Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ESPN: elke dag live voetbal voor abonnees Ziggo, KPN en andere providers

  ESPN staat de komende weken niet alleen in het teken van de Eredivisie. Voetballiefhebbers kunnen ook naar alle wedstrijden van de Africa Cup kijken.
  Jarco Kriek
  8 january 2022
  comments 6
  ESPN: elke dag live voetbal voor abonnees Ziggo, KPN en andere providers
  Foto Getty Images

  De Africa Cup begint op 9 januari met de wedstrijd Kameroen – Burkina Faso. De wedstrijden worden in de middag- en avonduren Nederlandse tijd gespeeld. Zo begint de openingswedstrijd om 17.00 uur. Alle wedstrijden tot en met de finale op zondag 6 februari zijn live bij ESPN te zien. Meer over de Africa Cup leest u in een eerder door Totaal TV gepubliceerd artikel.

   

  Ook bij Ziggo

  Omdat vrijwel alle wedstrijden live op ESPN 2 worden uitgezonden, zijn de wedstrijden uitgesteld volledig in vooral de nachtelijke uren op ESPN 1 in herhaling te kijken. Dit betekent dat ruim 3,2 miljoen Ziggo-klanten zonder extra betalen naar deze wedstrijden kunnen kijken. Ziggo biedt namelijk vanaf 12 januari het hoofdkanaal ESPN 1 aan alle klanten die een digitale abonnementsvorm – TV Start/TV Standaard, TV Zenders Plus of Ziggo Movies & Series XL – kopen zonder meerprijs aan. Bij diverse andere providers – zoals KPN, Canal Digitaal en T-Mobile – is doorgifte van het hoofdkanaal van ESPN al langere tijd een feit.

   

  UPDATE: verkeerde aanvangstijd openingswedstrijd aangepast.

  ESPNESPN 1voetbalAfrica Cup

  Reacties

 1. TV-TIP Snel met Miljuschka

  Snel met Miljuschka
  24 Kitchen om 18:00 uur
  Vertwijfeld staan we in de supermarkt te staren naar schappen vol vergeten groente, kiloknallers en magnetronpannenkoeken. En dit alles omdat we geen idee hebben wat we vanavond op tafel moeten zetten. Om jezelf en de eventuele (klein)kinderschare niet vier keer per week te vermoeien met een slavink, gebakken bint en doperwten, laat Miljusch­ka zien hoe je zonder stress een lekkere maaltijd maakt.

  TV-TIP Hunted

  Hunted
  NPO 3 om 20:25 uur
  Een nieuw seizoen betekent een verse jacht op een roedel doodgewone burgers die drie weken uit handen van de hunters proberen te blijven. Dat lukt maar weinigen en dat is soms onterecht volgens veel kijkers. In het vorige seizoen zouden de slim spelende finalisten Kelly en Romy geen eerlijke kans hebben gehad om hun vrijheid tegemoet te snellen.

  Interview