Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ESPN begint nieuw voetbalseizoen met innovatief toernooi

  ESPN zendt volgende week het nieuwe toernooi voor belofteteams Future of Football Cup live uit. Dit is het officiële begin van de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen.
  Jarco Kriek
  9 july 2021
  comments 0
  ESPN begint nieuw voetbalseizoen met innovatief toernooi
  Foto ProShots

  Deelnemers aan het Future of Football Cup toernooi zijn PSV, AZ Alkmaar, Club Brugge en RB Leipzig. Hoewel al enkele oefenwedstrijden op ESPN zijn uitgezonden, is dit na het einde van het Euro2020 EK-voetbaltoernooi op ESPN de echte aftrap van de voorbereidingen op het voetbalseizoen 2021/2022.

   

  Testen nieuwe spelregels

  Het voetbaltoernooi is innovatief omdat vijf spelregels zijn aangepast. Het doel is om de effecten van deze wijzigingen te bekijken als op topniveau wordt gespeeld. Daarbij wordt onder meer gekeken naar de aantrekkelijkheid voor de toeschouwers en de intensiteit voor spelers.

   

  Uitzending op ESPN

  De voetbalwedstrijden van dit toernooi worden uitgezonden op ESPN 1. Dit kanaal is bij diverse distributeurs waaronder KPN, Canal Digitaal en T-Mobile onderdeel van het basispakket en derhalve zonder extra kosten te bekijken. Wie een tv-abonnement bij Ziggo koopt, dient het aanvullende ESPN-abonnement van €17,95 per maand te kopen om naar de wedstrijden te kijken. Dit zijn de wedstrijden die door ESPN live worden uitgezonden:

   

  • 15 juli 11.00 uur: AZ – RB Leipzig
  • 15 juli 15.00 uur: PSV – Club Brugge
  • 18 juli 11.00 uur: AZ – Club Brugge
  • 18 juli 15.00 uur: PSV – RB Leipzig
  ESPNvoetbalbetaalzender

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de 4K Ultra HD van A Clockwork Orange

   Al stampend, stelend, zingend, tapdansend en verkrachtend vermaakt Alex, een vandaal met een bolhoed, zich uitstekend, al is het op tragische wijze ten koste van anderen. Dit voor vier Oscars genomineerde, krachtig staaltje filmkunst verleidt, choqueert en is nog steeds aangrijpend.

  TV-TIP Mad Max: Fury Road

  Mad Max: Fury Road
  om 00:18 uur
  Furiosa redt een groepje vrouwen uit handen van de tiran Immortan Joe en slaat op de vlucht. Ze wordt geholpen door loner Max.

  TV-TIP Dating quiz

  Dating quiz
  SBS6 om 12:10 uur
  In dit bijzonder ingewikkelde format gaan zes singles met elkaar op blinddate. Daarna spelen ze als koppel een kennisquiz.

  Interview

  • *

   Leonie ter Braak

   Cupido Ofzo

   Samen met Wendy van Dijk helpt Leonie ter Braak in Cupido ofzo mensen met een beperking de liefde van hun leven te vinden.
   Reacties0 reactie(s)