Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Film1 verbetert app voor online kijken naar films

  Film1 heeft een nieuwe app beschikbaar gesteld waarmee online naar de films van de aanbieder kan worden gekeken.
  Jarco Kriek
  27 juli 2022
  comments 0
  Film1 verbetert app voor online kijken naar films

  SP International - eigenaar van Film1 - heeft de streaming-app van Film1 volledig vernieuwd. De app heeft een nieuwe, dynamische OTT-infrastructuur die maatwerk en updates mogelijk maakt. Andere veranderingen zijn verbeteringen in de interface voor een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. De vernieuwde OTT-dienst is beschikbaar op internet, iOS, Android-apps, online mediaspelers, Smart TV-internettelevisies (Samsung en LG) en bruikleendecoders van tv-providers (Ziggo Mediabox XL en Ziggo Mediabox Next).

   

  Technisch hoogstandje

  “Lineaire en on-demand kijkerservaringen in combinatie met vier lineaire kanalen en streamingservices maakt dat Film1 een veelgevraagde partner is waar providers hun contentaanbod mee willen verrijken. Onlangs hebben we ons Film1-app-platform gemigreerd van de oude provider naar het nieuwe TV2Z-platform dat ook de hosting verricht van FilmBox+- en Dizi-apps. Met deze migratie willen we zowel de eindgebruiker als onze providers boeiende content bieden die makkelijker te vinden is door een strak ontwerp dat beter navigeert”, zegt Haymi Behar, CMO en CDO van SPI International.

   

  Providers

  De vernieuwde app is al in gebruik bij een meerderheid van de Nederlandse tv-aanbieders, waaronder Ziggo, Canal DigitaalOnline.nl">Online.nl, Delta, Fiber, Tele2, Caiway, Breedband Helmond, Solcon, CAI Harderwijk, Plinq, SKV, Kabelnoord, Kabeltex, SKP en Trined. Abonnees kunnen in een handomdraai de films en lineaire kanalen van Film1 bekijken met de inloggegevens die door de providers worden verstrekt via film1.nl.

  Film1SP InternationalSPICanal+apponlineOTTstreamingdienstfilms

  Reacties

 1. TV-TIP The Secret: Dare to Dream

  The Secret: Dare to Dream
  RTL 8 om 20:25 uur
  Weduwe Miranda Wells (Katie Holmes) heeft het zwaar als alleenstaande moeder van drie kinderen. Een naderende orkaan geeft haar nog meer zorgen. Dan ontmoet ze de mysterieuze Bray Johnson (Josh Lucas). Hij biedt precies de hulp die ze nodig heeft. Alleen heeft Bray een geheim dat de hun groeiende band compleet kan veranderen.

  TV-TIP Portretten van Krabbé

  Portretten van Krabbé
  NPO 2 om 20:30 uur
  Om de kern van iemand te vangen in een portret is het handig om die persoon ook daadwerkelijk te kennen. In Portretten van Krabbé gaat Jasper Krabbé, voordat-ie überhaupt een lik verf op het doek heeft gekwast, dan ook een weekend op pad met de bekende geportretteerden in spe. In deze eerste aflevering is dat Tom Waes. Met hem bezoekt Jasper onder andere café d’Anvers in het ruige deel van Antwerpen, waar Tom als uitsmijter heeft gewerkt.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)