Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Filmbox nog niet bij Ziggo en KPN, maar wel bij kleinere distributeurs

  Filmbox is een filmkanaal van mediabedrijf SPI International. In Nederland is het bereik van het kanaal verder uitgebreid.
  Jarco Kriek
  27 oktober 2021
  comments 3
  Filmbox nog niet bij Ziggo en KPN, maar wel bij kleinere distributeurs

  Filmbox heeft een volgende stap gezet in distributie in het basispakket bij distributeurs. Het filmkanaal toont films en series zonder reclame-onderbrekingen. Het geldt als uithangbord voor betaalzender Film1. Filmbox beleefde in mei de Nederlandse marktintroductie toen Canal Digitaal het kanaal via de satelliet aan klanten ging doorgeven. Daarna volgde distributie via het IPTV-platform van Canal Digitaal dat onder meer door Online.nl en Freedom Internet wordt gebruikt. De Delta Fiber dienstenaanbieders Delta en Caiway besloten daarna Filmbox aan alle tv-klanten te gaan leveren.

   

  Kleinere distributeurs

  Het huishoudenbereik van Filmbox is verder uitgebreid nu Plinq, Trined en Kabelnoord met distributie zijn begonnen. Filmbox is nu in ongeveer 600.000 Nederlandse woningen beschikbaar. Dit is slechts minder dan tien procent van het totale aantal huishoudens in Nederland met toegang tot lineaire tv. Een groter huishoudenbereik kan alleen bereikt worden als met Ziggo, KPN en/of T-Mobile een distributieovereenkomst wordt gesloten. Deze drie distributeurs hebben gezamenlijk een marktaandeel van meer dan negentig procent.

  FilmboxFilm1SPI InternationalfilmsfilmzenderTriNedPlinqKabelnoord

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  De moord op Murray Hayes stelt Lewis en zijn sidekick Hathaway voor een raadsel. De professor had kort voor zijn dood voor een godsvermogen het originele manuscript van een gedicht gekocht en die aankoop lijkt hem fataal te zijn geworden. Terwijl het duo in de zaak duikt, wordt het in de wielen gereden door amateurspeurneus Michelle Maraber.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het piepkleine Zeeuwse gehucht Baarland is het strijdtoneel van een jarenlange rel over een brandgang. Volgens Adrie hebben zijn buren het vehikel tussen beide huizen zo smal gemaakt, dat hij nog nauwelijks z’n kont kan keren. De buren, Martijn en Miriam, geven op hun beurt Adrie de schuld van het versmallen van het pad. Inmiddels heeft de burenruzie zijn knelpunt bereikt en is het de hoogste tijd dat Viktor en de besnorde brandjesblusser als de brandweer naar Zeeland vertrekken.

  Interview

  • *

   Floortje Dessing

   Floortje gaat mee

   Floortje Dessing rijdt met prijswinnend fotograaf Jasper Doest mee van Nederland naar Nepal, om onderweg verhalen vast te leggen over de relatie tussen mens en dier.
   Reacties0 reactie(s)