Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Films en series als vervanging van voetbal op de kabel

    De Belgische distributeur Telenet gaat in plaats van voetbal en andere sporten aan klanten een vervangend aanbod in de vorm van films leveren.
    Jarco Kriek
    27 maart 2020
    comments 3
    Films en series als vervanging van voetbal op de kabel

    In verband met het coronavirus zijn veel Europese en Amerikaanse sportcompetities stilgelegd. Dit is onder meer bij de Europese voetbalcompetities Premier League, Champions League en La Liga het geval. Ook de Formule 1 heeft de seizoenstart tot minimaal juni uitgesteld. Als gevolg hiervan heeft het Belgische kabelbedrijf Telenet besloten om klanten in plaats van de premium sportkanalen Play Sports nu een aantal film- en entertainmentkanalen behorende bij het abonnement Play More te gaan leveren.

     

    Ziggo

    Telenet is het Belgische zusje van het Nederlandse bedrijf VodafoneZiggo, waartoe kabelbedrijf Ziggo behoort. Ziggo heeft het voorbeeld van Telenet in ieder geval tot nu toe niet gevolgd. Wel is het mogelijk om bij Ziggo het abonnement van sportbetaalzenders waaronder FOX Sports per direct op te zeggen. In verband met corona heeft Ziggo de oorspronkelijke opzegtermijn van dertig dagen tijdelijk geschrapt.

    TelenetZiggoVodafoneZiggoLiberty GlobalPlay SportPlay MoresportvoetbalFormue 1filmsseriesHBOexclusieve contentcorona

    Reacties

  1. TV-TIP 90's Dance

    90's Dance
    NPO 3 om 20:22 uur
    Danceformatie T-Spoon scoorde nooit een nummer 1-hit in Nederland, maar ging in 1997 wél de halve wereld over met de zomerhit Sex on the Beach. De groep haalde hoge noteringen in Groot-Brittannië en Nieuw-Zeeland en haalde in Japan wél de nummer 1-notering. In de laatste aflevering van 90’s Dance vertellen alle betrokkenen over de bizarre tijden die aanbraken nadat ze een wereldhit scoorden met de ondeugende dance-classic. Zangeres Linda Estelle durfde haar ouders bijna niet te vertellen over het succes.

    TV-TIP The Survivor

    The Survivor
    RTL 7 om 20:25 uur
    De Poolse Harry Haft (Ben Foster) moet concentratiekamp Auschwitz overleven door letterlijk te vechten voor zijn leven. Een SS-officier dwingt hem om het op te nemen tegen zijn medegevangenen. Hij overleeft het kamp en gaat naar New York. Daar begint hij weer met boksen, in de hoop op bekendheid, zodat zijn geliefde hem terug kan vinden.

    Interview