1. Nieuws

    Film1 breidt uit

    Het contentaanbod van betaalzender Film1 wordt in de komende weken verder uitgebreid. Nieuwe films zijn niet alleen op de lineaire kanalen maar ook bij online streamingdienst Film1 GO te zien.
    Jarco Kriek
    18 march 2019
    comments 3
    Film1 breidt uit

    Film1 is onderdeel van Sony Pictures Entertainment Benelux. Naast traditionele abonnementen bij distributeurs in Nederland, zoals Ziggo, KPN, Canal Digitaal en T-Mobile, is Film1 ook als een zelfstandige online streamingdienst direct bij Film1 verkrijgbaar.

     

    Nieuwe films

    Film1 meldt dat in de komende weken een zestal nieuwe films bij de betaalzender in première gaan. Dit zijn Hearts Beat Loud (5 april), Mission: Impossible Fallout (6 april), Skyscraper (13 april), Under The Tree (19 april), The First Purge (20 april) en Only The Brave (27 april). Tevens heeft Film1 ook voor de maand mei negen filmpremières aangekondigd.

    Film1Film1 GOtraditioneellineaironlineOTTfilmsseriesstreamenstreamingstreamingdienstabonnementcontentaanbodcontentaanbod

    Reacties

  1. Doe mee en win!

    • The Best of Decade Collection met Argo, American Sniper, Gravity, Joker en Mad Max

      Win The Best of Decade Collection dvd-box

      De periode van pepernoten, kerstkransjes en lekker wegkruipen op de bank is alweer bijna aangebroken en daarom heeft Warner Home Video een bijzondere The Best of Decade Collection uitgebracht. Argo, American Sniper, Gravity, Joker en Mad Max zijn enkele van de beste films van het afgelopen decennium en Totaal TV mag deze box vol topfilms drie keer weggeven.

    TV-TIP Borsato's budget bruiloft

    Borsato's budget bruiloft
    RTL 5 om 20:30 uur
    Mary Borsato en Betty de Groot helpen mensen met een kleine beurs aan een droombruiloft, daarvoor moeten de dames wel erg creatief zijn.

    TV-TIP Knight and Day

    Knight and Day
    Veronica om 20:30 uur
    Op het vliegveld loopt de vlotte June Havens de charmante Roy Miller letterlijk tegen het lijf. Aan boord van het vliegtuig begint June een spannende flirt, niet wetende dat Roy een geheim agent is die een waardevolle energiebron moet beschermen tegen een horde aan corrupte collega's en criminelen.

    Interview

    • The Undoing Hugh Grant

      Hugh Grant

      The Undoing

      Hugh Grant werd groot als de ietwat onhandige goedzak in een rits aan romantische komedies. Inmiddels kiest de onlangs zestig geworden acteur andere rollen, zoals in drama-miniserie The Undoing.
      Reacties0 reactie(s)