Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ESPN begint nieuw voetbalseizoen met innovatief toernooi

  ESPN zendt volgende week het nieuwe toernooi voor belofteteams Future of Football Cup live uit. Dit is het officiële begin van de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen.
  Jarco Kriek
  9 juli 2021
  comments 0
  ESPN begint nieuw voetbalseizoen met innovatief toernooi
  Foto ProShots

  Deelnemers aan het Future of Football Cup toernooi zijn PSV, AZ Alkmaar, Club Brugge en RB Leipzig. Hoewel al enkele oefenwedstrijden op ESPN zijn uitgezonden, is dit na het einde van het Euro2020 EK-voetbaltoernooi op ESPN de echte aftrap van de voorbereidingen op het voetbalseizoen 2021/2022.

   

  Testen nieuwe spelregels

  Het voetbaltoernooi is innovatief omdat vijf spelregels zijn aangepast. Het doel is om de effecten van deze wijzigingen te bekijken als op topniveau wordt gespeeld. Daarbij wordt onder meer gekeken naar de aantrekkelijkheid voor de toeschouwers en de intensiteit voor spelers.

   

  Uitzending op ESPN

  De voetbalwedstrijden van dit toernooi worden uitgezonden op ESPN 1. Dit kanaal is bij diverse distributeurs waaronder KPN, Canal Digitaal en T-Mobile onderdeel van het basispakket en derhalve zonder extra kosten te bekijken. Wie een tv-abonnement bij Ziggo koopt, dient het aanvullende ESPN-abonnement van €17,95 per maand te kopen om naar de wedstrijden te kijken. Dit zijn de wedstrijden die door ESPN live worden uitgezonden:

   

  • 15 juli 11.00 uur: AZ – RB Leipzig
  • 15 juli 15.00 uur: PSV – Club Brugge
  • 18 juli 11.00 uur: AZ – Club Brugge
  • 18 juli 15.00 uur: PSV – RB Leipzig
  ESPNvoetbalbetaalzender

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)