Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Filmbox nog niet bij Ziggo en KPN, maar wel bij kleinere distributeurs

  Filmbox is een filmkanaal van mediabedrijf SPI International. In Nederland is het bereik van het kanaal verder uitgebreid.
  Jarco Kriek
  27 october 2021
  comments 3
  Filmbox nog niet bij Ziggo en KPN, maar wel bij kleinere distributeurs

  Filmbox heeft een volgende stap gezet in distributie in het basispakket bij distributeurs. Het filmkanaal toont films en series zonder reclame-onderbrekingen. Het geldt als uithangbord voor betaalzender Film1. Filmbox beleefde in mei de Nederlandse marktintroductie toen Canal Digitaal het kanaal via de satelliet aan klanten ging doorgeven. Daarna volgde distributie via het IPTV-platform van Canal Digitaal dat onder meer door Online.nl en Freedom Internet wordt gebruikt. De Delta Fiber dienstenaanbieders Delta en Caiway besloten daarna Filmbox aan alle tv-klanten te gaan leveren.

   

  Kleinere distributeurs

  Het huishoudenbereik van Filmbox is verder uitgebreid nu Plinq, Trined en Kabelnoord met distributie zijn begonnen. Filmbox is nu in ongeveer 600.000 Nederlandse woningen beschikbaar. Dit is slechts minder dan tien procent van het totale aantal huishoudens in Nederland met toegang tot lineaire tv. Een groter huishoudenbereik kan alleen bereikt worden als met Ziggo, KPN en/of T-Mobile een distributieovereenkomst wordt gesloten. Deze drie distributeurs hebben gezamenlijk een marktaandeel van meer dan negentig procent.

  FilmboxFilm1SPI InternationalfilmsfilmzenderTriNedPlinqKabelnoord

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.

  TV-TIP Pak van mijn hart

  Pak van mijn hart
  SBS6 om 20:00 uur
  De broers Tom en Niek runnen een sinterklaascentrale. De aantrekkelijke Julia huurt de mannen in en deze klus verandert alles.

  TV-TIP Christmas in Evergreen: Letters to Santa

  Christmas in Evergreen: Letters to Santa
  RTL 8 om 20:00 uur
  Lisa bezoekt voor het eerst in jaren weer haar geboorteplaats Evergreen en schrikt als ze hoort dat de dorpswinkel moet sluiten.

  Interview

  • *

   Dionne Stax

   Droomhuis gezocht

   Het komende seizoen van Droomhuis gezocht kent een nieuw presentatieduo. Niet Carrie ten Napel en Sybrand Niessen maken hun opwachting, maar Carrie en Dionne Stax presenteren samen.
   Reacties0 reactie(s)