Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Finale WK darts op gewijzigde tijd lineair en online bij Viaplay

  Op dinsdag 3 januari presenteert Viaplay de finale van het WK darts tussen Michael van Gerwen en Michael Smith live op een afwijkend tijdstip, zowel online als lineair.
  Jarco Kriek
  3 januari 2023
  comments 3
  Finale WK darts op gewijzigde tijd lineair en online bij Viaplay
  Foto Getty Images

  In dartstempel Ally Pally staan Michael van Gerwen en Michael Smith voor de 51ste keer tegenover elkaar. Van de voorgaande vijftig onderlinge partijen won Van Gerwen 37 keer, waaronder de finale van het WK darts in 2019. Viaplay" target="_blank">Viaplay ‘zendt’ de finale – net als alle voorgaande partijen tijdens het WK darts – live uit.

   

  Uur later

  Kijkers moeten wel rekening houden met een afwijkende aanvangstijd. Normaal begon de avondsessie de afgelopen weken met een voorbeschouwing om 20.00 uur, waarna de eerste pijlen om 20.15 uur werden gegooid. De finale begint echter een uur later. Dit houdt tevens in dat de voorbeschouwing om 21.00 uur begint. Het commentaar is in handen van Jacques Nieuwlaat en Frank Visschraper. In de studio ontvangst Anne-Marie Fokkens de analisten Vincent van der Voort en Martijn Kleermaker.

   

  Ook lineair

  Viaplay biedt de finale van het WK darts niet alleen online aan via het eigen OTT-platform. Wie een Viaplay-abonnement heeft bij Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta of Caiway kan bij de betreffende provider ook live kijken via het lineaire kanaal Viaplay Xtra.

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstdartsPDC

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)