Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ESPN nog minimaal drie jaar verder met Hans Kraay jr.

  Hans Kraay jr. blijft nog minimaal drie jaar exclusief aan ESPN verbonden. Dit heeft de betaalzender vandaag bekendgemaakt.
  Jarco Kriek
  1 augustus 2022
  comments 1
  ESPN nog minimaal drie jaar verder met Hans Kraay jr.
  Foto Getty Images

  Hans Kraay jr. analyseert op vrijdagavond de Keuken Kampioen Divisie op ESPN. Daarnaast is hij zaterdag en zondag aan de zijlijn van diverse eredivisiewedstrijden aanwezig voor interviews met onder meer spelers en trainers. Hans Kraay jr. doet dit al jaren bij ESPN. De betaalzender heeft het contract met de sportverslaggever nu opnieuw verlengd. Hierdoor blijft Hans Kraay jr. nog minimaal drie jaar exclusief in deze rol bij ESPN te zien.

   

  Nieuw

  Gelijktijdig heeft ESPN voor aanvang van de Eredivisie komend weekend twee nieuwe programma’s aangekondigd. Het eerste programma is de podcast Fresia en Milan parkeren de bus. In deze podcast ontvangen Fresia Cousiño Arias en Milan van Dongen een hoofdrolspeler of speler uit het Nederlands voetbal in hun geparkeerde bus. Het tweede nieuwe programma is De voetbalkantine. In dit programma komt al het nieuws dat met voetbal te maken heeft aan orde.

  ESPNDisneyDisney BeneluxvoetbalEredivisieKeuken Kampioen DivisieHans Kraay jr.

  Reacties

 1. TV-TIP The Secret: Dare to Dream

  The Secret: Dare to Dream
  RTL 8 om 20:25 uur
  Weduwe Miranda Wells (Katie Holmes) heeft het zwaar als alleenstaande moeder van drie kinderen. Een naderende orkaan geeft haar nog meer zorgen. Dan ontmoet ze de mysterieuze Bray Johnson (Josh Lucas). Hij biedt precies de hulp die ze nodig heeft. Alleen heeft Bray een geheim dat de hun groeiende band compleet kan veranderen.

  TV-TIP Portretten van Krabbé

  Portretten van Krabbé
  NPO 2 om 20:30 uur
  Om de kern van iemand te vangen in een portret is het handig om die persoon ook daadwerkelijk te kennen. In Portretten van Krabbé gaat Jasper Krabbé, voordat-ie überhaupt een lik verf op het doek heeft gekwast, dan ook een weekend op pad met de bekende geportretteerden in spe. In deze eerste aflevering is dat Tom Waes. Met hem bezoekt Jasper onder andere café d’Anvers in het ruige deel van Antwerpen, waar Tom als uitsmijter heeft gewerkt.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)