Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ESPN begint nieuw voetbalseizoen met innovatief toernooi

  ESPN zendt volgende week het nieuwe toernooi voor belofteteams Future of Football Cup live uit. Dit is het officiële begin van de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen.
  Jarco Kriek
  9 july 2021
  comments 0
  ESPN begint nieuw voetbalseizoen met innovatief toernooi
  Foto ProShots

  Deelnemers aan het Future of Football Cup toernooi zijn PSV, AZ Alkmaar, Club Brugge en RB Leipzig. Hoewel al enkele oefenwedstrijden op ESPN zijn uitgezonden, is dit na het einde van het Euro2020 EK-voetbaltoernooi op ESPN de echte aftrap van de voorbereidingen op het voetbalseizoen 2021/2022.

   

  Testen nieuwe spelregels

  Het voetbaltoernooi is innovatief omdat vijf spelregels zijn aangepast. Het doel is om de effecten van deze wijzigingen te bekijken als op topniveau wordt gespeeld. Daarbij wordt onder meer gekeken naar de aantrekkelijkheid voor de toeschouwers en de intensiteit voor spelers.

   

  Uitzending op ESPN

  De voetbalwedstrijden van dit toernooi worden uitgezonden op ESPN 1. Dit kanaal is bij diverse distributeurs waaronder KPN, Canal Digitaal en T-Mobile onderdeel van het basispakket en derhalve zonder extra kosten te bekijken. Wie een tv-abonnement bij Ziggo koopt, dient het aanvullende ESPN-abonnement van €17,95 per maand te kopen om naar de wedstrijden te kijken. Dit zijn de wedstrijden die door ESPN live worden uitgezonden:

   

  • 15 juli 11.00 uur: AZ – RB Leipzig
  • 15 juli 15.00 uur: PSV – Club Brugge
  • 18 juli 11.00 uur: AZ – Club Brugge
  • 18 juli 15.00 uur: PSV – RB Leipzig
  ESPNvoetbalbetaalzender

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win De beentjes van Sint-Hildegard

   CineMember voegt deze maand onder andere De beentjes van Sint-Hildegard toe, waarin Gedda zóveel van Jan houdt, dat hij het er benauwd van krijgt. Zij ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen… Wij geven vijf keer een maandabonnement weg, waarmee onder andere dit comedy-drama te bekijken is.

  TV-TIP Around the world in 80 days

  Around the world in 80 days
  BBC one om 19:10 uur
  Het klassieke verhaal van Jules Verne is al vaak verfilmd en in deze serie wordt de hoofdrol gespeeld door topacteur David Tenant.

  TV-TIP Air Force One

  Air Force One
  Veronica om 20:00 uur
  Voor de verandering hoeft de Amerikaanse president niet gered te worden en rekent hij zelf af met een groepje foute schurken.

  Interview

  • *

   Leo Alkemade

   Van je familie moet je het hebben

   Een hoofdgast wordt naar de studio gelokt waar familieleden en vrienden zijn om samen een quiz te spelen. De presentatie is in handen van Leonie ter Braak en Leo Alkemade.
   Reacties0 reactie(s)