Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Formule 1 Grand Prix Zandvoort voor iedereen gratis live op Ziggo Sport

    Iedere Nederlandse tv-kijker kan in mei 2020 live naar de Formule 1 Grand Prix van Nederland in Zandvoort kijken. VodafoneZiggo zet het sportkanaal Ziggo Sport open op iedere tv-aansluiting.
    Jarco Kriek
    24 mei 2019
    comments 1
    Formule 1 Grand Prix Zandvoort voor iedereen gratis live op Ziggo Sport
    Foto ANP

    Deze beslissing van VodafoneZiggo betekent dat ook huishoudens zonder Ziggo-abonnement het hele raceweekend thuis kunnen meebeleven. Ook in de jaren na 2020 zorgt Ziggo ervoor dat het Formule 1 raceweekend in Zandvoort in alle Nederlandse tv-huishoudens gratis te zien is. Dit betekent feitelijk dat ook bij concurrenten van Ziggo zoals KPN, Canal Digitaal, T-Mobile, Caiway en Delta zonder extra kosten naar de Heineken Dutch GP gekeken kan worden.

     

    Max Verstappen

    De oranjegekte heerst in de Formule 1. Nederland leeft mee met de prestaties van Max Verstappen en is trots dat het na zoveel jaar weer een eigen Grand Prix heeft, om nog maar te zwijgen over de vele Formule 1-reizen en oranje tribunes tijdens de verschillende Grand Prix in Europa. Ziggo wil hier een bijdrage aan leveren en Nederland mee laten genieten met het nationale racespektakel in Zandvoort.

     

    Formule 1

    Will Moerer, directeur Ziggo Sport: "De populariteit van de Formule 1 in Nederland is groter dan ooit. Dit zien we ook terug in het de recordaantallen kijkers op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal op TV en via de Ziggo GO app. Met de komst van de Grand Prix naar Zandvoort komt de wereld van de F1 nog dichterbij. Heel Nederland leeft nu al massaal mee. En daarom willen wij het F1 Dutch GP-raceweekend Zandvoort gratis uitzenden voor heel Nederland. Want van zo’n uniek Nederlands event moet iedereen kunnen genieten."

     

    Uitzendrechten

    Ziggo Sport is eigenaar van de uitzendrechten van de Formule 1 in Nederland en is dé thuisplek van Formule 1-liefhebbers. Door de populariteit van Max Verstappen werd twee jaar geleden het Formule 1 Café op vrijdagavond geïntroduceerd en daarmee ontstond een heus ‘raceweekend’ op Ziggo Sport. Daarnaast ontstonden de populaire Ziggo eBattle F1 en Ziggo F1 Live van de Grand Prix van Oostenrijk in de Ziggo Dome op 30 juni. De gratis uitzending van de Grand Prix van Zandvoort voor heel Nederland is het volgende initiatief van Ziggo rondom de Formule 1.

    ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalFormule 1F1Max VerstappenuitzendrechtenZandvoort

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview