Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ESPN gratis en voor iedereen via Whatsapp

  ESPN is vanaf nu voor iedere Nederlander gratis beschikbaar via Whatsapp Channels. Er worden echter geen live wedstrijden vertoond.
  Jarco Kriek
  26 september 2023
  comments 2
  ESPN gratis en voor iedereen via Whatsapp
  Foto Getty Images

  ESPN is vanaf nu ook te volgen via WhatsApp Channels. Deze functie van WhatsApp geeft gebruikers de mogelijkheid om snel op de hoogte te zijn van het laatste ESPN-nieuws, achtergronden en video’s.

   

  Veel gebruikers

  WhatsApp is het grootste sociale medium in Nederland met maar liefst 13,3 miljoen gebruikers van de app. Via WhatsApp Channels hebben zij nu de mogelijkheid om het belangrijkste nieuws uit onder meer de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie te ontvangen en direct te delen met vrienden en collega's.

   

  Digitale platformen

  Okko van de Berkt, Senior Manager Digital Content van ESPN: “Met ESPN zijn we aanwezig op alle digitale platformen waar ons publiek zich bevindt. En als eerste sportzender in Nederland voegen we daar nu Whatsapp Channels aan toe. Een simpele en directe manier om het publiek snel te kunnen bereiken en te vermaken met actuele, relevante updates over het Nederlandse voetbal.

   

  Hoe kan je ESPN via Whatsapp gebruiken?

  Op de volgende manier krijg je gratis toegang tot het ESPN voetbalnieuws via Whatsapp.

   

  • Open WhatsApp op je telefoon en klik linksonder in de navigatiebalk op 'updates'.
  • Vervolgens klik je op het plusicoontje achter 'Kanalen', zoek op ESPN NL en voeg het kanaal toe. Het ESPN NL-kanaal is ook toe te voegen via deze link.
  • Ontvang updates van ESPN door op het kanaal rechtsboven in het scherm het belletje aan te vinken. Daarna verschijnt onderin scherm 'meldingen ingeschakeld'.
  ESPNvoetbalEredivisieKeuken Kampioen Divisie

  Reacties

 1. TV-TIP Volle Zalen

  Volle Zalen
  NPO 2 om 20:26 uur
  Zijn laatste voorstelling Voor iedereen beter is stijf uitverkocht, maar volle zalen waren voor Richard Groenendijk lang niet altijd vanzelf­sprekend. Samen met Cornald Maas bezoekt ‘laatbloeier’ Groenendijk zijn ouderlijk huis in het Zeeuwse dorp waar hij opgroeide. Droomde hij als jongetje al van het theater? En hoe behield hij zijn zelfvertrouwen in de tijd dat hij speelde voor ‘soms maar twintig mensen’? Tijdens de opname overlijdt Richards regisseur en vriendin Wimie Wilhelm. Wat betekent haar overlijden voor Groenendijk en zijn werk?

  TV-TIP London Has Fallen

  London Has Fallen
  Veronica om 20:30 uur
  Alle leiders van de westerse wereld zullen in Londen aanwezig zijn voor de begrafenis van de Britse premier. Maar wat een sober, en tevens streng bewaakt, evenement had moeten worden, verandert in een grote chaos. Terroristen proberen al deze leiders te vermoorden. MI6-agent Mike Banning (Gerard Butler) wil hier een stokje voor te steken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)