Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Film1 wil met OTT-app op bruikleendecoder meer providers

  Film1 wil met de eigen OTT-app beschikbaar komen op de bruikleendecoder van meer providers. Op dit moment is Film1 beschikbaar op de Mediaboxen van Ziggo.
  Jarco Kriek
  29 july 2022
  comments 1
  Film1 wil met OTT-app op bruikleendecoder meer providers

  Veel Film1-abonnees hebben hun abonnement lopen via een tv-aanbieder. In vrijwel alle gevallen krijgen ze met de inloggegevens van de provider toegang tot de OTT-dienst van Film1 via de website, tablet, smartphone, online mediaspeler of Smart TV. Op deze manier kunnen abonnees naast de vier lineaire Film1-kanalen ook films kijken op het moment dat het hen het beste uitkomt.

   

  Bruikleendecoder

  Onder meer bij Ziggo is de OTT-app ook beschikbaar op de bruikleendecoder. Bij Ziggo is dit het geval bij de Mediabox Next, Next Mini en Mediabox XL. Om de app op een eenvoudige manier te openen kunnen Ziggo-abonnees naar voorkeuzekanaal 105 zappen. Als het aan Film1 ligt komt deze mogelijkheid bij meer providers beschikbaar op de bruikleendecoder. De betaalzender hoopt voor het einde van het jaar met meerdere providers overeenstemming te hebben bereikt over deze uitbreiding. Dit zou onder meer bij KPN, T-Mobile, Delta en Caiway kunnen, omdat de bruikleendecoders die deze providers gebruiken geschikt zijn voor deze functie.

  Film1OTTonlineappfilmsbruikleendecoder

  Reacties

 1. TV-TIP The Voice of Love

  The Voice of Love
  Film 1 Premiere om 20:30 uur
  Een warme en humorvolle ode aan Célin Dion, vrij geïnspireerd op het leven van de beroemde zangeres.

  TV-TIP De beentjes van Sint-Hildegard

  De beentjes van Sint-Hildegard
  NPO 1 om 21:18 uur
  In 35 jaar huwelijk met Gedda heeft Jan eigenlijk nooit iets zelf beslist. Na de dood van zijn schoonvader begint dat steeds meer te knagen: hij wil vrijheid. Jan maakt rare sprongen om dat te bereiken. Ondertussen voelt ook hun dochter Liesbeth zich gevangen in haar relatie.

  Interview

  • *

   Anita Witzier

   Festival van de liefde

   Anita Witzier en Edson da Graça gaan op zoek naar de mooiste liefdesverhalen en helpen de liefde een handje.
   Reacties0 reactie(s)