Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ESPN en Film1 in basispakket voor nieuwe klanten Online.nl

  Niet alleen Ziggo, KPN en T-Mobile proberen met tijdelijke acties nieuwe klanten aan te trekken. Ook budgetaanbieder Online.nl heeft een dergelijk aanbod.
  Jarco Kriek
  15 mei 2022
  comments 4
  ESPN en Film1 in basispakket voor nieuwe klanten Online.nl

  Ziggo voert op dit moment een actie waarbij nieuwe klanten kunnen kiezen voor een voucher waarmee twaalf maanden gratis toegang tot Netflix en Videoland verkregen kan worden bij het afsluiten van een gecombineerd abonnement met minimaal tv en internet. Online.nl antwoordt met een actie waarbij nieuwe klanten zonder extra kosten een doorlopend abonnement op Film1 voor zowel de vier lineaire kanalen als het OTT-streamingplatform.

   

  Canal+

  Online.nl levert als tv-dienst het IPTV- en OTT-platform van Canal Digitaal. Beide bedrijven zijn onderdeel van Canal+ Luxembourg (M7 Group) dat onderdeel is van de Franse mediareus Canal+. Dat Online.nl en Canal Digitaal een actie samen met Film1 voert is niet gek. Film1 is onderdeel van SPI International. Canal+ kondigde onlangs aan dat het een meerderheidsbelang in SPI International heeft gekocht. Deze overeenkomst wordt door diverse media-autoriteiten onderzocht.

   

  Basispakket

  Online.nl biedt alle klanten al langere tijd alle kanalen van betaalzender ESPN aan. Voor nieuwe klanten komt daar nu dus ook het volledig Film1-pakket bij. Daarnaast ondersteunt Canal Digitaal – en dus ook Online.nl – settopboxloos kijken en kan met een app op televisie of via online mediaspeler het zenderaanbod van de aanbieder benaderd worden.

  Online.nlCanal DigitaalCanal+ LuxembourgM7 GroupCanal+Film1abonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Find It, Fix It, Sell It

  Find It, Fix It, Sell It
  Discovery Channel om 19:30 uur
  Wat de American Pickers doen in Amerika, doen Henry Cole en Simon O’Brien aan de overkant van Het Kanaal. De energieke Britten reizen stad en land af en gaan in muffe schuurtjes en bedompte kelders op zoek naar vergeten spulletjes die ze op hun eigen unieke wijze kunnen pimpen en voor de hoofdprijs kunnen verkopen.

  TV-TIP Hunted VIPS

  Hunted VIPS
  NPO 3 om 20:25 uur
  Terwijl het oliedomme gedrag van de vloggende zangeres Famke Louise en haar vriend, de niet veel slimmere oud-profvoetballer Denzel Slager, hen al binnen 24 uur in de armen van de hunters dreef, loopt een aantal bekende koppels nog vrij rond. Zij proberen tijdens de finale het extractiepunt te bereiken voordat ze alsnog in de kladden worden gegrepen. Zijn ze op tijd?

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)