Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ESPN begint nieuw voetbalseizoen met innovatief toernooi

  ESPN zendt volgende week het nieuwe toernooi voor belofteteams Future of Football Cup live uit. Dit is het officiële begin van de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen.
  Jarco Kriek
  9 july 2021
  comments 0
  ESPN begint nieuw voetbalseizoen met innovatief toernooi
  Foto ProShots

  Deelnemers aan het Future of Football Cup toernooi zijn PSV, AZ Alkmaar, Club Brugge en RB Leipzig. Hoewel al enkele oefenwedstrijden op ESPN zijn uitgezonden, is dit na het einde van het Euro2020 EK-voetbaltoernooi op ESPN de echte aftrap van de voorbereidingen op het voetbalseizoen 2021/2022.

   

  Testen nieuwe spelregels

  Het voetbaltoernooi is innovatief omdat vijf spelregels zijn aangepast. Het doel is om de effecten van deze wijzigingen te bekijken als op topniveau wordt gespeeld. Daarbij wordt onder meer gekeken naar de aantrekkelijkheid voor de toeschouwers en de intensiteit voor spelers.

   

  Uitzending op ESPN

  De voetbalwedstrijden van dit toernooi worden uitgezonden op ESPN 1. Dit kanaal is bij diverse distributeurs waaronder KPN, Canal Digitaal en T-Mobile onderdeel van het basispakket en derhalve zonder extra kosten te bekijken. Wie een tv-abonnement bij Ziggo koopt, dient het aanvullende ESPN-abonnement van €17,95 per maand te kopen om naar de wedstrijden te kijken. Dit zijn de wedstrijden die door ESPN live worden uitgezonden:

   

  • 15 juli 11.00 uur: AZ – RB Leipzig
  • 15 juli 15.00 uur: PSV – Club Brugge
  • 18 juli 11.00 uur: AZ – Club Brugge
  • 18 juli 15.00 uur: PSV – RB Leipzig
  ESPNvoetbalbetaalzender

  Reacties

 1. TV-TIP Aussie Gold Hunters

  Aussie Gold Hunters
  Discovery Channel om 20:30 uur
  Goud, zweet en tranen in het ­nieuwe seizoen van Aussie Gold Hunters. Want met ­goudprijzen op record­hoogte ­nemen de ­goudzoekers in de snikhete en ­uitgestrekte Outback van Australië nog meer risico om de jackpot naar de oppervlakte te schoffelen. Zo ­besluiten The Dust Devils om met een konvooi aan kostbare machines 1200 km het land in te trekken. Maar ligt het goud daar wel te blinken? De Poseidon Crew heeft in ieder geval wel succes.

  TV-TIP Andy & Melisa

  Andy & Melisa
  SBS 6 om 20:30 uur
  Na een kleine flirt met RTL en een paar jaar radiostilte keren Andy en vriendin Melisa – de twee zijn al jaren gescheiden – terug op het oude SBS-nest. En hier blijkt dat er eigenlijk niks veranderd is. Al ligt de oud-voetballer niet meer dagen gestrekt op de bank. Er is tv-werk, een YouTube-kanaal en er moet ook geklust worden in hun nieuwe stek aan de Costa de Sol, dat gereedgemaakt moet worden voor de verhuur.

  Interview