Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Film1 wil met OTT-app op bruikleendecoder meer providers

  Film1 wil met de eigen OTT-app beschikbaar komen op de bruikleendecoder van meer providers. Op dit moment is Film1 beschikbaar op de Mediaboxen van Ziggo.
  Jarco Kriek
  29 juli 2022
  comments 1
  Film1 wil met OTT-app op bruikleendecoder meer providers

  Veel Film1-abonnees hebben hun abonnement lopen via een tv-aanbieder. In vrijwel alle gevallen krijgen ze met de inloggegevens van de provider toegang tot de OTT-dienst van Film1 via de website, tablet, smartphone, online mediaspeler of Smart TV. Op deze manier kunnen abonnees naast de vier lineaire Film1-kanalen ook films kijken op het moment dat het hen het beste uitkomt.

   

  Bruikleendecoder

  Onder meer bij Ziggo is de OTT-app ook beschikbaar op de bruikleendecoder. Bij Ziggo is dit het geval bij de Mediabox Next, Next Mini en Mediabox XL. Om de app op een eenvoudige manier te openen kunnen Ziggo-abonnees naar voorkeuzekanaal 105 zappen. Als het aan Film1 ligt komt deze mogelijkheid bij meer providers beschikbaar op de bruikleendecoder. De betaalzender hoopt voor het einde van het jaar met meerdere providers overeenstemming te hebben bereikt over deze uitbreiding. Dit zou onder meer bij KPN, T-Mobile, Delta en Caiway kunnen, omdat de bruikleendecoders die deze providers gebruiken geschikt zijn voor deze functie.

  Film1OTTonlineappfilmsbruikleendecoder

  Reacties

 1. TV-TIP Erin Brockovich

  Erin Brockovich
  Net5 om 20:00 uur
  Erin Brockovich (Julia Roberts) werkt als assistent op een advocatenkantoor. Ze ontdekt dat een groot bedrijf gif loost in het drinkwater. Erin stelt advocaat Ed Masry (Albert Finney) op de hoogte, maar hij is huiverig om het bedrijf met een beurswaarde van 28 miljard aan te klagen. Daarom besluit Erin zelf een zaak aan te spannen.

  TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:24 uur
  Het thema van de aflevering is ‘oost west, thuis best’ en dat uit zich in een handvol uitdagende opdrachten. Als eerst moeten de thuisbakkers een fruitmand van botercrème maken. Wie deze opdracht op zijn sloffen uit kan voeren, heeft een voordeel bij de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelsloffen worden gebakken. Wie dan nog niet uit z’n slof is geschoten, mag aan de slag met de grootste uitdaging van de avond: een ‘bak je droomhuis’-spektakelstuk. De bakkers die dit voor elkaar krijgen, hoeven nog niet naar huis.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)