Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Film1 en Filmbox breiden aanbod uit

  SPI International – onderdeel van Canal+ - heeft een nieuwe distributieovereenkomst met de Nederlandse contenteigenaar Dutch Filmworks gesloten voor Film1 en Filmbox.
  Jarco Kriek
  9 februari 2023
  comments 0
  Film1 en Filmbox breiden aanbod uit

  Door de overeenkomst worden ruim zestig nieuwe titels van Dutch Filmworks toegevoegd aan het filmaanbod van betaalzender Film1. Na enige tijd komen deze films ook beschikbaar op het basiskanaal Filmbox dat onder meer bij Ziggo en Delta wordt aangeboden. Doorgifte bij KPN – de een na grootste tv-provider van Nederland – is nog niet gerealiseerd door eigenaar SPI International.

   

  Nederlandse films

  Door de overeenkomst komen enkele Hollywood-films binnen het aanbod van Film1 – en later ook Filmbox – beschikbaar. De overeenkomst omvat ook tientallen Nederlandse romcoms en familiefilms, waaronder Brief voor de koning, Mannenharten, Whitestar en Smoorverliefd. De meeste films worden in eerste instantie lineair via het kanaal Film1 Family uitgezonden. Film1 levert naast lineair ook een video on demand-dienst bij het abonnement. Dit abonnement is bij vrijwel alle providers als extra aanvulling te koop. Canal Digitaal levert bij het OTT-abonnement – onder meer bij Online.nl en Freedom Internet beschikbaar – Film1 in het basispakket.

  Film1FilmboxSPI InternationalCanal+Canal+ LuxembourgCanal Digitaalfilms

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Conference League: AZ - Zrinjski

  UEFA Conference League: AZ - Zrinjski
  Veronica om 18:00 uur
  De eerste groepswedstrijd van AZ in de Conference League begon in september nog voortvarend. De formatie van trainer Pascal Jansen leidde bij Zrinjski Mostar halverwege met een indrukwekkende 0-3, maar gaf de voorsprong vervolgens volledig weg. In Bosnië-Herzegovina werd het in het obscure Stadion pod Bijelim brijegom uiteindelijk 4-3. Net als de Alkmaarders snakt ook Ajax naar een overwinning. De geplaagde ploeg gaat vanavond in de Europa League op bezoek bij Olympische Marseille. In Amsterdam werd het in september 3-3.

  TV-TIP Live and Let Die

  Live and Let Die
  RTL 7 om 20:25 uur
  James Bond (Roger Moore, die de rol hier voor het eerst speelt) doet onderzoek naar de moord op drie collega's. Hij ontdekt dat de slachtoffers alle drie contact hadden met Kananga (Yaphet Kotto), de dictator van het Caraïbische eiland San Monique. Op San Monique krijgt 007 te maken met drugs, geweld en de duistere krachten van voodoo.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)