Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Film1 en Filmbox breiden aanbod uit

  SPI International – onderdeel van Canal+ - heeft een nieuwe distributieovereenkomst met de Nederlandse contenteigenaar Dutch Filmworks gesloten voor Film1 en Filmbox.
  Jarco Kriek
  9 februari 2023
  comments 0
  Film1 en Filmbox breiden aanbod uit

  Door de overeenkomst worden ruim zestig nieuwe titels van Dutch Filmworks toegevoegd aan het filmaanbod van betaalzender Film1. Na enige tijd komen deze films ook beschikbaar op het basiskanaal Filmbox dat onder meer bij Ziggo en Delta wordt aangeboden. Doorgifte bij KPN – de een na grootste tv-provider van Nederland – is nog niet gerealiseerd door eigenaar SPI International.

   

  Nederlandse films

  Door de overeenkomst komen enkele Hollywood-films binnen het aanbod van Film1 – en later ook Filmbox – beschikbaar. De overeenkomst omvat ook tientallen Nederlandse romcoms en familiefilms, waaronder Brief voor de koning, Mannenharten, Whitestar en Smoorverliefd. De meeste films worden in eerste instantie lineair via het kanaal Film1 Family uitgezonden. Film1 levert naast lineair ook een video on demand-dienst bij het abonnement. Dit abonnement is bij vrijwel alle providers als extra aanvulling te koop. Canal Digitaal levert bij het OTT-abonnement – onder meer bij Online.nl en Freedom Internet beschikbaar – Film1 in het basispakket.

  Film1FilmboxSPI InternationalCanal+Canal+ LuxembourgCanal Digitaalfilms

  Reacties