Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Film1 standaard bij alle IPTV-abonnementen Canal Digitaal

  Canal+ Luxembourg breidt het zenderaanbod bij de IPTV-dienst van de eigen merknaam Canal Digitaal per 1 oktober uit.
  Jarco Kriek
  6 september 2022
  comments 1
  Film1 standaard bij alle IPTV-abonnementen Canal Digitaal
  Foto ProShots

  Uit klantencommunicatie van Freedom Internet blijkt dat Canal Digitaal het zenderaanbod van het basispakket verder gaat uitbreiden met premiumkanalen. In het basispakket van de IPTV-dienst is bij Canal Digitaal al het volledige ESPN Compleet-zenderaanbod zonder extra betalen beschikbaar. Vanaf 1 oktober worden hieraan ook alle filmkanalen en video on demand-diensten van betaalzender Film1 toegevoegd. De wijziging geldt voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Abonnees die op dit moment los een Film1-abonnement kopen, zien hun maandlasten met €9,95 verminderen.

   

  Zelf eigenaar

  De IPTV-dienst van Canal Digitaal is als tv-dienst beschikbaar bij diverse serviceproviders, zoals Freedom Internet, Online.nl en Tweak. Film1 is eigendom van SPI International. De Franse tv- en videogigant Canal+ heeft een meerderheidsbelang in dit bedrijf. Canal+ is ook volledig eigenaar van Canal+ Luxembourg en de Nederlandse merknamen Canal Digitaal en Online.nl die onder dit Luxemburgse bedrijf vallen. Canal Digitaal wordt in Nederland de tv-provider met het meeste premiumaanbod in het basispakket. Dat de Film1-kanalen ook in het basispakket van het abonnement van satelliet komen lijkt onwaarschijnlijk. Canal Digitaal informeerde onlangs deze klantgroep over aankomende wijzigingen per 1 oktober en daarbij werd Film1 in het basispakket niet gemeld.

   

  RTL

  De komst van de Film1-kanalen in het basispakket kan gezien worden als compensatie voor het verdwijnen van de RTL themakanalen RTL Lounge, RTL Crime en RTL Lounge. De distributie van deze kanalen wordt op 1 oktober gestaakt omdat Canal+ Luxembourg een verhoging van de doorgiftevergoeding voor deze kanalen weigert te betalen.

  Canal+ LuxembourgCanal+Canal DigitaalOnline.nlFreedom InternetFilm1basispakkettvtelevisieabonnementfilms

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Conference League: AZ - Zrinjski

  UEFA Conference League: AZ - Zrinjski
  Veronica om 18:00 uur
  De eerste groepswedstrijd van AZ in de Conference League begon in september nog voortvarend. De formatie van trainer Pascal Jansen leidde bij Zrinjski Mostar halverwege met een indrukwekkende 0-3, maar gaf de voorsprong vervolgens volledig weg. In Bosnië-Herzegovina werd het in het obscure Stadion pod Bijelim brijegom uiteindelijk 4-3. Net als de Alkmaarders snakt ook Ajax naar een overwinning. De geplaagde ploeg gaat vanavond in de Europa League op bezoek bij Olympische Marseille. In Amsterdam werd het in september 3-3.

  TV-TIP Live and Let Die

  Live and Let Die
  RTL 7 om 20:25 uur
  James Bond (Roger Moore, die de rol hier voor het eerst speelt) doet onderzoek naar de moord op drie collega's. Hij ontdekt dat de slachtoffers alle drie contact hadden met Kananga (Yaphet Kotto), de dictator van het Caraïbische eiland San Monique. Op San Monique krijgt 007 te maken met drugs, geweld en de duistere krachten van voodoo.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)