Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Formule 1 in nieuw jasje op Ziggo Sport

    De koningsklasse van de autosport Formule 1 krijgt op tv een nieuw uiterlijk. Dat geldt voor alle uitzendgerechtigden, en dus ook Ziggo Sport.
    Jarco Kriek
    23 juni 2020
    comments 0
    Formule 1 in nieuw jasje op Ziggo Sport
    Foto ProShots

    Formule1 ligt al maanden vanwege de coronacrisis stil. Hierdoor is het raceseizoen 2020 nog niet begonnen. De verwachting is dat de eerste race in de eerste week van juli op de Red Bull Ring in Oostenrijk wordt gereden. Liberty Media, de eigenaar van Formule 1, heeft in de afgelopen maanden niet stilgezeten en samen met Amazon gewerkt aan een reeks van nieuwe tv-graphics. De kijker wordt door de verbeterde graphics beter geïnformeerd over diverse onderdelen van de strijd in de wedstrijd. Het gaat onder meer om onderlinge verhoudingen tussen auto’s en coureurs.

     

    Ziggo Sport

    De eerste vernieuwing van het tv-uiterlijk van Formule 1 wordt voor de kijker tijdens de eerste Grand Prix van Oostenrijk zichtbaar. Onder meer CPS (Car Performance Score) wordt geïntroduceerd. Aan de hand van een aantal variabelen wordt bij CPS berekend hoe goed een Formule 1 bolide het in een bepaald gedeelte (sector) van een circuit doet. In Nederland kan op dit moment nog op drie manieren legaal naar Formule 1 gekeken worden. Bij KPN en diverse andere distributeurs kan dit zonder extra tv-abonnement op RTL Duitsland. Wie bij deze distributeurs lineair wil kijken met Nederlands commentaar van Olav Mol en Jack Plooij dient een extra abonnement van betaalzender Ziggo Sport Totaal te kopen. Ziggo-klanten kunnen zonder extra abonnement met Nederlands commentaar kijken via digitaal basiskanaal Ziggo Sport. Een andere optie is een extra abonnement op OTT-dienst F1 TV Pro.

    ZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalVodafoneZiggoFormule 1Liberty MediaAmazon

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview