Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix Zandvoort live op tv en radio

  Nederland is er klaar voor. Na 36 jaar keert Formule 1 terug in de duinen van de Noord-Hollandse badplaats Zandvoort terug. Het spektakel is live op tv en radio te volgen.
  Jarco Kriek
  3 september 2021
  comments 2
  Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix Zandvoort live op tv en radio
  Foto Getty Images

  Het circuit van Zandvoort kleurt vrijwel volledig oranje. Of het de ideale atmosfeer is om de Nederlandse favoriet Max Verstappen naar de overwinning te stuwen, moet echter nog blijken. Als Verstappen wint dan is hij de eerste Nederlander die op eigen bodem een Formule 1 Grand Prix wint. Maar net als elke andere races dit seizoen is Lewis Hamilton de meest geduchte tegenstander voor Verstappen tijdens de Heineken Dutch GP.

   

  Overal gratis

  Deze Formule 1-race is in elke Nederlandse huiskamer met een traditionele tv-aansluiting live te volgen. Bij Ziggo, KPN, Canal Digitaal, T-Mobile en alle andere distributeurs zijn alle kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal vrijgeschakeld. Ziggo-klanten die bruikleendecoder Mediabox Next gebruiken, kunnen als enige de Formule 1 in 4K Ultra HD volgen. Op de radio is het gehele Formule 1-weekend het meest uitgebreid te volgen op Grand Prix Radio. De radiozender van Olav Mol en Alexander Stevens heeft een studio aan de boulevard van Zandvoort ingericht. In de Randstad is Grand Prix Radio tijdelijk via diverse frequenties met een DAB+ via de ether te beluisteren. Wereldwijd is de radiozender online via de eigen internetsite en de app van de radiozender te beluisteren. Dit kan ook via radio-apps als JUKE, radioNED en TuneIn.

   

  Wat zijn de aanvangstijden?

  Hieronder een overzicht van alle Formule 1-uitzendingen die via Ziggo Sport en het Ziggo Sport Totaal-kanaal Ziggo Sport Select worden uitgezonden.

   

  • Vrijdag 03 september 11.30 uur – Vrije training 1
  • Vrijdag 03 september 14.25 uur – Voorbeschouwing vrije training 2
  • Vrijdag 03 september 15.00 uur – Vrije training 2
  • Vrijdag 03 september 22.30 uur – Formule 1 Café
  • Zaterdag 04 september 11.35 uur – Voorbeschouwing vrije training 3
  • Zaterdag 04 september 12.00 uur – Vrije training 3
  • Zaterdag 04 september 14.00 uur – Voorbeschouwing kwalificatie
  • Zaterdag 04 september 15.00 uur – Kwalificatie
  • Zondag 05 september 12.55 uur – Voorbeschouwing race
  • Zondag 05 september 15.00 uur – Race
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalFormule 1F1ZandvoortGrand Prix Radio

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)