Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ESPN: elke dag live voetbal voor abonnees Ziggo, KPN en andere providers

  ESPN staat de komende weken niet alleen in het teken van de Eredivisie. Voetballiefhebbers kunnen ook naar alle wedstrijden van de Africa Cup kijken.
  Jarco Kriek
  8 januari 2022
  comments 6
  ESPN: elke dag live voetbal voor abonnees Ziggo, KPN en andere providers
  Foto Getty Images

  De Africa Cup begint op 9 januari met de wedstrijd Kameroen – Burkina Faso. De wedstrijden worden in de middag- en avonduren Nederlandse tijd gespeeld. Zo begint de openingswedstrijd om 17.00 uur. Alle wedstrijden tot en met de finale op zondag 6 februari zijn live bij ESPN te zien. Meer over de Africa Cup leest u in een eerder door Totaal TV gepubliceerd artikel.

   

  Ook bij Ziggo

  Omdat vrijwel alle wedstrijden live op ESPN 2 worden uitgezonden, zijn de wedstrijden uitgesteld volledig in vooral de nachtelijke uren op ESPN 1 in herhaling te kijken. Dit betekent dat ruim 3,2 miljoen Ziggo-klanten zonder extra betalen naar deze wedstrijden kunnen kijken. Ziggo biedt namelijk vanaf 12 januari het hoofdkanaal ESPN 1 aan alle klanten die een digitale abonnementsvorm – TV Start/TV Standaard, TV Zenders Plus of Ziggo Movies & Series XL – kopen zonder meerprijs aan. Bij diverse andere providers – zoals KPN, Canal Digitaal en T-Mobile – is doorgifte van het hoofdkanaal van ESPN al langere tijd een feit.

   

  UPDATE: verkeerde aanvangstijd openingswedstrijd aangepast.

  ESPNESPN 1voetbalAfrica Cup

  Reacties

 1. TV-TIP Run Hide Fight

  Run Hide Fight
  RTL 7 om 20:25 uur
  De zeventienjarige Zoe (Isabel May) heeft het moeilijk met de dood van haar moeder. Ze heeft een slechte relatie met haar vader (Thomas Jane) die ex-militair is. Hij heeft haar wel overlevingsvaardigheden geleerd. Die heeft ze hard nodig als vier gewapende scholieren een bloedbad aanrichten in haar school en dat livestreamen. Ze vecht terug.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Yolanda uit Capelle aan den IJssel is wat je noemt een echte ketting­roker. Ze rookt zelfs zo veel, dat haar hoogbejaarde buurvrouw Corry door de rookwalmen niet meer buiten kan zitten. Jolanda vindt het geklaag van haar buurvrouw maar gezanik; op haar eigen balkon mag ze zoveel roken als ze wil. En als Corry er echt zoveel last van heeft, gaat ze maar een blokje om. Omdat de dames elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien, worden Viktor en inval-rechter Bart Beuvink opgetrommeld.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)