Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ESPN en Film1 in basispakket voor nieuwe klanten Online.nl

  Niet alleen Ziggo, KPN en T-Mobile proberen met tijdelijke acties nieuwe klanten aan te trekken. Ook budgetaanbieder Online.nl heeft een dergelijk aanbod.
  Jarco Kriek
  15 mei 2022
  comments 4
  ESPN en Film1 in basispakket voor nieuwe klanten Online.nl

  Ziggo voert op dit moment een actie waarbij nieuwe klanten kunnen kiezen voor een voucher waarmee twaalf maanden gratis toegang tot Netflix en Videoland verkregen kan worden bij het afsluiten van een gecombineerd abonnement met minimaal tv en internet. Online.nl antwoordt met een actie waarbij nieuwe klanten zonder extra kosten een doorlopend abonnement op Film1 voor zowel de vier lineaire kanalen als het OTT-streamingplatform.

   

  Canal+

  Online.nl levert als tv-dienst het IPTV- en OTT-platform van Canal Digitaal. Beide bedrijven zijn onderdeel van Canal+ Luxembourg (M7 Group) dat onderdeel is van de Franse mediareus Canal+. Dat Online.nl en Canal Digitaal een actie samen met Film1 voert is niet gek. Film1 is onderdeel van SPI International. Canal+ kondigde onlangs aan dat het een meerderheidsbelang in SPI International heeft gekocht. Deze overeenkomst wordt door diverse media-autoriteiten onderzocht.

   

  Basispakket

  Online.nl biedt alle klanten al langere tijd alle kanalen van betaalzender ESPN aan. Voor nieuwe klanten komt daar nu dus ook het volledig Film1-pakket bij. Daarnaast ondersteunt Canal Digitaal – en dus ook Online.nl – settopboxloos kijken en kan met een app op televisie of via online mediaspeler het zenderaanbod van de aanbieder benaderd worden.

  Online.nlCanal DigitaalCanal+ LuxembourgM7 GroupCanal+Film1abonnement

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Qatar

  WK Voetbal: Nederland - Qatar
  NPO 1 om 15:00 uur
  Laten we hopen dat Oranje zich voorafgaand aan deze wedstrijd al geplaatst heeft voor de knock-outfase en dat deze pot slechts een formaliteit is. Mocht dat niet het geval zijn dan moeten de Qatarezen toch te verslaan zijn. Het gastland, de nummer 50 op de FIFA-ranglijst, doet pas voor het eerst mee aan het WK en dat is niet omdat ze zich geplaatst hebben.

  TV-TIP Cruise Ship Killers

  Cruise Ship Killers
  Crime + Investigation Network om 19:00 uur
  Als we Cruise Ship Killers moeten geloven, zijn die boten vol Amerikaanse pensionado’s een broedplaats voor moord en doodslag. In de afgelopen tien jaar zijn er ruim 200 cruisepassagiers en -medewerkers vermist geraakt, aan boord vermoord of over de reling gejaagd. Dit keer wordt een van de passagiers doodgestoken. De verdenking valt op een studiegenoot van het slachtoffer, die aan boord was én messen verzamelt. Maar is dat niet té toevallig?

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)