Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    ESPN nog minimaal drie jaar verder met Hans Kraay jr.

    Hans Kraay jr. blijft nog minimaal drie jaar exclusief aan ESPN verbonden. Dit heeft de betaalzender vandaag bekendgemaakt.
    Jarco Kriek
    1 augustus 2022
    comments 1
    ESPN nog minimaal drie jaar verder met Hans Kraay jr.
    Foto Getty Images

    Hans Kraay jr. analyseert op vrijdagavond de Keuken Kampioen Divisie op ESPN. Daarnaast is hij zaterdag en zondag aan de zijlijn van diverse eredivisiewedstrijden aanwezig voor interviews met onder meer spelers en trainers. Hans Kraay jr. doet dit al jaren bij ESPN. De betaalzender heeft het contract met de sportverslaggever nu opnieuw verlengd. Hierdoor blijft Hans Kraay jr. nog minimaal drie jaar exclusief in deze rol bij ESPN te zien.

     

    Nieuw

    Gelijktijdig heeft ESPN voor aanvang van de Eredivisie komend weekend twee nieuwe programma’s aangekondigd. Het eerste programma is de podcast Fresia en Milan parkeren de bus. In deze podcast ontvangen Fresia Cousiño Arias en Milan van Dongen een hoofdrolspeler of speler uit het Nederlands voetbal in hun geparkeerde bus. Het tweede nieuwe programma is De voetbalkantine. In dit programma komt al het nieuws dat met voetbal te maken heeft aan orde.

    ESPNDisneyDisney BeneluxvoetbalEredivisieKeuken Kampioen DivisieHans Kraay jr.

    Reacties

  1. TV-TIP Spoorloos

    Spoorloos
    NPO 1 om 21:30 uur
    In deze laatste Spoorloos van het seizoen heeft Derk Bolt een lastige speurtocht voor de boeg. Rafael en zijn zusjes werden op jonge leeftijd geadopteerd uit Brazilië en hebben eigenlijk geen herinneringen meer aan hun moeder. Voor Derk is het een speciale zaak, want hierna neemt hij na dertig jaar (!) afscheid van zijn rol als presentator. Volgens KRO-NCRV is er geen ruimte meer voor de Spoorloos-veteraan in een opgefriste versie van het programma.

    TV-TIP Jekels Jacht

    Jekels Jacht
    NPO 2 om 22:17 uur
    Diederik Jekel laat in zijn nieuwe programma baanbrekende Nederlandse uitvindingen zien. In de eerste uitzending is Diederik van plan een radioshow te maken met dezelfde apparatuur als honderd jaar geleden. Tegenwoordig neem je zelf makkelijk een podcast op, maar Jekel laat zien hoe ontzettend moeilijk dit vroeger was. De komende weken vertelt hij onder andere over de uitvinding van de kunstnier, de brandslang én een voorloper van de elektrische auto.

    Interview