Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    ESPN nog minimaal drie jaar verder met Hans Kraay jr.

    Hans Kraay jr. blijft nog minimaal drie jaar exclusief aan ESPN verbonden. Dit heeft de betaalzender vandaag bekendgemaakt.
    Jarco Kriek
    1 augustus 2022
    comments 1
    ESPN nog minimaal drie jaar verder met Hans Kraay jr.
    Foto Getty Images

    Hans Kraay jr. analyseert op vrijdagavond de Keuken Kampioen Divisie op ESPN. Daarnaast is hij zaterdag en zondag aan de zijlijn van diverse eredivisiewedstrijden aanwezig voor interviews met onder meer spelers en trainers. Hans Kraay jr. doet dit al jaren bij ESPN. De betaalzender heeft het contract met de sportverslaggever nu opnieuw verlengd. Hierdoor blijft Hans Kraay jr. nog minimaal drie jaar exclusief in deze rol bij ESPN te zien.

     

    Nieuw

    Gelijktijdig heeft ESPN voor aanvang van de Eredivisie komend weekend twee nieuwe programma’s aangekondigd. Het eerste programma is de podcast Fresia en Milan parkeren de bus. In deze podcast ontvangen Fresia Cousiño Arias en Milan van Dongen een hoofdrolspeler of speler uit het Nederlands voetbal in hun geparkeerde bus. Het tweede nieuwe programma is De voetbalkantine. In dit programma komt al het nieuws dat met voetbal te maken heeft aan orde.

    ESPNDisneyDisney BeneluxvoetbalEredivisieKeuken Kampioen DivisieHans Kraay jr.

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview