Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  F1 TV Pro voegt Nederlands commentaar van Viaplay toe

  Het Formule 1-commentaar van Viaplay - dat door een deel van de abonnees fel bekritiseerd wordt - is vanaf 10 juni ook te horen op F1 TV Pro, de eigen streamingdienst van de Formule 1.
  Jarco Kriek
  1 juni 2022
  comments 5
  F1 TV Pro voegt Nederlands commentaar van Viaplay toe

  Het besluit om te kiezen voor het Viaplay" target="_blank">Viaplay-commentaar van Nelson Valkenburg, Melvin Heemskerk en Allard Kalff is wellicht voor veel F1 TV Pro-abonnees teleurstellend. Zij hadden misschien stiekem gehoopt op de komst van Olav Mol en Jack Plooij als Nederlandse commentatoren. De kans hierop was uiterst klein. Olav Mol had via social media al laten weten dat hij kan leven met de huidige constructie met live verslag via zijn eigen online radiozender Grand Prix Radio.

   

  Eerstkomende weekend

  Het Nederlandse Viaplay-commentaar is vanaf 10 juni voor F1 TV Pro-abonnees beschikbaar. Daarnaast blijven de huidige buitenlandse commentatoren – waaronder die van het Engels Sky – bij F1 TV Pro beschikbaar. De eigen streamingdienst van Formule 1 beloofde abonnees dat Nederlands commentaar in juni zou worden toegevoegd. Vóór dit seizoen had F1 TV Pro al Nederlands commentaar. Dit commentaar werd overgenomen van Ziggo Sport, dat voor de komst van Viaplay de Nederlandse uitzendrechten van de koningsklasse van de autosport in bezit had. Olav Mol en Jack Plooij verzorgden voor Ziggo Sport het commentaar.

  ViaplayViaplay GroupFormule 1F1 TV ProNelson ValkenburgMelroy HeemskerkAllard Kalff

  Reacties

 1. TV-TIP Schaatsen: NK Afstanden

  Schaatsen: NK Afstanden
  NPO 1 om 18:20 uur
  Het was aan het begin van het schaatsseizoen nog de vraag wat de overstap naar Team Reggenborgh Patrick Roest zou brengen. Het antwoord weten we inmiddels: de absolute topvorm. Na de nationale allroundtitel en het goud op het EK Allround slijpt hij dit weekend zijn ijzers voor de NK Afstanden. De eerste horde: de 5.000 meter, waar hij concurrentie kan verwachten van onder anderen Beau Snellink, Kars Jansman en Marcel Bosker.

  TV-TIP Possessor

  Possessor
  Film 1 Premiere om 20:30 uur
  Tweede horrormysterie van Brandon Cronenberg _ zoon van regisseur David Cronenberg _ waarin Andrea Riseborough werkt voor een illegaal bedrijf dat een geheime technologie misbruikt om moorden te plegen via het lichaam van een ander.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)