Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Film1 verbetert app voor online kijken naar films

  Film1 heeft een nieuwe app beschikbaar gesteld waarmee online naar de films van de aanbieder kan worden gekeken.
  Jarco Kriek
  27 juli 2022
  comments 0
  Film1 verbetert app voor online kijken naar films

  SP International - eigenaar van Film1 - heeft de streaming-app van Film1 volledig vernieuwd. De app heeft een nieuwe, dynamische OTT-infrastructuur die maatwerk en updates mogelijk maakt. Andere veranderingen zijn verbeteringen in de interface voor een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. De vernieuwde OTT-dienst is beschikbaar op internet, iOS, Android-apps, online mediaspelers, Smart TV-internettelevisies (Samsung en LG) en bruikleendecoders van tv-providers (Ziggo Mediabox XL en Ziggo Mediabox Next).

   

  Technisch hoogstandje

  “Lineaire en on-demand kijkerservaringen in combinatie met vier lineaire kanalen en streamingservices maakt dat Film1 een veelgevraagde partner is waar providers hun contentaanbod mee willen verrijken. Onlangs hebben we ons Film1-app-platform gemigreerd van de oude provider naar het nieuwe TV2Z-platform dat ook de hosting verricht van FilmBox+- en Dizi-apps. Met deze migratie willen we zowel de eindgebruiker als onze providers boeiende content bieden die makkelijker te vinden is door een strak ontwerp dat beter navigeert”, zegt Haymi Behar, CMO en CDO van SPI International.

   

  Providers

  De vernieuwde app is al in gebruik bij een meerderheid van de Nederlandse tv-aanbieders, waaronder Ziggo, Canal DigitaalOnline.nl">Online.nl, Delta, Fiber, Tele2, Caiway, Breedband Helmond, Solcon, CAI Harderwijk, Plinq, SKV, Kabelnoord, Kabeltex, SKP en Trined. Abonnees kunnen in een handomdraai de films en lineaire kanalen van Film1 bekijken met de inloggegevens die door de providers worden verstrekt via film1.nl.

  Film1SP InternationalSPICanal+apponlineOTTstreamingdienstfilms

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)