Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  F1 TV Pro voegt Nederlands commentaar van Viaplay toe

  Het Formule 1-commentaar van Viaplay - dat door een deel van de abonnees fel bekritiseerd wordt - is vanaf 10 juni ook te horen op F1 TV Pro, de eigen streamingdienst van de Formule 1.
  Jarco Kriek
  1 june 2022
  comments 5
  F1 TV Pro voegt Nederlands commentaar van Viaplay toe

  Het besluit om te kiezen voor het Viaplay-commentaar van Nelson Valkenburg, Melvin Heemskerk en Allard Kalff is wellicht voor veel F1 TV Pro-abonnees teleurstellend. Zij hadden misschien stiekem gehoopt op de komst van Olav Mol en Jack Plooij als Nederlandse commentatoren. De kans hierop was uiterst klein. Olav Mol had via social media al laten weten dat hij kan leven met de huidige constructie met live verslag via zijn eigen online radiozender Grand Prix Radio.

   

  Eerstkomende weekend

  Het Nederlandse Viaplay-commentaar is vanaf 10 juni voor F1 TV Pro-abonnees beschikbaar. Daarnaast blijven de huidige buitenlandse commentatoren – waaronder die van het Engels Sky – bij F1 TV Pro beschikbaar. De eigen streamingdienst van Formule 1 beloofde abonnees dat Nederlands commentaar in juni zou worden toegevoegd. Vóór dit seizoen had F1 TV Pro al Nederlands commentaar. Dit commentaar werd overgenomen van Ziggo Sport, dat voor de komst van Viaplay de Nederlandse uitzendrechten van de koningsklasse van de autosport in bezit had. Olav Mol en Jack Plooij verzorgden voor Ziggo Sport het commentaar.

  ViaplayViaplay GroupFormule 1F1 TV ProNelson ValkenburgMelroy HeemskerkAllard Kalff

  Reacties

 1. TV-TIP The Mating Game

  The Mating Game
  NPO 1 om 19:05 uur
  Meertjes, poelen en rivieren zijn vaak het podium waar miljoenen dieren bij elkaar komen om wat heen en weer te flirten.

  TV-TIP The Sommerdahl Murders

  The Sommerdahl Murders
  NPO 3 om 20:38 uur
  In een boot in de haven van Helsingør wordt een projectontwikkelaar dood aangetroffen.

  Interview

  • *

   Tom Waes

   Reizen Waes wereldsteden

   Alle vrouwen willen met hem trouwen, alle mannen willen hem zijn en alle kinderen willen hem worden. We hebben het over presentator Tom Waes. Wat is zijn geheim?
   Reacties0 reactie(s)