Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ESPN belangrijker dan veiligheid bij bekerkraker Feyenoord – Ajax?

  ESPN heeft zijn zin gekregen. Overal in voetbalstadion De Kuip in Rotterdam komen netten te hangen bij de bekerkraker Feyenoord – Ajax, behalve op de plek waar de meeste camera’s staan.
  Jarco Kriek
  23 maart 2023
  comments 3
  ESPN belangrijker dan veiligheid bij bekerkraker Feyenoord – Ajax?
  Foto Getty Images

  Bij de Eredivisie competitiewedstrijd Feyenoord – Ajax enkele maanden geleden was rondom het hele veld een netgordijn opgehangen. Dit om te voorkomen dat Feyenoord ‘supporters’ objecten op het veld richting Ajax-spelers en begeleiders zouden gooien. ESPN moest hierdoor de camera’s voor het live beeldverslag op een hogere positie plaatsen. Dit zorgde voor een reeks van klachten van kijkers op onder meer sociale media dat de wedstrijd niet goed op televisie te volgen was. Net als bij voorgaande ontmoetingen zijn Ajax-supporters ook bij deze wedstrijd niet welkom in De Kuip.

   

  Deel open

  Toen Feyenoord enkele weken geleden in de halve finale met een thuiswedstrijd in stadion De Kuip werd gekoppeld aan Ajax, sprak ESPN al de hoop uit dat er een oplossing zou worden gevonden voor het beter in beeld brengen van deze wedstrijd. De tv-zender heeft zijn zin gekregen. Hoewel de situatie vergeleken met enkele maanden geleden feitelijk niet is veranderd, worden rondom het veld weer netten gespannen, behalve aan de Olympia-zijde van De Kuip. En dit is toevallig de zijde waar in het stadion altijd de belangrijkste camera’s van de voetbalzender staan.

  ESPNvoetbaltvtelevisie

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)