1. Nieuws

    Feyenoord verlengt contract met RTV Rijnmond

    RTV Rijnmond en Feyenoord hebben het contract voor de radio-uitzendrechten met drie seizoenen verlengd.
    Jan-Hein Visser
    19 august 2018
    comments 0
    Feyenoord verlengt contract met RTV Rijnmond
    Foto ANP

    De regionale publieke zender RTV Rijnmond blijft de komende drie jaar het enige medium waar men alle uit- en thuiswedstrijden van de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord van de eerste tot de laatste minuut kan beluisteren. RTV Rijnmond-hoofdredacteur Ib Haarsma en Feyenoord-directeur Jan de Jong ondertekenden zondag 19 augustus, voorafgaand aan het duel met Excelsior, de nieuwe verbintenis. 

     

    Op alle kanalen van Rijnmond

    Naast het verslag op de radio blijft RTV Rijnmond Feyenoord ook via haar andere Feyenoordkanalen intensief volgen. Op televisie is dit bij de voetbaltalkshow FC Rijnmond. Via de website www.rijnmond.nl, de vernieuwde Rijnmond-app en social media als Facebook en Twitter verzorgt RTV Rijnmond actuele berichtgeving over de club die dit jaar haar 110-jarig bestaan viert.
    RijnmondFeyenoordVoetbalRTV Rijnmondregionale omroepen

    Reacties

  1. Doe mee en win!

    • *

      2X2 BORDSPELLEN

      Altijd al aan Expeditie Robinson of Temptation Island mee willen doen? Dat kan vanaf nu ook vanuit je eigen woonkamer! Just Games heeft twee spellen ontwikkeld waardoor je de exotische avonturen zélf kunt beleven. Totaal TV geeft twee keer een pakket met Expeditie Robinson en Temptation Island weg.

    TV-TIP Keuringsdienst van Waarde

    Keuringsdienst van Waarde
    NPO 3 om 20:25 uur
    Vloerbrood is niet gebakken op een rooster, maar op de vloer van de oven. De keuringsdienst onderzoekt of dat echt zo is.

    TV-TIP Brave

    Brave
    SBS9 om 20:30 uur
    Merida, de impulsieve dochter van koning Fergus en koningin Elinor, is een wildebras die niets liever doet dan klimmen, paardrijden en boogschieten. Maar van haar moeder dient ze zich voor te bereiden op de serieuze taak die haar wacht: de Schotse troon overnemen.

    Interview

    • *

      Esmee van Kampen

      Dit zijn wij

      Het leven van dertigers gaat niet over rozen en is daardoor razend interessant. Esmée van Kampen speelt zo’n dertiger in Dit zijn wij, een remake van de hitserie This Is Us.
      Reacties0 reactie(s)