Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  F1 TV Pro voegt Nederlands commentaar van Viaplay toe

  Het Formule 1-commentaar van Viaplay - dat door een deel van de abonnees fel bekritiseerd wordt - is vanaf 10 juni ook te horen op F1 TV Pro, de eigen streamingdienst van de Formule 1.
  Jarco Kriek
  1 june 2022
  comments 5
  F1 TV Pro voegt Nederlands commentaar van Viaplay toe

  Het besluit om te kiezen voor het Viaplay-commentaar van Nelson Valkenburg, Melvin Heemskerk en Allard Kalff is wellicht voor veel F1 TV Pro-abonnees teleurstellend. Zij hadden misschien stiekem gehoopt op de komst van Olav Mol en Jack Plooij als Nederlandse commentatoren. De kans hierop was uiterst klein. Olav Mol had via social media al laten weten dat hij kan leven met de huidige constructie met live verslag via zijn eigen online radiozender Grand Prix Radio.

   

  Eerstkomende weekend

  Het Nederlandse Viaplay-commentaar is vanaf 10 juni voor F1 TV Pro-abonnees beschikbaar. Daarnaast blijven de huidige buitenlandse commentatoren – waaronder die van het Engels Sky – bij F1 TV Pro beschikbaar. De eigen streamingdienst van Formule 1 beloofde abonnees dat Nederlands commentaar in juni zou worden toegevoegd. Vóór dit seizoen had F1 TV Pro al Nederlands commentaar. Dit commentaar werd overgenomen van Ziggo Sport, dat voor de komst van Viaplay de Nederlandse uitzendrechten van de koningsklasse van de autosport in bezit had. Olav Mol en Jack Plooij verzorgden voor Ziggo Sport het commentaar.

  ViaplayViaplay GroupFormule 1F1 TV ProNelson ValkenburgMelroy HeemskerkAllard Kalff

  Reacties

 1. TV-TIP NOS 30 jaar Bijlmervliegramp

  NOS 30 jaar Bijlmervliegramp
  NPO 2 om 17:00 uur
  Vandaag wordt de Bijlmerramp herdacht. Dertig jaar geleden stortte een vliegtuig neer op twee flats in de Bijlmermeer, waarbij 43 mensen om het leven kwamen. Tijdens een ceremonie worden hun namen genoemd, daarna volgt een minuut stilte en wordt een krans gelegd bij de herdenkingsplaats voorde slachtoffers. Mark Visser presenteert het verslag van deze bijeenkomst en praat met gasten over de impact van deze verschrikkelijke ramp.

  TV-TIP The Clovehitch Killer

  The Clovehitch Killer
  RTL 8 om 20:25 uur
  Tiener Tyler en zijn vader Don zijn gerespecteerde inwoners van een rustig dorp in Kentucky. Tien jaar eerder heeft een seriemoordenaar enkele vrouwen op brute wijze vermoord. Tot op de dag van vandaag is het een mysterie wie de dader is. Als Tyler in de schuur van zijn vader een reeks verontrustende foto's vindt die mogelijk verband houden met de moorden, staat zijn leven compleet op zijn kop.

  Interview