helemaal niet aan.

  ESPNESPN 1voetbalEredivisiekijkcijfers

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)