Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ESPN nog minimaal drie jaar verder met Hans Kraay jr.

  Hans Kraay jr. blijft nog minimaal drie jaar exclusief aan ESPN verbonden. Dit heeft de betaalzender vandaag bekendgemaakt.
  Jarco Kriek
  1 augustus 2022
  comments 1
  ESPN nog minimaal drie jaar verder met Hans Kraay jr.
  Foto Getty Images

  Hans Kraay jr. analyseert op vrijdagavond de Keuken Kampioen Divisie op ESPN. Daarnaast is hij zaterdag en zondag aan de zijlijn van diverse eredivisiewedstrijden aanwezig voor interviews met onder meer spelers en trainers. Hans Kraay jr. doet dit al jaren bij ESPN. De betaalzender heeft het contract met de sportverslaggever nu opnieuw verlengd. Hierdoor blijft Hans Kraay jr. nog minimaal drie jaar exclusief in deze rol bij ESPN te zien.

   

  Nieuw

  Gelijktijdig heeft ESPN voor aanvang van de Eredivisie komend weekend twee nieuwe programma’s aangekondigd. Het eerste programma is de podcast Fresia en Milan parkeren de bus. In deze podcast ontvangen Fresia Cousiño Arias en Milan van Dongen een hoofdrolspeler of speler uit het Nederlands voetbal in hun geparkeerde bus. Het tweede nieuwe programma is De voetbalkantine. In dit programma komt al het nieuws dat met voetbal te maken heeft aan orde.

  ESPNDisneyDisney BeneluxvoetbalEredivisieKeuken Kampioen DivisieHans Kraay jr.

  Reacties

 1. Win stapels
  dvd's en Blu-ray's

  Stapel's dvd's en Blu-rays

  Interview

  • *

   Janny van der Heijden

   Heel Holland Bakt

   Zó lang in hetzelfde programma, ja, dan maak je nogal wat mee. Heel Holland Bakt-veteraan Janny van der Heijden (68) blikt aan de vooravond van het tiende seizoen terug én vooruit. “Ik ben altijd de klos bij André.”
   Reacties0 reactie(s)