Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ESPN: elke dag live voetbal voor abonnees Ziggo, KPN en andere providers

  ESPN staat de komende weken niet alleen in het teken van de Eredivisie. Voetballiefhebbers kunnen ook naar alle wedstrijden van de Africa Cup kijken.
  Jarco Kriek
  8 january 2022
  comments 6
  ESPN: elke dag live voetbal voor abonnees Ziggo, KPN en andere providers
  Foto Getty Images

  De Africa Cup begint op 9 januari met de wedstrijd Kameroen – Burkina Faso. De wedstrijden worden in de middag- en avonduren Nederlandse tijd gespeeld. Zo begint de openingswedstrijd om 17.00 uur. Alle wedstrijden tot en met de finale op zondag 6 februari zijn live bij ESPN te zien. Meer over de Africa Cup leest u in een eerder door Totaal TV gepubliceerd artikel.

   

  Ook bij Ziggo

  Omdat vrijwel alle wedstrijden live op ESPN 2 worden uitgezonden, zijn de wedstrijden uitgesteld volledig in vooral de nachtelijke uren op ESPN 1 in herhaling te kijken. Dit betekent dat ruim 3,2 miljoen Ziggo-klanten zonder extra betalen naar deze wedstrijden kunnen kijken. Ziggo biedt namelijk vanaf 12 januari het hoofdkanaal ESPN 1 aan alle klanten die een digitale abonnementsvorm – TV Start/TV Standaard, TV Zenders Plus of Ziggo Movies & Series XL – kopen zonder meerprijs aan. Bij diverse andere providers – zoals KPN, Canal Digitaal en T-Mobile – is doorgifte van het hoofdkanaal van ESPN al langere tijd een feit.

   

  UPDATE: verkeerde aanvangstijd openingswedstrijd aangepast.

  ESPNESPN 1voetbalAfrica Cup

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP De Verraders

  De Verraders
  RTL 4 om 20:00 uur
  Het leven van een getrouwe gaat niet over rozen. De kans om de finish te halen is klein, maar soms moet je een gokje wagen.

  TV-TIP Louis Therou: Dark States

  Louis Therou: Dark States
  NPO 3 om 20:25 uur
  Het aantal mensen dat naar z’n grootje is geschoten in District 5, een niet al te gezellig stadsdeel van Milwaukee, is de afgelopen jaren fors gestegen.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)