Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    KPN Interactieve TV-abonnees opgelet: ESPN dit weekend gratis

    KPN-klanten die een Interactieve TV-abonnement kopen, kunnen dit weekend naar alle zes kanalen van betaalzender ESPN kijken.
    Jarco Kriek
    23 januari 2021
    comments 0
    KPN Interactieve TV-abonnees opgelet: ESPN dit weekend gratis
    Foto ProShots

    KPN zet het zogenaamde ESPN Compleet-pakket voor alle klanten van Interactieve TV tot en met 24 januari open. Normaal dient voor dit abonnement €12,99 per maand te worden betaald. Dat de zes kanalen van ESPN tijdelijk open worden gezet, is het gevolg van een compensatie-aanbod dat KPN heeft opgesteld in verband met tijdelijke minder goede prestaties van de door het telecombedrijf in bruikleen geleverde tv-decoder.

     

    Meer compensatie

    KPN zet daarnaast ook acht zenders uit het aanvullende Pluspakket open voor klanten die alleen het basisabonnement van Interactieve TV kopen. Ook biedt het telecombedrijf een deel van de klanten een gratis filmvoucher aan.

    KPNXS4AllInteractieve TVtvtelevisieESPNvoetbalEredivisie

    Reacties

  1. TV-TIP UEFA Champions League (v): Ajax - Chelsea

    UEFA Champions League (v): Ajax - Chelsea
    NPO 3 om 18:20 uur
    Terwijl hun mannelijke collega’s bijna over hun eigen voeten struikelen, hebben de Ajax-vrouwen het een stuk beter op de rit. Na een knappe tweede plek in de groepsfase van de Champions League, mogen zij zich gaan bewijzen in de knock-outfase. De tegenstander is er meteen eentje van formaat: Chelsea, de finalist van 2021 en al vier jaar op rij kampioen in eigen land. Weet het team van aanvoerder Sherida Spitse weer potten te breken?

    TV-TIP My Strange Addiction: Still Addicted?

    My Strange Addiction: Still Addicted?
    TLC om 20:30 uur
    Het knagen op wc-papier of kattenhaar, drinken van je eigen urine of slapen met een ronkende föhn naast je hoofd; sommige mensen houden er nogal bizarre gewoontes op na. My Strange Addiction gaat na tien jaar terug naar een aantal van de meest opmerkelijke gevallen van destijds. Heeft Nathaniel bijvoorbeeld nog een relatie met zijn auto? En hoe gaat het met de onsmakelijk lange nagels van Ayanna?

    Interview

    • *

      Joris Linssen

      Out of Office

      In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
      Reacties0 reactie(s)