Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ESPN: elke dag live voetbal voor abonnees Ziggo, KPN en andere providers

  ESPN staat de komende weken niet alleen in het teken van de Eredivisie. Voetballiefhebbers kunnen ook naar alle wedstrijden van de Africa Cup kijken.
  Jarco Kriek
  8 january 2022
  comments 6
  ESPN: elke dag live voetbal voor abonnees Ziggo, KPN en andere providers
  Foto Getty Images

  De Africa Cup begint op 9 januari met de wedstrijd Kameroen – Burkina Faso. De wedstrijden worden in de middag- en avonduren Nederlandse tijd gespeeld. Zo begint de openingswedstrijd om 17.00 uur. Alle wedstrijden tot en met de finale op zondag 6 februari zijn live bij ESPN te zien. Meer over de Africa Cup leest u in een eerder door Totaal TV gepubliceerd artikel.

   

  Ook bij Ziggo

  Omdat vrijwel alle wedstrijden live op ESPN 2 worden uitgezonden, zijn de wedstrijden uitgesteld volledig in vooral de nachtelijke uren op ESPN 1 in herhaling te kijken. Dit betekent dat ruim 3,2 miljoen Ziggo-klanten zonder extra betalen naar deze wedstrijden kunnen kijken. Ziggo biedt namelijk vanaf 12 januari het hoofdkanaal ESPN 1 aan alle klanten die een digitale abonnementsvorm – TV Start/TV Standaard, TV Zenders Plus of Ziggo Movies & Series XL – kopen zonder meerprijs aan. Bij diverse andere providers – zoals KPN, Canal Digitaal en T-Mobile – is doorgifte van het hoofdkanaal van ESPN al langere tijd een feit.

   

  UPDATE: verkeerde aanvangstijd openingswedstrijd aangepast.

  ESPNESPN 1voetbalAfrica Cup

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Dune

   Timothée Chalamet speelt Paul Atreides, de erfgenaam van het Huis Atreides. Hij staat op het punt om met zijn familie de planeet Caladan te verlaten voor Arrakis, een woestijnplaneet die ook bekendstaat als Dune. Totaal TV mag de dvd van dit actie-avontuur vijf keer weggeven.

  TV-TIP Power Rangers

  Power Rangers
  RTL 7 om 20:00 uur
  De Power Rangers zien er in deze grote blockbuster een stuk gelikter uit dan in de geliefde jeugdserie uit de jaren negentig.

  TV-TIP Spider-Man: Homecoming

  Spider-Man: Homecoming
  Film1 Premiere om 20:30 uur
  Met Spider-Man: Homecoming keerde de superheld terug naar Marvel en kon Peter Parker weer deel uitmaken van het MCU.

  Interview

  • *

   Malou Gorter

   De verschrikkelijke jaren tachtig

   VPRO-dramaserie De verschrikkelijke jaren tachtig is gebaseerd op de gelijknamige roman van Tim Kamps. Het verhaal gaat over een woongroep in de jaren tachtig. Het negenjarige meisje Piet neemt de kijker mee in haar pogingen zich staande te houden binnen de ongewone gezinssituatie.
   Reacties0 reactie(s)