Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    ESPN America HD voor Benelux beschikbaar

    ESPN America HD is voor de Nederlandse en Belgische televisiemarkt beschikbaar. Er wordt op dit moment zelfs al met diverse televisieaanbieders over distributie van dit HD-kanaal gesproken.
    Jarco Kriek
    23 februari 2011
    comments 0
    ESPN America HD voor Benelux beschikbaar

    Het wordt door sportliefhebbers als meest geliefde HD-kanaal gezien. En ESPN America HD komt in de komende maanden in meer Europese landen beschikbaar. Dat heeft ESPN deze week aan Totaal TV verklaard.

    Wie in Nederland op dit moment naar ESPN America HD wil kijken moet in bezit van een schotelantenne en via een omweg over een abonnement van een Engelse, Duitse of Scandinavische televisieaanbieder beschikken. Daar gaat zo goed als zeker in de komende maanden verandering in komen. Het HD-kanaal komt dan in meer Europese landen beschikbaar. Daaronder bevinden zich naar verwachting ook Nederlandse en Belgische televisieaanbieders. Jeroen Oerlemans, Vice President & Channel Manager TV ESPN Europe, Middle East & Africa, hierover tegen Totaal TV: “Wij zijn in gesprek met verschillende distributeurs in Nederland en België en hopen met hen tot overeenstemming te kunnen komen voor doorgifte in HD.” Oerlemans kan op dit moment nog niet zeggen of en wanneer ESPN America HD voor de Nederlandse en/of Belgische HD-kijker beschikbaar komt.

    ESPN America HD staat bij sport- en HD-liefhebbers hoog op de wenslijst van nog toe te voegen zenders in het HD-aanbod van televisieaanbieders. Dit komt omdat op dit HD-kanaal vrijwel alleen native HD-content wordt uitgezonden. Ook de inhoud van dit televisiekanaal is geliefd. Op ESPN America HD zijn veel populaire Amerikaanse sporten en sportshows, veelal live, te zien. De SD-variant van ESPN America is op dit moment in Nederland en België bij diverse televisieaanbieders al beschikbaar.

     

    ESPNESPN America HDESPN AmericaHDTV

    Reacties