Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ESPN slechts tijdelijk in basispakket Delta en Caiway

  De Delta Fiber-providers Delta en Caiway bieden het hoofdkanaal van betaalzender ESPN slechts tijdelijk aan alle klanten aan.
  Jarco Kriek
  4 januari 2023
  comments 1
  ESPN slechts tijdelijk in basispakket Delta en Caiway
  Foto Getty Images

  Delta en Caiway zijn de enige providers in Nederland die ESPN 1 – het hoofdkanaal van betaalzender ESPN – niet altijd aan alle klanten in het basispakket gaat aanbieden. ESPN 1 staat bij deze twee Delta Fiber-providers slechts tot 19 februari open. Na deze periode moet het ESPN Compleet-abonnement afgesloten worden om verder te kunnen kijken naar het live Eredivisievoetbal.

   

  Actie

  ESPN voert op dit moment een grote landelijke reclamecampagne waarbij wordt gesteld dat bij alle providers die ESPN in het aanbod hebben het hoofdkanaal zonder extra kosten bekeken kan worden. Bij landelijke aanbieders als Ziggo, KPN, T-Mobile is dit blijvend het geval. Dit geldt ook bij kleinere providers als Youfone, Kabelnoord en SKV. Bij Canal Digitaal OTT en IPTV worden zelfs alle kanalen van ESPN Compleet waar Eredivisie op te bekijken is zonder extra kosten in het basispakket aangeboden. Delta en Caiway zijn dus een uitzondering met de tijdelijke doorgifte van ESPN 1 in het basispakket, zo laat ESPN weten.

  Delta FiberDeltaCaiwayESPNvoetbalEredivisie

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)