Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Film1 wil met OTT-app op bruikleendecoder meer providers

  Film1 wil met de eigen OTT-app beschikbaar komen op de bruikleendecoder van meer providers. Op dit moment is Film1 beschikbaar op de Mediaboxen van Ziggo.
  Jarco Kriek
  29 juli 2022
  comments 1
  Film1 wil met OTT-app op bruikleendecoder meer providers

  Veel Film1-abonnees hebben hun abonnement lopen via een tv-aanbieder. In vrijwel alle gevallen krijgen ze met de inloggegevens van de provider toegang tot de OTT-dienst van Film1 via de website, tablet, smartphone, online mediaspeler of Smart TV. Op deze manier kunnen abonnees naast de vier lineaire Film1-kanalen ook films kijken op het moment dat het hen het beste uitkomt.

   

  Bruikleendecoder

  Onder meer bij Ziggo is de OTT-app ook beschikbaar op de bruikleendecoder. Bij Ziggo is dit het geval bij de Mediabox Next, Next Mini en Mediabox XL. Om de app op een eenvoudige manier te openen kunnen Ziggo-abonnees naar voorkeuzekanaal 105 zappen. Als het aan Film1 ligt komt deze mogelijkheid bij meer providers beschikbaar op de bruikleendecoder. De betaalzender hoopt voor het einde van het jaar met meerdere providers overeenstemming te hebben bereikt over deze uitbreiding. Dit zou onder meer bij KPN, T-Mobile, Delta en Caiway kunnen, omdat de bruikleendecoders die deze providers gebruiken geschikt zijn voor deze functie.

  Film1OTTonlineappfilmsbruikleendecoder

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)