Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Formule 1 Grand Prix Italië live op tv en internet

    De vermoedelijke inhaalrace van de Nederlandse coureur Max Verstappen in de Formule 1 Grand Prix van Italië op het circuit van Monza is zondag 8 september live op tv, radio en internet te volgen.
    Jarco Kriek
    7 september 2019
    comments 0
    Formule 1 Grand Prix Italië live op tv en internet
    Foto ANP

    De race begint om 15.10 uur. Ziggo-klanten kunnen zonder extra kosten de race met Nederlands commentaar van Olav Mol op digitaal basiskanaal Ziggo Sport volgen. Bij de meeste andere distributeurs – waaronder KPN, Canal Digitaal en T-Mobile – is hiervoor een aanvullend abonnement van Ziggo Sport Totaal nodig. Met reclame en Duits commentaar kan de race ook op RTL Deutschland bekeken worden. Onder meer KPN biedt deze zender in het basispakket van Interactieve TV in HD-beeldkwaliteit aan. RTL Deutschland kan in SD zonder abonnement ongecodeerd via de Astra1-satelliet bekeken worden.

     

    Internet

    Via internet kan Formule 1 via online streamingdienst F1 TV Pro bekeken worden. Ook met online apps van Ziggo Sport Totaal en distributeurs als Ziggo, KPN en Canal Digitaal kan op mobiele apparaten gekeken worden. Grand Prix Radio zendt het commentaar van Ziggo Sport live via internet als radiozender uit. Grand Prix Radio kan onder meer met de apps RadioNed+ en TuneIn beluisterd worden.

    Formule 1F1Max VerstappenZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalVodafoneZiggotvtelevisieradioonlineinternet

    Reacties