Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix Zandvoort live op tv en radio

  Nederland is er klaar voor. Na 36 jaar keert Formule 1 terug in de duinen van de Noord-Hollandse badplaats Zandvoort terug. Het spektakel is live op tv en radio te volgen.
  Jarco Kriek
  3 september 2021
  comments 2
  Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix Zandvoort live op tv en radio
  Foto Getty Images

  Het circuit van Zandvoort kleurt vrijwel volledig oranje. Of het de ideale atmosfeer is om de Nederlandse favoriet Max Verstappen naar de overwinning te stuwen, moet echter nog blijken. Als Verstappen wint dan is hij de eerste Nederlander die op eigen bodem een Formule 1 Grand Prix wint. Maar net als elke andere races dit seizoen is Lewis Hamilton de meest geduchte tegenstander voor Verstappen tijdens de Heineken Dutch GP.

   

  Overal gratis

  Deze Formule 1-race is in elke Nederlandse huiskamer met een traditionele tv-aansluiting live te volgen. Bij Ziggo, KPN, Canal Digitaal, T-Mobile en alle andere distributeurs zijn alle kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal vrijgeschakeld. Ziggo-klanten die bruikleendecoder Mediabox Next gebruiken, kunnen als enige de Formule 1 in 4K Ultra HD volgen. Op de radio is het gehele Formule 1-weekend het meest uitgebreid te volgen op Grand Prix Radio. De radiozender van Olav Mol en Alexander Stevens heeft een studio aan de boulevard van Zandvoort ingericht. In de Randstad is Grand Prix Radio tijdelijk via diverse frequenties met een DAB+ via de ether te beluisteren. Wereldwijd is de radiozender online via de eigen internetsite en de app van de radiozender te beluisteren. Dit kan ook via radio-apps als JUKE, radioNED en TuneIn.

   

  Wat zijn de aanvangstijden?

  Hieronder een overzicht van alle Formule 1-uitzendingen die via Ziggo Sport en het Ziggo Sport Totaal-kanaal Ziggo Sport Select worden uitgezonden.

   

  • Vrijdag 03 september 11.30 uur – Vrije training 1
  • Vrijdag 03 september 14.25 uur – Voorbeschouwing vrije training 2
  • Vrijdag 03 september 15.00 uur – Vrije training 2
  • Vrijdag 03 september 22.30 uur – Formule 1 Café
  • Zaterdag 04 september 11.35 uur – Voorbeschouwing vrije training 3
  • Zaterdag 04 september 12.00 uur – Vrije training 3
  • Zaterdag 04 september 14.00 uur – Voorbeschouwing kwalificatie
  • Zaterdag 04 september 15.00 uur – Kwalificatie
  • Zondag 05 september 12.55 uur – Voorbeschouwing race
  • Zondag 05 september 15.00 uur – Race
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalFormule 1F1ZandvoortGrand Prix Radio

  Reacties

 1. TV-TIP Reizen Waes: Wereldsteden

  Reizen Waes: Wereldsteden
  NPO 3 om 20:15 uur
  São Paulo hoort zonder twijfel thuis in het rijtje van bijzondere wereldsteden. Met meer dan 24 miljoen inwoners is São Paulo niet alleen de grootste stad van Brazilië, maar ook van het hele Zuid-Amerikaanse continent. De megastad draagt de toepasselijke bijnaam ‘selva de pedra’ of ‘de betonnen jungle’. Maar Tom ontdekt dat er ook in een betonwoestijn heel wat te beleven valt.

  TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:23 uur
  De slingers zijn al opgehangen, maar van feest is bij de start van het finaleweekend nog geen sprake. Terwijl vreugde en verdriet om voorrang vechten, gaan de drie finalisten aan de slag met de technische opdracht: een teckel van chocolade, geïnspireerd op Nhaan, de blaffer van Janny. Het slotakkoord is het spektakelstuk, waarbij de finalisten diverse technieken moet laten zien. Wie bakt zich naar de Heel Holland bakt-bokaal?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)