Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ESPN en Film1 in basispakket voor nieuwe klanten Online.nl

  Niet alleen Ziggo, KPN en T-Mobile proberen met tijdelijke acties nieuwe klanten aan te trekken. Ook budgetaanbieder Online.nl heeft een dergelijk aanbod.
  Jarco Kriek
  15 may 2022
  comments 4
  ESPN en Film1 in basispakket voor nieuwe klanten Online.nl

  Ziggo voert op dit moment een actie waarbij nieuwe klanten kunnen kiezen voor een voucher waarmee twaalf maanden gratis toegang tot Netflix en Videoland verkregen kan worden bij het afsluiten van een gecombineerd abonnement met minimaal tv en internet. Online.nl antwoordt met een actie waarbij nieuwe klanten zonder extra kosten een doorlopend abonnement op Film1 voor zowel de vier lineaire kanalen als het OTT-streamingplatform.

   

  Canal+

  Online.nl levert als tv-dienst het IPTV- en OTT-platform van Canal Digitaal. Beide bedrijven zijn onderdeel van Canal+ Luxembourg (M7 Group) dat onderdeel is van de Franse mediareus Canal+. Dat Online.nl en Canal Digitaal een actie samen met Film1 voert is niet gek. Film1 is onderdeel van SPI International. Canal+ kondigde onlangs aan dat het een meerderheidsbelang in SPI International heeft gekocht. Deze overeenkomst wordt door diverse media-autoriteiten onderzocht.

   

  Basispakket

  Online.nl biedt alle klanten al langere tijd alle kanalen van betaalzender ESPN aan. Voor nieuwe klanten komt daar nu dus ook het volledig Film1-pakket bij. Daarnaast ondersteunt Canal Digitaal – en dus ook Online.nl – settopboxloos kijken en kan met een app op televisie of via online mediaspeler het zenderaanbod van de aanbieder benaderd worden.

  Online.nlCanal DigitaalCanal+ LuxembourgM7 GroupCanal+Film1abonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Boerderij van Dorst

  Boerderij van Dorst
  NPO 3 om 20:19 uur
  Maxim Hartman en Hanneke Groenteman komen helpen op de boerderij. Ze gaan flink aan het werk zodat het land klaar is voor de zomer.

  TV-TIP Floortje naar het einde van de wereld

  Floortje naar het einde van de wereld
  NPO 1 om 20:23 uur
  Floortje Dessing vaart een paar dagen mee op het vlot van de Oostenrijkse televisie-editor Jojo en zijn vriendin Norah in het Zweedse Dalsland.

  Interview

  • *

   Tom Waes

   Reizen Waes wereldsteden

   Alle vrouwen willen met hem trouwen, alle mannen willen hem zijn en alle kinderen willen hem worden. We hebben het over presentator Tom Waes. Wat is zijn geheim?
   Reacties0 reactie(s)