Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Filmbox nog niet bij Ziggo en KPN, maar wel bij kleinere distributeurs

  Filmbox is een filmkanaal van mediabedrijf SPI International. In Nederland is het bereik van het kanaal verder uitgebreid.
  Jarco Kriek
  27 october 2021
  comments 3
  Filmbox nog niet bij Ziggo en KPN, maar wel bij kleinere distributeurs

  Filmbox heeft een volgende stap gezet in distributie in het basispakket bij distributeurs. Het filmkanaal toont films en series zonder reclame-onderbrekingen. Het geldt als uithangbord voor betaalzender Film1. Filmbox beleefde in mei de Nederlandse marktintroductie toen Canal Digitaal het kanaal via de satelliet aan klanten ging doorgeven. Daarna volgde distributie via het IPTV-platform van Canal Digitaal dat onder meer door Online.nl en Freedom Internet wordt gebruikt. De Delta Fiber dienstenaanbieders Delta en Caiway besloten daarna Filmbox aan alle tv-klanten te gaan leveren.

   

  Kleinere distributeurs

  Het huishoudenbereik van Filmbox is verder uitgebreid nu Plinq, Trined en Kabelnoord met distributie zijn begonnen. Filmbox is nu in ongeveer 600.000 Nederlandse woningen beschikbaar. Dit is slechts minder dan tien procent van het totale aantal huishoudens in Nederland met toegang tot lineaire tv. Een groter huishoudenbereik kan alleen bereikt worden als met Ziggo, KPN en/of T-Mobile een distributieovereenkomst wordt gesloten. Deze drie distributeurs hebben gezamenlijk een marktaandeel van meer dan negentig procent.

  FilmboxFilm1SPI InternationalfilmsfilmzenderTriNedPlinqKabelnoord

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Wild op de Veluwe

  Wild op de Veluwe
  NPO 1 om 21:26 uur
  We volgen gedurende de vier jaargetijden de verhalen van drie hoofdrolspelers: de vos, het edelhert en het wilde zwijn.

  TV-TIP Sherlock

  Sherlock
  BBC First om 22:05 uur
  Moriarty is niet meer, maar Sherlock Holmes is er nog niet gerust op. Hij voelt aan zijn water dat zijn aartsvijand nog een verrassing voor hem in petto heeft.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)