Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ESPN slechts tijdelijk in basispakket Delta en Caiway

  De Delta Fiber-providers Delta en Caiway bieden het hoofdkanaal van betaalzender ESPN slechts tijdelijk aan alle klanten aan.
  Jarco Kriek
  4 januari 2023
  comments 1
  ESPN slechts tijdelijk in basispakket Delta en Caiway
  Foto Getty Images

  Delta en Caiway zijn de enige providers in Nederland die ESPN 1 – het hoofdkanaal van betaalzender ESPN – niet altijd aan alle klanten in het basispakket gaat aanbieden. ESPN 1 staat bij deze twee Delta Fiber-providers slechts tot 19 februari open. Na deze periode moet het ESPN Compleet-abonnement afgesloten worden om verder te kunnen kijken naar het live Eredivisievoetbal.

   

  Actie

  ESPN voert op dit moment een grote landelijke reclamecampagne waarbij wordt gesteld dat bij alle providers die ESPN in het aanbod hebben het hoofdkanaal zonder extra kosten bekeken kan worden. Bij landelijke aanbieders als Ziggo, KPN, T-Mobile is dit blijvend het geval. Dit geldt ook bij kleinere providers als Youfone, Kabelnoord en SKV. Bij Canal Digitaal OTT en IPTV worden zelfs alle kanalen van ESPN Compleet waar Eredivisie op te bekijken is zonder extra kosten in het basispakket aangeboden. Delta en Caiway zijn dus een uitzondering met de tijdelijke doorgifte van ESPN 1 in het basispakket, zo laat ESPN weten.

  Delta FiberDeltaCaiwayESPNvoetbalEredivisie

  Reacties