Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Film1 breidt uit

  Het aanbod van films dat via lineaire kanalen en het video on demand-platform van betaalzender Film1 wordt aangeboden, wordt in november verder uitgebreid.
  Jarco Kriek
  1 november 2021
  comments 2
  Film1 breidt uit

  Film1 is eigendom van het internationale mediabedrijf SPI International. Als diverse Europese media-autoriteiten in de komende maanden toestemming geven, wordt SPI International door Canal+ ingelijfd. Canal+ is via Canal+ Luxembourg (M7 Group) eigenaar van de Nederlandse aanbieders Canal Digitaal en Online.nl. Film1 is in Nederland bij de meeste distributeurs, waaronder Ziggo. KPN, T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway), als aanvullende tv-optie verkrijgbaar.

   

  Nieuwe films

  Film1 breidt in de komende weken het aanbod verder uit met diverse nieuwe filmtitels. Dit zijn enkele nieuwe films die in november worden toegevoegd.

   

  • Veterans of Foreign Wars: Vietnamveteraan Fred en zijn wapenbroeders moeten in allerijl een arsenaal in elkaar knutselen om hun favoriete bar - en een onschuldig tienermeisje - te beschermen tegen een gestoorde drugdealer en zijn horde zielloze punkmutanten. Veterans of Foreign Wars is te zien vanaf 5 november.
  • Never Grow Old: Intense western met Emile Hirsch en John Cusack waarin een Ierse begrafenisondernemer moet kiezen tussen het bloedgeld dat hij verdient met de slachtoffers van een bende en de bedreigingen waarmee zijn familie wordt geconfronteerd. Never Grow Old is te zien vanaf 6 november.
  • Tesla: Ethan Hawke speelt Nikola Tesla in dit biografische drama over de visionaire uitvinder die een levenslange rivaal was van Thomas Edison en die door de nieuwsgierige Anne Morgan wordt behoed voor zijn zelfvernietigende trots. Tesla is te zien vanaf 12 november.
  • Force of Nature: Actiethriller met Emile Hirsch, Kate Bosworth en Mel Gibson, waarin misdadigers een gewelddadige overval beramen, maar in de problemen komen wanneer een agent probeert iedereen in het gebouw te evacueren vanwege een naderende orkaan. Force of Nature is te zien vanaf 13 november.
  • The Courier: Koerier Olga Kurylenko moet corrupte CIA-agenten en Russische huurmoordenaars van zich afslaan om de enige man te beschermen die tegen de gewetenloze gangsterbaas Gary Oldman kan getuigen. The Courier is te zien vanaf 19 november.
  • Primal: Nicolas Cage en Famke Janssen in een actiethriller waarin een gevangen oorlogsmisdadiger losbreekt op het schip van een jager die gevaarlijke wilde dieren vervoert. Primal is te zien vanaf 20 november.
  • Fanstic Mr. Fox: George Clooney en Meryl Streep zijn te horen in deze stop-motion animatiefilm van Wes Anderson naar het beroemde boek van Roald Dahl over een inventieve vos die zijn gezin in gevaar brengt met zijn oude streken als kippendief. Fantastic Mr. Fox is te zien vanaf 25 november.
  • Redemption Day: Actiethriller waarin de Amerikaanse oorlogsheld Brad Paxton een race tegen de klok begint als hij, buiten alle diplomatieke regels om, zijn in Marokko gegijzelde vrouw probeert te bevrijden van een terroristische groepering. Redemption Day is te zien vanaf 26 november.
  • Fall of a Kingdom: Zinderend massaspektakel met Robert Patrick, waarin een strijder van een heidense bergstam aan de grens van het Mongoolse rijk zijn volk alleen kan redden als dat ten koste gaat van zijn liefde voor de dochter van christelijke edelman. Fall of a Kingdom is te zien vanaf 27 november.
  Film1filmsaanbod

  Reacties

 1. TV-TIP Kopen of Slopen

  Kopen of Slopen
  RTL 4 om 20:30 uur
  Ahmed en Maaike hebben flink wat woonwensen op hun verlanglijstje staan, maar met twee kinderen en een klap speelgoed is het in de Vianense 23-onder-een-kapper van het stel nu al flink behelpen. Er is niet eens ruimte voor Ahmeds computer, laat staan voor de door Maaike zo gewenste gezinsuitbreiding. Maar ja, de boel verbouwen is ook zo wat. Terwijl Britta tóch haar schetsboek uit de kast pakt, gaat Alex op zoek naar een woning met meer ruimte. Maar vindt hij die ook binnen de negentig dagen?

  TV-TIP Juno

  Juno
  Paramount Network om 20:30 uur
  Terwijl haar klasgenoten zich bezighouden met typische puberdingen, heeft Juno (Elliot Page) iets anders aan haar hoofd: ze is zwanger. Ze besluit haar kind ter adoptie af te staan en gaat op zoek naar geschikte ouders. Die lijkt ze gevonden te hebben in Vanessa en Mark, maar voor Juno de knoop doorhakt, wil ze hen beter leren kennen.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)