Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix Zandvoort live op tv en radio

  Nederland is er klaar voor. Na 36 jaar keert Formule 1 terug in de duinen van de Noord-Hollandse badplaats Zandvoort terug. Het spektakel is live op tv en radio te volgen.
  Jarco Kriek
  3 september 2021
  comments 2
  Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix Zandvoort live op tv en radio
  Foto Getty Images

  Het circuit van Zandvoort kleurt vrijwel volledig oranje. Of het de ideale atmosfeer is om de Nederlandse favoriet Max Verstappen naar de overwinning te stuwen, moet echter nog blijken. Als Verstappen wint dan is hij de eerste Nederlander die op eigen bodem een Formule 1 Grand Prix wint. Maar net als elke andere races dit seizoen is Lewis Hamilton de meest geduchte tegenstander voor Verstappen tijdens de Heineken Dutch GP.

   

  Overal gratis

  Deze Formule 1-race is in elke Nederlandse huiskamer met een traditionele tv-aansluiting live te volgen. Bij Ziggo, KPN, Canal Digitaal, T-Mobile en alle andere distributeurs zijn alle kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal vrijgeschakeld. Ziggo-klanten die bruikleendecoder Mediabox Next gebruiken, kunnen als enige de Formule 1 in 4K Ultra HD volgen. Op de radio is het gehele Formule 1-weekend het meest uitgebreid te volgen op Grand Prix Radio. De radiozender van Olav Mol en Alexander Stevens heeft een studio aan de boulevard van Zandvoort ingericht. In de Randstad is Grand Prix Radio tijdelijk via diverse frequenties met een DAB+ via de ether te beluisteren. Wereldwijd is de radiozender online via de eigen internetsite en de app van de radiozender te beluisteren. Dit kan ook via radio-apps als JUKE, radioNED en TuneIn.

   

  Wat zijn de aanvangstijden?

  Hieronder een overzicht van alle Formule 1-uitzendingen die via Ziggo Sport en het Ziggo Sport Totaal-kanaal Ziggo Sport Select worden uitgezonden.

   

  • Vrijdag 03 september 11.30 uur – Vrije training 1
  • Vrijdag 03 september 14.25 uur – Voorbeschouwing vrije training 2
  • Vrijdag 03 september 15.00 uur – Vrije training 2
  • Vrijdag 03 september 22.30 uur – Formule 1 Café
  • Zaterdag 04 september 11.35 uur – Voorbeschouwing vrije training 3
  • Zaterdag 04 september 12.00 uur – Vrije training 3
  • Zaterdag 04 september 14.00 uur – Voorbeschouwing kwalificatie
  • Zaterdag 04 september 15.00 uur – Kwalificatie
  • Zondag 05 september 12.55 uur – Voorbeschouwing race
  • Zondag 05 september 15.00 uur – Race
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalFormule 1F1ZandvoortGrand Prix Radio

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP De Verraders

  De Verraders
  RTL 4 om 20:00 uur
  Het leven van een getrouwe gaat niet over rozen. De kans om de finish te halen is klein, maar soms moet je een gokje wagen.

  TV-TIP Louis Therou: Dark States

  Louis Therou: Dark States
  NPO 3 om 20:25 uur
  Het aantal mensen dat naar z’n grootje is geschoten in District 5, een niet al te gezellig stadsdeel van Milwaukee, is de afgelopen jaren fors gestegen.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)