Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Formule 1 dit weekend gratis en storingsvrij voor iedere kijker met tv-abonnement

  De Vlaamse publieke omroep VRT zorgt ervoor dat er dit weekend gratis naar de Formule 1 kan worden gekeken.
  Jarco Kriek
  27 juli 2023
  comments 2
  Formule 1 dit weekend gratis en storingsvrij voor iedere kijker met tv-abonnement
  Foto Getty Images

  De Belgische Formule 1-race in Spa Francorchamps is live te volgen op het Vlaamse publieke net Canvas. Omdat de tv-zenders van de VRT een must carry-status hebben, moeten alle providers met meer dan 100.000 abonnees de VRT-zenders in het goedkoopste tv-pakket aan klanten aanbieden. De Formule 1 in Spa Francorchamps is natuurlijk ook live en veel uitgebreider te volgen via de streamingdiensten Viaplay en F1 TV. Hiervoor is echter wel een abonnement nodig. Viaplay-abonnees die komend weekend last hebben van beeldstoringen en een slechte verbinding kunnen Formule 1 wel storingsvrij lineair kijken via Canvas.

   

  Sprintrace

  In België vindt dit Formule 1-weekend ook een sprintrace plaats. Net als de kwalificatie en de race is deze ook live op Canvas te zien. Dit is ook goed nieuws voor Viaplay-abonnees die kijken via het lineaire kanaal Viaplay Xtra bij Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta, Caiway of Solcon. Dit kanaal is alleen zaterdag en zondag tijdens een Formule 1-weekend met live beelden ‘in de lucht’. Deze kijkers kunnen nu ook de kwalificatie voor de race op vrijdag lineair op Canvas zien. Hieronder de uitzendtijden van Formule 1 Grand Prix van België op Canvas:

   

  • Vrijdag 28 juli 17.00 uur: kwalificatie
  • Zaterdag 29 juli 16.30 uur: sprintrace
  • Zondag 30 juli 15.00 uur: race
  Formule 1VRTpublieke omroepCanvastvtelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP Hell's Kitchen USA

  Hell's Kitchen USA
  24Kitchen om 19:30 uur
  Chef-kok Gordon Ramsay blaft kandidaten vaak af, net zoals een boze legersergeant dat kan. De zestiende reeks van Hell’s Kitchen start op een legerbasis waar de kandidaten tucht en discipline leren. Gelukkig verplaatst de actie zich snel weer naar de keuken, waar ‘generaal’ Ramsay zijn rekruten met harde hand de fijne kneepjes aanleert. Seizoen 16 werd berucht vanwege de vele ruzies, en dat zegt veel in een Gordon Ramsay-show!

  TV-TIP Verward

  Verward
  NPO 3 om 20:24 uur
  Op het nieuws hoor je regelmatig over ‘verwarde personen’ die voor problemen zorgen, maar wat voor mensen zíjn dat eigenlijk? Documentairemaakster Jessica Villerius onderzoekt de mensen achter dit label, én hulp­verleners die vaak met ze te maken hebben. Verpleegster Mariëlle was net een infuus aan het aanbrengen toen de buurman ineens binnenstormde en wild om zich heen begon te steken. Mariëlle vertelt over de hachelijke momenten die ze beleefde, toen ze op deze manier kennismaakte met Kenzo K.

  Interview